Merhaba chocochocolatesamyeli2009 şuanda kollarını nekadar kullanabiliyosun?ençok bunu merak ediyorum ben ama bu konuda tam sonuca ulaşamadım.ben çok sabırsızım.nezaman istediğim gibi spor yapabilcem acaba???
Merhaba chocochocolate
Ben şuan çok iyiyim kendimi ameliyat olmuş gıbi hissetmiyorum öyle söyleyeyım
Yüz üstğde yatıyorum,ağırda kaldırıyorum,yüzüyorumda kollarımı kullanmama engel bir durum yok
Merhaba cnm benim 35 gün oldu ama bazen zorlanıyorum kollarımı kullanırken özellikle ani hareketlerde.Yüzerken hiç zorlandığın olmuyormu kulaç atarken ve yüzüstü ne zamandır yatabiliyorsun a.s.
Merhaba cnm benim 35 gün oldu ama bazen zorlanıyorum kollarımı kullanırken özellikle ani hareketlerde.Yüzerken hiç zorlandığın olmuyormu kulaç atarken ve yüzüstü ne zamandır yatabiliyorsun a.s.
arkadaşlar ben de dayanamadım ve profilime burun fotoğraflarımı koydum kaydirigubbakcemile3 herkesin naci beyin sihirli ellerinden çıkan bu burunu görmesini istedim :kedi: şuanda 19.günüm ve ne bir morluk ne bir şişlik ne de çok fazla ödem var.hiç ameliyat olmamış gibiyim,kimse de anlamıyor sadece iltifat alıyorum kaydirigubbakcemile2
canlarım rubycim,carolicim,kalem 1981,samyeli ve daha önce bağlantı kurduğum nickini hatırlamadığım diğer arkadaşlarım sizin de yorumlarınızı bekliyorum.. opuyorumnanaktan
arkadaşlar ben de dayanamadım ve profilime burun fotoğraflarımı koydum kaydirigubbakcemile3 herkesin naci beyin sihirli ellerinden çıkan bu burunu görmesini istedim :kedi: şuanda 19.günüm ve ne bir morluk ne bir şişlik ne de çok fazla ödem var.hiç ameliyat olmamış gibiyim,kimse de anlamıyor sadece iltifat alıyorum kaydirigubbakcemile2
canlarım rubycim,carolicim,kalem 1981,samyeli ve daha önce bağlantı kurduğum nickini hatırlamadığım diğer arkadaşlarım sizin de yorumlarınızı bekliyorum.. opuyorumnanaktan
Canım güle güle kullan gerçekten süper olmuş, okadar doğal ki cidden ameliyatlı gibi değil naci beyin ellerine sağlık alkisalkisalkis güzelliğine güzellik katmışsın hayırlı olsun inşallah tatlımopuyorumnanaktan
Valla kızlar naci beyi öve öve bitirmek mümkün deil,bukadar övgü okuyupta endişeleneni ilk burda görüyorum :1shok: bişeyide fazla kurcalamak iyi değil burda bukadar insan kendini emanet edip sonrasındada mutlu memnun oluyosa demekki bu doktor iyi demektir bana göre..Tabiki araştırmakta doğal bişey ama naci beye güvenim sonsuz şimdiye kadar çevremde olsun burda olsun hiç kimse sonuçları beğenmedim demedi ve bunu diyeninde çıkacağını sanmıyorum ama hayat bu tabi insanları herzaman mutlu etmekte kolay bişey deil allah naci beye kolaylık versin ve herzaman karşısına iyi insanlar çıksın kendiside mutlu olsun hastalarıda :icecream:
sevgili arkadaşlar....bugün üye oldum ve hemen sizlere yazmak istedim.misafir olarak sürekli okuyup fikirlerinizi öğreniyordum.ben burun ve meme büyütme operasyonları için 4-5 tane doktora danıştım.haftaya da naci beyle randevum var.doğruyu söylemek gerekirse şimdiye kadar gittiklerimde tamam budur demedim.aklıma takılan birşeyler oldu hep.resmimi çalışmayan, 2 dakika görüşüp muhasebeye yönlendiren, o da olur bu da olur takma sen diyen, oladı revizyonu var bu işin diyen diyen de diyen yani...kafam çok karıştı...fiyat konusunda da net birşey yok anladığım kadarıyla...neyse haftaya naci bey ile görüşeceğim ve birkaç sitede okuduklarımdan ve kulaktan kulağa yayılan menuniyet söylemlerinden dolayı çok heyecanlıyım ve merakla bekliyorum.umarım bu kez içime siner.sizlerden öğrenmek istediğim naci beyin muayene süreci nasıl.resim çekilip çalışılıyor değil mi?görüşmeleri ne kadar sürüyor? umarım yanıtlarsınız...sevgiler...
Sevgili Ruby80, ben de tam övgüden kaygılanılır mı diye düşünüyordum ki senin yazdıklarını okudum...bu konuda cevap yazan herkesin fikrine aynen katılıyorum.memnuniyeti nasıl dile getirebilir ki insan.aşağı yukarı aynı cümleler yazılacak tabii ki.biz yaşadık çok memnunuz buyurun sizinle de paylaşıyoruz demeye çalıştık sanırım hepimiz neyse...hep belirttiğim gibi naci beyin eski hastasıyım ve kendisini birçok arkadaşıma akrabama tavsiye ettim ve hepsi de çok çok memnunlar...en zor şey bir doktoru tavsiye etmektir bunu herkes bilir...çünkü bu bir ürün değil ki memnun kalmazsa bir daha kullanmasın, işin sonunda insanın sağlığıyla ilgili birşey....tüm kendi yaşadıklarım ve çevremde dr. naci beye ameliyat olan herkesin yaşadıklarına dayanarak naci beyin çok çok iyi bir doktor olduğunu söylüyorum....zatten öyle ki bu kadar çok memnuniyet mesajı var, tavsiye var...:)
merhaba.öncelikle benimle aynı konumda biriyle kaşılaştığım için ilk defa çok sevindim opuyorumnanaktan ben de 20 gün önce burun ve göğüs beraber oldum cnm ve burun fotolarım profilimde mevcut bakmak istersen.her türlü sorunu cevaplarım,yardımcı olmaya çalışırım.naci bey hakkında olsun,ameliyat hakkında olsun.şuanda çok doğru bir adrestesin bana kalırsa :içelim:
sevgili arkadaşlar....bugün üye oldum ve hemen sizlere yazmak istedim.misafir olarak sürekli okuyup fikirlerinizi öğreniyordum.ben burun ve meme büyütme operasyonları için 4-5 tane doktora danıştım.haftaya da naci beyle randevum var.doğruyu söylemek gerekirse şimdiye kadar gittiklerimde tamam budur demedim.aklıma takılan birşeyler oldu hep.resmimi çalışmayan, 2 dakika görüşüp muhasebeye yönlendiren, o da olur bu da olur takma sen diyen, oladı revizyonu var bu işin diyen diyen de diyen yani...kafam çok karıştı...fiyat konusunda da net birşey yok anladığım kadarıyla...neyse haftaya naci bey ile görüşeceğim ve birkaç sitede okuduklarımdan ve kulaktan kulağa yayılan menuniyet söylemlerinden dolayı çok heyecanlıyım ve merakla bekliyorum.umarım bu kez içime siner.sizlerden öğrenmek istediğim naci beyin muayene süreci nasıl.resim çekilip çalışılıyor değil mi?görüşmeleri ne kadar sürüyor? umarım yanıtlarsınız...sevgiler...
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim...gerçekten bir arkadaş ortamı oluşmuş burada.umarım haftaya naci bey ile görüştüğümde anlattıklarınız doğrultusunda ben de tamam işte budur derim.ve en kısa zamanda ameliyatlarımı olurum.sevgiler ve tekrar teşekkürler...
kızlar korkudan kalbim duracak,kalbimin atışını duyuyorum sanki. bana anesteziye gerek yok,ben sedyeyi gördüğüm gibi bayılırım zaten. şaka gibi ya 9 günüm kaldı,ayyyyy. İnsan ne saçma sapan düşüncelere kapılıyor. Ya anesteziden uyanamzsam... Bizimkilerin dalga konusu oldum ya. Napıcam ben çok korkuyorum ...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?