kızlarr 13 günüm kaldı,ben şimdiden tutuşmaya başladım.ayyy havalar da çok ısındı. Arkadaşın niye tedirgin olduğunu anlayamadım,ama herkesin verdiği karar kendine göre doğrudur. Kızlar ben 5 senedir araştırdım,bir sürü doktorla tanıştım ve artık çok sıkıldım ,bir noktada dur demem gerektiğini düşündüm ,ama sadece biraz cesarete ihtiyacım vardı,sağolsun onu da ruby'cim,samyeli ve chocalate yeterince sağlıyor. Estetik cerrahi, "insanın kayfina kalan ve sağlıklı insanı sağlıksız konuma getiren " bir cerrahi dalı. keyfiyen yapılan,daha mutlu olmak için düşünülen bu operayonlar da ,insan ameliyat sonrasında doktorundan biraz ilgi bekler.bence bu da çok doğal. Bazı doktorlar gerçekten çok iyi ama ilgi ve istediğin zaman ulaşamadıktan sonra süreç bence sıkıntılı bir hal alır. benim doktoruma, her sorunumda arayabilmek ve sorunumu anlatabilmek isterim.Bir sürü sekreter dizisi ve sürekli şu an müsait değil ,şeklinde bir yaklaşım hoşuma gitmez. Bir de bana kalırsa sadece aynı tekniği kullanan doktorlardan uzak durmak gerekiyor. İnsan vücudu eşsiz bir varlık ve birisi için uygun olan bir şey başkası için uygun olamıyor. Benim kadar pimpirikli ve korkak birisine destek olduğunuz,sorularımı cevapladığınız için,kızlar çok teşekkür ediyorum. bakalım ben neler yaşayacağım. Ameliyat sonrasında her şeyi ayrıntılarıyla anlatacağım. ben çok objektif bir insanımdır,eğer herhangi bir olumsuzluk olursa ki umarım olmayacaktır, burada paylaşmaktan da kaçınmayı düşünmüyorum,neyse şekerler hepinizi çok öpüyorum .kendinize iyi bakın sevgilerimleopuyorumnanaktan