Selam Arkadaşlar,
sonunda benim de ameliyat tarihim geliyor... 22 Nisan'da ameliyat olacağım. çok heyecanlıyım. Herşeyin yolunda gideceğine inaıyorum ama yine de heyecanlanmama engel olamıyorum....
Perşembe günü size gelişmeleri yazmaya çalışırım...
Sevgilerimle
Kızlar merhaba,
Naci beyle 1 hafta önce görüştüm mayıs ortası ameliyat olmaya karar verdim..Burun ve meme büyütme ameliyatı oluyorum ama meme beni korkutuyor açıkçası çok büyük olsun istemiyorum naci bey c cup önerdi nasıl karar vermeliyim bilemiyorum bi de çok tutucu bir çevrede olmam da buna etki tabii..önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum..
Selam Arkadaşlar,
sonunda benim de ameliyat tarihim geliyor... 22 Nisan'da ameliyat olacağım. çok heyecanlıyım. Herşeyin yolunda gideceğine inaıyorum ama yine de heyecanlanmama engel olamıyorum....
Perşembe günü size gelişmeleri yazmaya çalışırım...
Sevgilerimle
Kızlar merhaba,
Naci beyle 1 hafta önce görüştüm mayıs ortası ameliyat olmaya karar verdim..Burun ve meme büyütme ameliyatı oluyorum ama meme beni korkutuyor açıkçası çok büyük olsun istemiyorum naci bey c cup önerdi nasıl karar vermeliyim bilemiyorum bi de çok tutucu bir çevrede olmam da buna etki tabii..önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum..
Ayrıca cok fazla yorum yapmamamızın nedeni su anki halimize alışmış ve burnumuzdan memnun olmamıza baglıyorum:) Yani benim gördügüm okudugum herkes ameliyat sonrası sürecten memnun ve hayatına gayet mutlu bir sekilde devam ediyor. Eger memnun olmasaydık bence sürekli burada yazılanları takip edip gelişmeleri izlerdik kendimizi rahatlatmak ya da tatmin etmek adına.Burun odaklı yasamak gercekten kötü bir his. Bunu en iyi rinoplasti sonrası memnun olmayan kişiler anlarlar. Ben su an önden, yandan, 45 derecelik acıyla...:) vs gibi görüntülerimden gayet memnunum hatta ameliyat oldugumu bile unutuyorum bu yüzden kesinlikle burun odaklı yasamıyorum sadece artık güzel bir burnum oldugumu biliyorum ve gayet mutluyum:)
Kızlar Naci Bey burun tıkanıklığını da aynı ameliyatla gideriyor mu? yani burun kemiği eğriliği var bende...ameliyat sonrasında burun tıkanıklığı da açılsın istiyorummm..
slm arkadaşlar
sonunda bhn ameliyatımı oldum ve çok rahatım.Böyle oldğnu bilsem önceden olurdum ama bu bence naci beyin farkı:)sabah 9da oldum ameliyatımı ve 5te evime geldim.Çok şükür ne ağrım var ne de bişeyim.Yüzüm hiç işmedi ve kimse inanamıo.Burnumdan nefes bile alabiliorum şaka gibi:)ama alamayabileceğimi söyledi naci bey çnk kan pıhtılaştığı için bu engelliomuş.Perşembe günüde kontrole çağırdı.Sizi gelişmelerden haberdar edicem.Şimdilik hoşçakalın:))
çok saol goldenbrown
İlk önce şunu bilmeni isterim kesinliklee korkulcak bi ameliyat değil.Ben kan aldırmaktan korkan bi insanım fakat hiçbir acı hissetmedim.Naci bey ztn sizi o kdr ii motive ediyokii.Gerçeltn doktorluğunun muhteşem olması dışında insan olarakta çok sıcak biri.Ben 7.30da ataşehir şifaya gittim ve bni 9da ameliyata aldılar.12de çıktm uyandıımda yüzüme maske takmışlardı şişmesin die.Ameiyatı açık yapıo çnk daha garanti oluo.3 dikiş atıo zaten o kadar açık yani:))burnum ewet şuan kalkık ama bandajlardan dolayı bu ve zamanla oturucak.ilerde dahada düşücek die bişey olamaz.En fazla düşüceği zaten burnun oturduğu zamandır.3 ay güneş gözlüğü yasak ve 3 hafta güneşe çıkmamanda fayda war çnk kanama olabilir.Bronlaşmakta 3 haftadan snr istediğini yap denize gir,uçağa bin:) Bugün 2. günüm ve çok hafif bi şişliğim war kamyon çarpmış gibi diilim yani:) kimse inanamıo:) Eğer başka sorun olursa sewe sewe cevaplarım.şimdilik görüşmek üzere:a015:
selam arkadasar,
bugün ameliyat oldum. cok iyiyim çok şükür...18:30 da ameliattan ciktim... Cok az agrim var... henuz ayga kalkmadim goremedim gguslerimi:)
herkese sevgiler
selam arkadasar,
bugün ameliyat oldum. cok iyiyim çok şükür...18:30 da ameliattan ciktim... Cok az agrim var... henuz ayga kalkmadim goremedim gguslerimi:)
herkese sevgiler
kızlar naci beyin tasrladığı burun bakın bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?