• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

kızlaaaaaaaaaaar ben geldimmmmmmmmm
bugün ameliyatımdan sonraki 5.günnn
sabah uyandım masajımı yaptım ilaçlarımı içtimm kadıköye indimm idoya bindim bakırköye geldimmmm tek başımaaa :)
yaw herşey iyi hoşta nefes alamamak çoook fena, yediğim herşeyin tadı aynı ottt :)
bi de burnuma alışamadım yaa aynalar beni tanımıyo sanki naniknanik

Geçmiş olsun güle güle kullan inşallah hayırlı olsun canım a.s.

soruma cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim..iki çocuğum var benim vede naci bey onepte çalışırken görüştüğümde bir gece muhakkak hastanede kalıcağımı söylemişti çünki ben istanbul dışındayım...artık her yolu zorluyorum inşallah başarabilirim sizlerede çok çok geçmiş olsun sevgiler

kızlaaaaaaaaaaar ben geldimmmmmmmmm
bugün ameliyatımdan sonraki 5.günnn
sabah uyandım masajımı yaptım ilaçlarımı içtimm kadıköye indimm idoya bindim bakırköye geldimmmm tek başımaaa :)
yaw herşey iyi hoşta nefes alamamak çoook fena, yediğim herşeyin tadı aynı ottt :)
bi de burnuma alışamadım yaa aynalar beni tanımıyo sanki naniknanik

sevgili zuzuincecanan
iyi haberlerini aldığımıza çok sevindim.hep söylediğim gibi naci beyin farkı bu..çok çabuk ve sorunsuz hayata dönebiliyor insan...
alışamamak konusuna gelince de sonra da ben hep böyleydim demeye ve eski halini hatırlamamaya başlıyorsun...tecrübeyle sabittir..
çok geçmiş olsun...güle güle kullan burnunu canım...hihoyyyt

soruma cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim..iki çocuğum var benim vede naci bey onepte çalışırken görüştüğümde bir gece muhakkak hastanede kalıcağımı söylemişti çünki ben istanbul dışındayım...artık her yolu zorluyorum inşallah başarabilirim sizlerede çok çok geçmiş olsun sevgiler

aslında çocuklarının yanında biri durabilirse sorun olmaz heralde canım...
ama yine de naci beyle bi görüş bakalım..

Selam ruby80,

evet sen hic merak etme her sey cok iyi olacak. Benimkiler olmasi gerekecek kadar yumusadi ve yumusadikca siskinligin iniyor.
Kendine iyi bak masajini da yapmayi unutma :-p

Selamlar

Selam ruby80,

evet sen hic merak etme her sey cok iyi olacak. Benimkiler olmasi gerekecek kadar yumusadi ve yumusadikca siskinligin iniyor.

Selamlar

İnşallah canım sağol, masajı unutmuyorum çok rahatlatıyo biraz olsun yumuşadı benimkilerde :) sende kendine iyi bak canım iyi günlerde kullanalım inşallah memişlerimizi kaydirigubbakcemile3

Selam ruby80,

Selamlar

ınşallah canım sağol, masajı unutmuyorum çok rahatlatıyo biraz olsun yumuşadı benimkilerde :) sende kendine iyi bak canım iyi günlerde kullanalım inşallah memişlerimizi kaydirigubbakcemile3

1 sene sonra böyle doğduğunuzu düşüneceksiniz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkese selam...ben de bir kaç gün önce naci beye burun ameliyatı oldum.benim için en zor yanı karar vermek ve narkoz korkusuydu,ve tabiki ameliyat gününü beklemek çok stres vericiydi.nihayet hepsi bitti.artık tek merakım burnumun şekli...ameliyat olacak herkese sabır diliyorum,kararlılık ve cesaret eksikse süreç biraz zor geçiyor...şimdilik hoşçakalın...

bu akşam naci beye gittim ve burnumdaki plasteri aldı,burnumun şeklini görünce şok oldum!!!söylenenlerin abartı olduğunu sanıyordum,ama gerçekten muhteşem bir iş çıkarmış,burnum önden,yandan hertaraftan mükemmel görünüyor,sankı rüya gibi hep olmasını hayal ettiğim burnu yapmış.
üstelik benim burnuma revüzyon ameliyatı yapmıştı yani normal estetikten çok daha zor ve problemliydi,hatta doku yetmemiş kulağımdan da parça almış.mutluluktan az kalsın sarılıp öpecektim adamı...darısı burnundan şikayet eden herkesin başına.eğer şikayetiniz burnunuzla ilgiliyse bir an bile düşünmeden kendinizi onun ellerine teslim edebilirsiniz...ben de burdaki tavsiyelerle ona ulaşmıştım,tavsiye eden herkese çoook teşekkür.....

Rose senın adına çok sevindim istediğin gibi bir sonuçla karşı karşıya kaldığın için.Merakım diğer doktorlara ameliyt olanlar alçıları 1 hafta-10 gün içinde çıkıyor iyileşme süreleri daha uzun oluyor ve burunnun tam halini alması çok zaman alıyor.Sen ilk görür görmez bayılmışssın ilk alçı çıktığında herkes şok oluyormuş şişlikten dolayı,Burdan yazılanlardan anladığım kadarıyla Naci Beyin eli çok hafif ve en kısa zamanda toparlanabiliyor hastaları.Resim koyacakmısın resim koyarsan bizi çok mutlu edersin.Teşk.

merhaba arkadaşlar
bende salı günü burun ameliyatı olucam ve çok korkuorum:( ama naci beye gerçekten çok güveniyorum.Aslında ameliyattan diil iğnelerden korkuorum napcam bn yaaa:( bi yola girdik artık :))

Bende buru estetiği olmak istiyorum, aklımdaki iki doktordan biri de Naci Bey, ilk olarak Emre ılhan a gittim..onunla görüşmem güzel geçti..ilginç olanı kendisine ikinci olarak Naci Beyi düşündüğümü söylediğimde Naci Beyi çok övdü...çok yetenekli olduğundan falan bahsetti ben kendisini hem çok taktir ettim hem de kafam karıştı...birden çok doktora gitmek gerçekten seçimi zorlaştırıyor...inşallah Naci Beyle de görüşmeye gideceğim..kızlar sizler de birden çok doktorla görüşerek mi seçtiniz doktorunuzu???

waw çok enteresan:) heryerde bu kadar övgü bende senle aynı durumdayım canım,naci beye ameliyat olanları birebir yüzyüze görmem gerekiyor sanırım:)Ama kendisi artık kovacak beni bir daha gelme ameliyat olmıcaksan dicek diye çekiniyorum:))))) Burun mu çok önemlii :)Bende Serhat tuncer ve Naci çelik arasında kaldm bakalım

wallahi ben ilk olarak Naci Beye gittim ve budur dedim:)Senelerdir düşündüüm bi ameliyat ama açıkçası cesaret edemedim.Naci bey bana her türlü güveni verdi.Kendiside çok şeker bi insan gerçekten.Asistanlarıda çok tatlılar.Aile ortamı var ve kesinlikle hiç çekinmeden her türlü sorumda kendisine ulaşıorum ve bana bıkmadan usanmadan anında cvp werio:)Bakalım yrn nasıl olcak:)

karyeaz sevincimi paylaştığın için teşekkürler.bu benim çok başarısız bir burun operasyonundan sonra geçirdiğim ikinci ameliyatımdı.burnumun iç yapısı da dış yapısıda pek iyi durumda değildi.ilk ameliyatımı bir kbb ci yapmıştı.sargım alındığında burnum şiş fakat şekli harikaydı.naci beyi çok övdüm çünkü benim burun derim kalın,gözenekli.şekil vermenin en zor olduğu burunlardan.bugün 5.gün şişlik ve morluk kalmadı.önceki ameliyatta tam iki hafta şiş ve mosmor bi halde gezdim.sanırım naci beyin sırrı kendisine has özel bir teknik kullanmasında,bunun dışında yaptığı burnun güzel olmasını en az hastası kadar çok istiyor olması,burnumu görünce ben mutlu oldum ama o beni mutlu görünce daha mutlu oldu.üstelik nefes almaya bile başladım 3. günün sonunda ...elleri dert görmesin,düşünen herkes en azından bir kez görüşsün,yanlış dr seçimi uzun süren bir kabus yaşatabilir,dikkatli olun,başıma gelenler sizinde başınıza gelmesin.

Çok sevindim mutlu olduğuna,daha önce çevrenden yaptıran varmıydı Naci Bey'e .Ben yaptığı biçimler olarak Serhat bey'i çok beğendim ama keşke ben yapabilirm dese beğendiğim tarzıda Naci beye yaptırsam.Diğer doktorların dediğim gibi 2 hafta iileşme süresi ,buna önemli...Bende bir daha görüşcem kendisiyle evet aynı sölediğin gibi harikaaaabir insan.Tekrar çok geçmiş olsun umarım bizimle harika burnunun resimlerini paylaşırsın:)

merhaba kızlar,

aslına bakarsanız foruma epeydir üyeyim , ancak ilk kez katılımcı oluyorum diyebilirim en sonunda bende okuyucu değil katılımcı olmak istedim :utangac: forum sayesinde naci çelik e ulaştım sizlerin yorumları geçekten önemli , deneyimler paha biçilemez :teytey:
konuya geleyim epey süren araştırmalarım sonunda( 7 aydır yaklaşık) bende ameliyat olmaya karar verdim ve mayıs ın ilk haftası Naci bey burun ameliyatımı gerçekleştircek , 2 haftam kaldı paylaşmak istedim umarım sorunsuz ameliyat ve ardından güzel burunlarımıza kavuşuruz ,

alçı süreci için çoğu doktor min 1 hafta veriyor çok araştırınca kafa karışıyor sanırım hızlı iyileşmek süper olur , ameliyatı üzerinden 1 yılı geçen arkadaşlar varmı acaba uzun vade de nasıl sonuçlar bekliyor herşeyi merak ediyorum ? :sm_confused:

Selam Arkadaşlar,
sonunda benim de ameliyat tarihim geliyor... 22 Nisan'da ameliyat olacağım. çok heyecanlıyım. Herşeyin yolunda gideceğine inaıyorum ama yine de heyecanlanmama engel olamıyorum....

Perşembe günü size gelişmeleri yazmaya çalışırım...

Sevgilerimle

Back