selam, geçmiş olsun ve sevincinizi paylaşıyorum, ben de en başlarda bu kadar sevinçliydim. size tek tavsiyem lütfen kilonuzu koruyun, her ne şartla olursa olsun ucunu kaçırmayın hiçbir şeyin yoksa dalgalanmalar daha belirgin hale gelir ve ayrıca mutlaka spor yapın deriniz sarkabilir, ben 30 yaşındayım hala gencim ne olacak diye düşündüm şimdi iç bacaklarımın sarkıklığını ne yapsam toparlayamıyorum.
Benim en büyük korkum, yağlar alınınca kalacak olan deri fazlası. deri yumuşayıp gevşek mi duruyor? yani operasyondan sonra da böyle miydi sonrasında mı oluştu? Bunun olmaması için n yapmak gerekiyor? Yani yağ alma ve germe işlemi mi yapılması gerekiyor?
Selam resmınızı gorebılırmıyız?Arkadaşlar Merhaba , 3 hafta önce Coşkun beyin hünerli ellerine burnumu teslim ettim. lazerle burun ameliyatı geçirdim , derin sedasyon+lokal anestezi eşliğinde oldum ameliyatımı ve 25 dk sürdü ardından 2 saat klinikte kaldım ve bu 2 saatlik süreçte Coşkun bey tam 6 kez beni kontrole geldi ardından klinikten yürüyerek çıktım ve evime gittim , sadece gözümün altında mercimek kadar bir morluk oldu ve 4 gün sürdü , dişinizi çektirdiğinizde hissettiğiniz sızı inanın daha fazladır... öncesinde 5 doktora başvurdumve hepsi 3 boyutlu çizim yapmasına rağmen içime sinmedi ki benim ciddi devüasyonum ve burnumda 2 kocaman et olmasına rağmen yaptırmadım! ne zamanki coşkun beyle tanıştım tamam dedim ve bana asla birşey çizip göstermemesine rağmen ameliyattan önce burnumu tamamen size bırakıyorum dedim. sonuç muhteşem kimse anlamıyor ve benim daha düzgün ve harika nefes alabilen burnum ve daha çok ortaya çıkmış yüz hatlarım var , yaşımda daha küçük görünüyor , inanılmaz dinlenmiş uyanıyorum , hayat standartım çok yükseldi , öncesinde spor bile yapamıyordum burnumdan nefes alamadığım için. Ayrıca benim ultra titiz annem kliniğe bayıldı , aşırı temiz ve hijyenik ama asla hastane kokusu yok , hemşirem hissettirmeden damar yolu açtı ve 0 morarma oldu , anestezi uzmanı çok güleryüzlü , herşey harika sakın beklemeyin derim... benim burnum hem kemiğim içten sola yatık olduğu için hem de 2 kocaman et olduğu için 8000 tl tuttu ,nakit veya tek çekim ama burna göre ücret değişiyor. Şiddetle tavsiye ediyorum Coşkun Beye burdanda çok teşekkür ediyorum...
Bak, tatlım birincisi doğru yerdesin.İkincisi liposuction yerine slim lipo yaptırmakla doğru karar vermişsin. Superplasttan operatör Coşkun bey seni seçimin konusunda yönlendirir.Ben ona 2 kere slim lipo yaptırdım. Göbeğimden yağ aldı. Neredeyse 6 aylık hamile gibi bir karnım vardı. Belim 100 cm iken 80 cm'e düştü. Ameliyat sonrası istirahat gerekmiyor kalkıp işine gidebilirsin. Sadece 10 gün kadar korse takıyorsun. Fiyat konusunu superplasttan öğren ama sana önerim muhakkak pazarlık yap.Birde kalçandaki yağlardan şikayet ediyorsun seni anında kurtarır. Hastanede basenleri geniş kadınlar bekliyordu sırada. Artık bu tür ameliyatlar sıradan olmuş. Niye kendini üzüyorsun herşeyin bir çaresi var.
iilluyanka sanırım artık siteye gelmiyorsunuz, ama gözaltı torbaları değil de bu bölgede çöküklük varsa bahsettiğiniz lazer bunu düzeltebiliyor mu?
galiba farklı seylerden bahsediyoruz, beki gözaltondaki ödem ve şişme lazer ile düzeltilebilir -belki dolasım arttırılıyor ya da bölgede toplanan yağ lazerle yakılıp dışarı atılıyordur
ama eğer gözaltında yerçekimine bağlı dokunun aşağı inmesi ile karakterize olan çökmeye lazer fayda saglar mı -hiç sanmıyorum ama az bir umudum var
bu şekilde operasyon geçirip gözaltı düzelen oldu mu?
bu lazer olayı insanın ilgisini çekiyor fiyat ortalama ne kadar herhangi bir bilgisi olan var mı? çok abartı değilse izmir'den bile gelebilirim olmak için
Benım ilk ameliyatımı yapan doktor açık amelıyat yapmasına rağmen kemıgı kırmamış. Neden kırmadı dıye cok kızdım önce . Sonra bana tek tek anlattı . Gercekten cok kötü burunları mecbur olunca kırdığını , bana kıyamadıgını kırarsa yasayabılecegım durumları tek tek söyledi. Gercı basta soyleseydı hıc amelıyat etmeden ama tıcaret yapıyor sonuçta ilk seferınde söylemez tabı oda haklı:) bende ağzım açık dınledım . Bayada korktum gercekten burnun basına kırma esnasında gelenler cıddı ürkünç. Ustelık burnun komple catlayıp dağılma rıskı bıle var . Hersey cok yolunda bıle gıtse burun kanatlarına burnun üstündekı kemık komple kırılıp açıklık oluşturulmadan ulasılamaması cıddı cok fecı bırsey .burnun kanat kısmına törpü olmuyor çünkü. Sadece üst kısmına torpu oluyor ve torpulenen kemık parçalarından bır parca o kısımda unutulmuş bır tanıdığım vardı kızın o parçayı alınırken yasadıklarını ben bılıyorum . Hemde cok unlu bır dr o parcayı orada bırakam . Neyse kısa keseyım. Lazerde hamur gıbı yumusuyormus burun ıstenılen sekli verılıyormus . Ben kulaktan dolma bılıyorum. Yaşanmış bır bılgım yok . Eya bılgılımız :)
topicte hareket olmayınca reklam kokan yazılar hareketlenmiş hemen :)
aynen körler sağırlar birbirini ağırlar
düzgün türkçeyle yazılmış bir ya da bir kaç kez girilmiş hiç arkadaş eklenmemiş biri sormuş diğeri cevap vermiş.
IP adreslerine bakılsa. merak ediyorum baya .
arada 1 hasta gördüm gerçek.o da memnun değil :)
hiç gerçekçi değil. böyle birşey olacak da bunca sene duyulmayacak
Bir kaç kezdir ........ kusura bakmayın...
Canım senin kendini ifade etmene bile gerek yok, aklı ve adaleti olan zaten birkaç gününü ayırır ve 59 sayfadaki tüm yorumları okur. Öyle kafasına göre atıp tutmaz, biz seni biliyoruz. Bizim tecrübelerimizi ciddiye alıp merak eden de zahmet edip yazdıklarımızı okur. Bunun için kısaca erişim butonu bile var profillerimizde. Gereksiz yere canını sıkma hiç. Senin üslubun ve yazımın da takdir edilecek güzellikte herkes okuyor.
Ben de yakında göbek ve kollardan olmaya bir de revizyon yaptırmayı planlıyorum ama bir de üşenmesem ve zaman ayırabilsem :) aslında en ideal mevsimdeyiz diye düşünüyorum bütün ödemler yaza kadar yok olmuş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?