Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

merhaba arkadaşlar
bgn silikonlarım alındı hatta bandajımıda aldı ama tabi şiş olduğu için ben bandajımı tekrar taktırdım.Şaka gibi 2. günüm we morluğum bile yok:)işte naci bey farkı.Goldenbrown bnmde burnumda septum deviyasyon vardı yani nefes alamıodum.Burnumdada minik bi kemik vardı onu düzelttirdim yani naci bey ikisinide bi anda halledio.Burnum şuan hala tıkalı ama spreyle birlikte düzelicek bu.Yemek içinde tabi bi iki gün üst dudağın uyuşuk olduğu için zorlanabiliosn ama bn ameliyat olduğumun akşamı koca bi dürüm yediM:) O biraz psikolojik sanki burnunuza bişey olcak die korkuosunuz.Ömrü billahta böle yaşancak die bişey yok naci bey bna 3 afta snr denize bile girebilirsin dedi bu tamamen size kalmış bişey.Yani psikolojik:)

bu arada ameliyatı tabiki bi hastanede yapıo sen seçiosn çalıştığı hastanelerden sana en uygun olanını.Burna taktığı bandajda çıkması çok zor uyurken çnk çıkabiilck gibi diil üstüste taktığı için alçı falan kesinlikle koymadı banaa.Eğer ameliyat olmayı düşünosn git gel yapamazsn bi süre çnk uçağa binemezsn ztn ona doktorun karar vercek.Ben salı günü oldum ve silikonumu bgn çıkardı.Çarşambada dikişimi alcak yani 15 gün burada kalman şart goldenbrown

selam arkadaslar,
bugun biraz daha detay yazabilecek durumdayim... Bugunoglen eve geldim... agrim sizim yok, sadece kollarimi hareket ettiremiyorum fazla, ir degoguslerim inanilmaz gergin, tas gibi resmen. gerginlik rahatsizlik veriyor tabiii... bir de yataktan aklkmaz zor oluyr... onun disinda yatarken otururken falan gayet iyiyim...bu gerginlik de 1-2 gune gecer umarim...

bana 330cc kasaltı takıldı... cok garip hissediyorum aynaya bakinca simdilik cok yukarda ya silikonlar... inecekler ve yumusayacaklar insallah...

ilk kontrole pazartesi gidecegim....

hrkese sevgiler....

canım çok sevindim kendini iyi hissetmene,gerginlik hissi gerçekten biraz zorluyo bide yatıp kalkma konusu..ben ilk hafta hep oturarak uyumaya çalışmıştım tam yatamamıştım şimdi daha rahatım artık yumuşadılar birazolsun..tekrar geçmiş olsun

sevgilera.s.

zeynosum ben naci beye mail atmistim almanyadan gelecegim falan demistim ne kadar bi sürede geri dönebilrim demistim o da bana bir hafta sonra geri dönebilirsin dedi.
bide sen sali günü ameliyat oldun yani 3.gün bandajini cikartmis ve önümüzdeki carsamba dikislerini alirsa bu o zaman hemen hemen bir haftaya denk geliyor...sana ayrica 15 gün ucaga bin me mi dedi yoksa:uhm:
sen ona hic sordun mu seneler sonra burun ucu düser mi diye?
bide aceba ameliyattan bir gün önce yada ameliyat günü adetim olursa bu cok mu kötü olur hani anestezi falan yan etki olurmu aceba?tabi bide insanin adeti olunca insan halsiz oluyor bide ameliyat eklenince vay halime senağlama

zeynep maalesef doktor bana öle demişti uçağa binme konusundamirmirmirmir çnk sanırım basınçtan dolayı kanaman olabilir

kafamçokkarıştı zeynos kesinlikle yanlışın var. çünkü Naci bey amerikadan gelen bir arkadaşıma burun ameliyati yaptı ameliyat gununden tam 5 gün sonra arkadaşım uçukla New York'a geri döndü. biz çok şaşırmıştık ama burun ameliyatlarında değil sinüs ameliyatlarında hastanın 15 gün kadar uçağa binmesini istemiyorlarmış. Yani istersen sen şua anda uçağa binebilirsin. ben bundan eminim:jeyyar:

belki benim sinüste olduğu için binme sürem daha farklı.Bana öle demişti diorumya yüzyüze görüşünce daha farklı our.Burun ucu düşmesi die bişey yokki o kıkırdağın alınırsa olurki bununda olması imkansız:)Goldenbrown bnce regl dönemin bittikten snr ol çnk zorlanabilirsin bu süreç içinde.Bnm burunum ne zmn iner yaa

liliput arkadaşının bandajı açıldıktan snraki burnundaki şişlik nasıldı?Naci bey dio ztn patatese hazır ol die:) o patates ne zaman gider acabasenağlama

SpringB gecmiş olsun ?330 cc takıldığını söylemişsin silikonların önceden kaç bedendi göğüs ölçün ? 330 cc kaç bedene çıkarıcak ölçünü ?

ah cnm bi bilsem ne zaman yine regl olurum diye..ama dogum kontrol hapina basliyacagim onu da 21 gün boyunca icersem o esnada olurum...tek aklima takilan 16 sinda olursam aceba naci bey ameliyat etmezmi bu durum da olmaz diye...ki uacak bileti otel hersey planlandi...ay canim cok gecmis olsun ama sanirim 2 haftaya kadar inermis..cogu öyle yazmis, sen hep evde buz u uyguluyorsun?

Ruby80 veya leyla 1984 size bişey soracağım.. ben ilk 2 gun cok iyiydim ama bugun ağrılarım arttı sanki.. özellilke sağ tarafım daha cok agriyor... koltuk altima dogru bir agr oldu... sag elimi daha cok kullandigim icin mi acaba?
Naci bey ilk gun anesteziden dolayı pek agrin olmamistir.. agrin olabilir demisti.. ama yine de endiselendim....

basiniza boyle bisey geldi mi?

Bana naci bey ilk hafta ağrılı geçicek demişti öylede oldu zaten,hastanede başlamıştı benim ağrılarım ama aşırı rahatsız etmedi sızlama şeklindeydi,eve döndüğümde artmıştı yani gayet normal bence ağrı kesici içerek hafifletmeye çalış elinide fazla kullanma daha ilk haftan 2.hafta bişey kalmıyo endişelenme bence,ama farklı bi durum seziyorsan naci beyinde haberi olsun mutlaka danışırsın görüşmeye gittiğinde a.s.

çok teşekkür ederim cnm.İnşallah o zmna kdr halledersin ama sanırım naci bey bunu problem etmez çnk sen çekcn sıkıntısınıki çekersin azda olsa.Ben ewe geldiim akşam buz tuttum ama çok değil.Ztn hilotherapy die bi sistem çıkmış bna onu uyguladı.Bu bi maske ve içinde belli derecede su var buda şişlikleri nerdeyse yoka indirio.Amliyattan snr 4 saat kalıo yüzünde.İnşallah hayırlııyla atlatırsn biran önce sende ama kafana takma çnk inan öle abartıldığı gibi diil.Ameliyat hiçbişey ztn tek sorun ilk 2 gün.Oda yatman ve nefes almanda biraz zorluk çekiosn yoksa ne bi ağrı ne bi sızı hiçbiey yok inan

dogum kontrol hapiyla anestezi insallah yan etki yaratmaz :ecrin_bebek: bide anestezi yapilinca insan konusurken sacmaliyormuki, sacma sama konusmam insallaj kaydirigubbakcemile3
benim ameliyatim cumartesi günü ne denk gelicek.seni sabahtan mi ameliyata aldilar?
tesekkür ederim cnm insallah atlatirim ama bazen internette burun ucu düsebilirmis seneler sonra diye okuyunca biraz tuhaf oluyorum yada bazi kizlar ameliyatan sonra nefes problemi basladi demisler ama baris cakirda ameliyat olanlar.
Yine beni yazdiklarinla rahatlattin az biraz umarim hersey yolunda gider :Saruboceq:

ewt cnm bn sabahtan oldum.Ya korkulcak hiçbişey yokki bn dişçiye giderkn 2 gün önceden uyuyamayan insanım:)Düşme de kesinlikle doktoruna bağlı.Zaten ilk burnun biraz kalkık oluo ve daha sonradan o inip yüzüne uygun şekli alıo.Anestezi sırasındada saçmalamana zaman kalmıo bile:)Kesinlikle ataşehir şifada ol çnk çok ilglilier inan.Herşey güzel olcak buna inan ve sakın korkmakaydirigubbakcemile2

Ataşehir şifayı bende tavsiye ediyorum,her yönden çok memnun kaldım..

sevgilera.s.

cok sagol canim insallah bende herseyi güzel atlatirim sonra buraya güzel haberler yazarim :icecream:
sanirim bende atasehir e karar vericem..gerci oralari hic bilmiorum artik almanyadan gelip ameliyat olup istanbulu gezemeden (eger 1 haftayi otelde yatip dinlenmek zorunda kalirsam) geri dönecegim. ama bandaj falan cok kötü durursa dursun ben yinede gezerim allah izin verirse..istanbula son geldigimde o kadar cok kiz gördümki beyoglunda hic kimsenin umrunda degil kimse ameliyat olanlarin arkasindan dönüp bile bakmiyorlar hani okadar alismislar...ben almanyda kücük bi sehirde yasiyorum herkes bibirini taniyacak kadar kücük..umarim benide burdakiler konusmazlar yoksa üzülürüm :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…