kızlaaaaaaaaaaar ben geldimmmmmmmmm
bugün ameliyatımdan sonraki 5.günnn
sabah uyandım masajımı yaptım ilaçlarımı içtimm kadıköye indimm idoya bindim bakırköye geldimmmm tek başımaaa :)
yaw herşey iyi hoşta nefes alamamak çoook fena, yediğim herşeyin tadı aynı ottt :)
bi de burnuma alışamadım yaa aynalar beni tanımıyo sanki naniknanik
kızlaaaaaaaaaaar ben geldimmmmmmmmm
bugün ameliyatımdan sonraki 5.günnn
sabah uyandım masajımı yaptım ilaçlarımı içtimm kadıköye indimm idoya bindim bakırköye geldimmmm tek başımaaa :)
yaw herşey iyi hoşta nefes alamamak çoook fena, yediğim herşeyin tadı aynı ottt :)
bi de burnuma alışamadım yaa aynalar beni tanımıyo sanki naniknanik
soruma cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim..iki çocuğum var benim vede naci bey onepte çalışırken görüştüğümde bir gece muhakkak hastanede kalıcağımı söylemişti çünki ben istanbul dışındayım...artık her yolu zorluyorum inşallah başarabilirim sizlerede çok çok geçmiş olsun sevgiler
Selam ruby80,
evet sen hic merak etme her sey cok iyi olacak. Benimkiler olmasi gerekecek kadar yumusadi ve yumusadikca siskinligin iniyor.
Kendine iyi bak masajini da yapmayi unutma
Selamlar
Selam ruby80,
evet sen hic merak etme her sey cok iyi olacak. Benimkiler olmasi gerekecek kadar yumusadi ve yumusadikca siskinligin iniyor.
Kendine iyi bak masajini da yapmayi unutma
Selamlar
ınşallah canım sağol, masajı unutmuyorum çok rahatlatıyo biraz olsun yumuşadı benimkilerde :) sende kendine iyi bak canım iyi günlerde kullanalım inşallah memişlerimizi kaydirigubbakcemile3
1 sene sonra böyle doğduğunuzu düşüneceksiniz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?