Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Canım merhaba

Tarihin belli olmuş çok sevindim,hiç heyecanlanma gerçi bende çok heyecanlıydım ama naci bey herşeyin en güzelini en başarılısını gerçekleştiriyo hiç şüphen olmasın,sonrasını düşün hep ,ben aynanın karşısından alamıyorum kendimi kaydirigubbakcemile3 eminim sennide çok güzel olucak..şimdiden geçmiş olsun dilerim herşey yolunda ve gönlünce olsun inşallah..iyileşince gelişmelerden haberdar et mutlaka :dance:

sevgilera.s.

Merhaba
Öncelikle naci beye güven ve herşeyi ona bırak zaten yapına en uygun meme hangisiyse onu uyguluyo,asla yapay durmuyo ben 4nisanda meme büyütme ameliyatı oldum naci beye ve şuan masajla yumuşamasına yardımcı oluyorum okadar doğal duruyorki söylemediğim çevremdeki arkadaşlarım bile farketmedi büyüklüğünü 370cc uyguladı bana eskiye göre oldukça dolgun oldu ama doğal oldugu için göze batmıyo,gayet güzel bi görüntü elde ediliyo,bu yüzden tutucu çevrenden çekinme derim ben ve vazgeçme kararından inan çok memnun kalıcaksın benden söylemesi naci bey süper bi doktor,sana şimdiden bol şanslar dilerim canım a.s.

sevgili arkadaşlar bir süredir giremiyordum foruma baktım kı inanılmaz bir hareket olmuş ben girmeyeli...ameliyat olanlar gün alanlar bahar mı hareketlendirdi bizi bu kadar...ameliyat olan herkese çookk geçmiş olsun diliyorum, olacak arkadaşlar da kendinizi sıkmayın rahat bırakın siz zaten en zor kısmını atlatmışsınız ve doktorunuzu seçmişsiniz.hem de süper doğru bir karar vermişsiniz...ben de meme büyütme için gidicem naci beye ama bir türlü vakit bulamıyorum.ama yazın yeni bir ben olmak istiyorum :)))
burnumda yarattığı harikadan sonra dr. naci bey 1 numara derim başka birşey demem..
sevgiler

Canım bol şanslarrr umarım herşey yolunda gider
iyi haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:

canım memeden korkma.. büyüklüğünü ve protezin şeklini kesinlikle naci bey'e bırak.. o en uygun olanını takar zaten a.s

nilly sen ameliyattan önce burnuna bakim yaptirdin mi? okudugum kadariyla naci bey 3.gün alciyi cikariyormus, oysaki baska doktorlar 7.gün cikariyorlar. sen acik ameliyat mi oldun ve burnunda hic iz kaldimi?önümüzde yaz var ameliyattan sonra hic mi asiri bronzlasamiyacagim hayatim boyunca?ses tonunda bir degisiklik oldumu? doktora hic sordun mu burnum ya bir kac sene sonra ucu düserse diye?bir kac arkadasimiz burda burunlarindan alci ciktigi ilk an begenmemisler cok fazla kalkik diye ama sonrasinda iniyor okadar kalkik olmuyor demisler..ameliyattan sonra iniyorsa bu zaman gectikce hepmi inicek anlamina geliyor?yoksa burun syky syky yerindemi duruyor? biliorum cok fazla soru sordum ama bunlar aklimi cok kurcaliyor.simdiden sana ve diger cevap veren kisilere cok tesekkür ederim.

slm arkadaşlar
sonunda bhn ameliyatımı oldum ve çok rahatım.Böyle oldğnu bilsem önceden olurdum ama bu bence naci beyin farkı:)sabah 9da oldum ameliyatımı ve 5te evime geldim.Çok şükür ne ağrım var ne de bişeyim.Yüzüm hiç işmedi ve kimse inanamıo.Burnumdan nefes bile alabiliorum şaka gibi:)ama alamayabileceğimi söyledi naci bey çnk kan pıhtılaştığı için bu engelliomuş.Perşembe günüde kontrole çağırdı.Sizi gelişmelerden haberdar edicem.Şimdilik hoşçakalın:))

öncelikle cok gecmis olsun zeynosum..senin icin cok sevindim.naci beye ameliyat olmus biri olarak benim yukarda yazdiklarimi cevaplayabilirmisin eger sakincasi yoksa..seni de yormak istemem ama cevaplarsanda cok mutlu olurum.simdiden sana tesekkür ederim canim.

çok saol goldenbrown
İlk önce şunu bilmeni isterim kesinliklee korkulcak bi ameliyat değil.Ben kan aldırmaktan korkan bi insanım fakat hiçbir acı hissetmedim.Naci bey ztn sizi o kdr ii motive ediyokii.Gerçeltn doktorluğunun muhteşem olması dışında insan olarakta çok sıcak biri.Ben 7.30da ataşehir şifaya gittim ve bni 9da ameliyata aldılar.12de çıktm uyandıımda yüzüme maske takmışlardı şişmesin die.Ameiyatı açık yapıo çnk daha garanti oluo.3 dikiş atıo zaten o kadar açık yani:))burnum ewet şuan kalkık ama bandajlardan dolayı bu ve zamanla oturucak.ilerde dahada düşücek die bişey olamaz.En fazla düşüceği zaten burnun oturduğu zamandır.3 ay güneş gözlüğü yasak ve 3 hafta güneşe çıkmamanda fayda war çnk kanama olabilir.Bronlaşmakta 3 haftadan snr istediğini yap denize gir,uçağa bin:) Bugün 2. günüm ve çok hafif bi şişliğim war kamyon çarpmış gibi diilim yani:) kimse inanamıo:) Eğer başka sorun olursa sewe sewe cevaplarım.şimdilik görüşmek üzere:a015:

bu arada bakım die bişey yok:)yrn pansumana gircem 3. günü yani.Sanırım pazarteside dikişimi alck.Alçı die bişy yok bnde bandaj war sadece.umarım sana yardımcı olabilmişimdir.

Kızlar Naci Bey burun tıkanıklığını da aynı ameliyatla gideriyor mu? yani burun kemiği eğriliği var bende...ameliyat sonrasında burun tıkanıklığı da açılsın istiyorummm..

Kızlar Naci Bey burun tıkanıklığını da aynı ameliyatla gideriyor mu? yani burun kemiği eğriliği var bende...ameliyat sonrasında burun tıkanıklığı da açılsın istiyorummm..

bu tip ameliyatlarda estetik görüntünün yanı sıra burun içi fonksiyonel düzeltmeler zaten rutin olarak yapılıyor...yani hepsi birden aradan çıkmış oluyor...ben normalde doğru dürüst nefes alamazken ameliyattan uyandığımda gayet iyi alabiliyodum

cevabin icin cok tesekkür ederim zeynosum.herseyin yolunda gittigine cok sevindim!
senin burnundaki sorun neydi? mesela benim ki hem kemerli ve ayni zamanda sol tarafinda kemerin üzerinde bir cikinti elime geliyor..burda bir doktora gittim sordum hic birseyin yok dedi.oysa ki zaman zaman sol gözüme kadar agriyo. sende hic moralma oldumu? ameliyattan sonra alci degil de sadece bandaj yapinca o nasil tutuyorki ya gece uyurken bandaj cikarsa?sen ilk gittiginde doktora ben söyle bir burun istiyorum diyebildin mi yoksa o mu buna karar veriyor? ben almanyada yasadigim icin istanbula ameliyat icin gelecegim ama bundan sonra kontrollerim nasil olur hic bilmiorum cünkü istanbula gelsem ucak, hotel hepsini ödemem gerek her devasinda. ve aceba prago klinikte mi yapiyor ameliyati...senin o semtte bildigin bir 3 yildizli fiyati uygun bir hotel var mi?ve bu ara da sen nasil yemekler yiyorsun sadece corba mi?arkadasim diyoki burnunu yaptirirsan ömür boyu yasantinda kisitlamali hareket etmelisin ay burnuma birsey olucak ay söyle ay böyle olucak diye.
bana yardimci oldugun icin sana cok tesekkür ederim a.s.

Nasıl yani uçağa 3 haftadan önce binemiyo muyuz?:bbo:

selam arkadasar,

bugün ameliyat oldum. cok iyiyim çok şükür...18:30 da ameliattan ciktim... Cok az agrim var... henuz ayga kalkmadim goremedim gguslerimi:)

herkese sevgiler

selam arkadasar,

bugün ameliyat oldum. cok iyiyim çok şükür...18:30 da ameliattan ciktim... Cok az agrim var... henuz ayga kalkmadim goremedim gguslerimi:)

herkese sevgiler

Canım geçmiş olsun ,hayırlı olsun,gözün aydın kurtuldun hihoyyyt şimdi güzelce dinlen işin en büyük kısmını atlattın bundan sonrası keyif hayırlısıyla,kaç cc taktı naci bey biara yazarsın görüşmek üzere aramıza hoşgeldin silikonlular olarak kaydirigubbakcemile3

sevgiler a.s.

selam arkadasar,

herkese sevgiler

Cok gecmis olsun Spring..ve aramiza hosgeldin :) dün ben naci beyi aramistim özlem hanimda naci beyin ameliyat ta oldugunu söyledi..saate baktim da demekki ben aradigimda sen ameliyattaymissin :) tekrar cok gecmis olsun !

arkadaşlar naci beye meme operasyonu olanlar kullanılan protezin markasını öğrenebilirmiyim acaba çok önemli benim için lütfen.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…