Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

Benim en büyük korkum, yağlar alınınca kalacak olan deri fazlası. deri yumuşayıp gevşek mi duruyor? yani operasyondan sonra da böyle miydi sonrasında mı oluştu? Bunun olmaması için n yapmak gerekiyor? Yani yağ alma ve germe işlemi mi yapılması gerekiyor?

haziranın son haftası coşkun beyle görüşmeye gittim. öncelikle merkezi gayet nezih biryer ve çalışanlar oldukça sıcakkanlı. coşkun beye gelince hem kibar hem de samimi.güven verici. ben gıdı bölgem için görüştüm.bana öncesi-sonrası resimler gösterdi ve yapılabilecekleri anlattı. gerçekten çok memnun edici bir görüşmeydi. yapabileceklerini ve yapamayacaklarını öyle güzel anlatıyor ki. eylülde operasyon için gideceğim inş.

yapacak birşey yok aslında, sizin cildinizin elastikiyetiyle alakalı bir durum ve bu elastikiyetin yaşla değil formla olduğuna inanıyorum. neticede 30 yaşındayım, 40 yaşındaki sürekli pilates yapan bir kadından daha berbat gevşeklikteyim. sözün özü pilates, hem esneklik hem de cilde elastikiyet kazandırıyor.

ödemler iyice geçip de vücudunuz oturunca fark ediyorsunuz sarkmaları zaten. ve cildin üst yüzeyi bozulmasın diye üst tabakada bir kısım yağ bıraktığını söyledi, muhtemelen her bölgede eşit orantıda yapamadı, neticede o da bir insan, milimetrik olmasını bekleyemeyiz herşeyin. ama böyle bir durumun olabileceğini önceden bilseydim nefret ede ede pilatese başlardım onu söyliyim. şimdi pek kar etmiyor çünkü. lazer frekansla cilt sıkılaştırmaya da gönderdi beni aynı binada, 3 seans gittim bana mısın demedi

Arkadaşlar Merhaba , 3 hafta önce Coşkun beyin hünerli ellerine burnumu teslim ettim. lazerle burun ameliyatı geçirdim , derin sedasyon+lokal anestezi eşliğinde oldum ameliyatımı ve 25 dk sürdü ardından 2 saat klinikte kaldım ve bu 2 saatlik süreçte Coşkun bey tam 6 kez beni kontrole geldi ardından klinikten yürüyerek çıktım ve evime gittim , sadece gözümün altında mercimek kadar bir morluk oldu ve 4 gün sürdü , dişinizi çektirdiğinizde hissettiğiniz sızı inanın daha fazladır... öncesinde 5 doktora başvurdumve hepsi 3 boyutlu çizim yapmasına rağmen içime sinmedi ki benim ciddi devüasyonum ve burnumda 2 kocaman et olmasına rağmen yaptırmadım! ne zamanki coşkun beyle tanıştım tamam dedim ve bana asla birşey çizip göstermemesine rağmen ameliyattan önce burnumu tamamen size bırakıyorum dedim. sonuç muhteşem kimse anlamıyor ve benim daha düzgün ve harika nefes alabilen burnum ve daha çok ortaya çıkmış yüz hatlarım var , yaşımda daha küçük görünüyor , inanılmaz dinlenmiş uyanıyorum , hayat standartım çok yükseldi , öncesinde spor bile yapamıyordum burnumdan nefes alamadığım için. Ayrıca benim ultra titiz annem kliniğe bayıldı , aşırı temiz ve hijyenik ama asla hastane kokusu yok , hemşirem hissettirmeden damar yolu açtı ve 0 morarma oldu , anestezi uzmanı çok güleryüzlü , herşey harika sakın beklemeyin derim... benim burnum hem kemiğim içten sola yatık olduğu için hem de 2 kocaman et olduğu için 8000 tl tuttu ,nakit veya tek çekim ama burna göre ücret değişiyor. Şiddetle tavsiye ediyorum Coşkun Beye burdanda çok teşekkür ediyorum...

Selam resmınızı gorebılırmıyız?

merhaba illuyanka popo estetiğinden memnun musun? poponda ödem olmuş muydu? olduysa ne kadar sürede geçti?

Son düzenleme:
ben tv'da çıkan ve lazer tekniği kullanarak ameliyat yapan bu koskoca doktorlara güveniyor ve yalan söylemeyeceklerine inanıyorum.sonuçta bu işe ömürlerini vermişler.
ama burda lazerli yöntemlerle yapılan ameliyatları anlatan kişilerin yazdıkları (yok göğüslerim çok büyüktü lazer + liposakşınla istediğim göğüslere kavuştum, burnumda kemer vardı kırmadan kesmeden düzeldi falan) reklam kokuyor. herhangi bir doktor hakkında yazmıyorum. hepsine güveniyor ve inanıyorum. zaten mecburuz da. elimiz mahkum :)
çünkü yazanlar bir kez giriş yapmış. ne resim var ne birşey var. sorulan sorulara cevap yok
hepsi düzgün türkçeyle yazılmış. noktalama işaretleri büyük küçük harfler yerinde. sürekli övgü falan.
inanmak çok isterim
kısmetse ben de bu hafta istanbula gidebilirsem bu doktorlarla görüşmeye gidicem . sonucu yazarım
sonuçta zaten sarkık ve büyük memelerin içinden liposakşınla yağ alınırsa göğüsler daha da sarkar.
fazla deri ne olacak
ayrıca büyük göğüslerde göğüs uçları da çok büyük oluyor ve olması gereken yerin çok altında oluyor
onlar nasıl küçülecek ve yukarı çıkacak
tamam reklam yapılsın kullanılan yeni tekniklerden haber verilsin ama yanıltıcı beyanlar olmasın

superplastta müthiş rahat bir ameliyat geçirip müthiş memnun olan kişiler nedense bir kez yazıyor bir daha da yazmıyorlar anlamadım ben bu işi.

bu lazer olayı insanın ilgisini çekiyor fiyat ortalama ne kadar herhangi bir bilgisi olan var mı? çok abartı değilse izmir'den bile gelebilirim olmak için

burun sırtı çok kamburlu , yuvarlak ve aşağı bakan ucu olan bir burnu törpü kesme ve yeniden şekillendirmede olduğu gibi düzelme sağlamayacağı kesin
buna rağmen fiyatların çok uçuk olduğunu da tahmin edebiliyor insan
ben randevu aldım gidip görüşebilirsem sonuçları yazarım
burun işini de sorarım inşaallah

hiç gerçekçi değil. böyle birşey olacak da bunca sene duyulmayacak

topicte hareket olmayınca reklam kokan yazılar hareketlenmiş hemen :)

aynen körler sağırlar birbirini ağırlar
düzgün türkçeyle yazılmış bir ya da bir kaç kez girilmiş hiç arkadaş eklenmemiş biri sormuş diğeri cevap vermiş.
IP adreslerine bakılsa. merak ediyorum baya .

arada 1 hasta gördüm gerçek.o da memnun değil :)

Bütün konuyu baştan sona okudum ve kafam karıştı, en başta bir kaç hasta vardı özellikle iki kişi ilk anda memnun olup sonra vücutlarındaki ödem dağılmamış değişik bezeler kalmıştı vücutlarında. Sonra bu hastalar birden ortadan kayboldu ve ortam reklam kokan bir sürü yazıyla doldu. O ortadan kaybolan hastalar nereye gitti vücutlarındaki dağılmayan ödemler noldu? Hem hani bu slimlipoda hiç böyle bir şey olmuyordu? Şuan videosunu izliyorum, kendisi diyor ki slimlipoda eski liposuctiondaki gibi sonuçları 6 ay beklemiyorsunuz hemen alıyorsunuz, fakat buradaki hastaları 6 ay sonucunda net sonucu görebildiklerini söylediğini ifade ettiler hep. Ve özellikle bacağından slimlipo olan bir hasta oluşan girinti çıkıntılardan dolayı memnun değildi. Ben ilk aşamada kol,sırt ve gıdı için düşünüyorum ama kafam çok karıştı.

Bir kaç kezdir aynı şeyi okuyorum ama artık dayanamayacağım, şu düzgün türkçe kullanmak eleştirisi nedir açıklar mısınız?? alın işte, bakın düzdün türkçe kullanıyorum. kızlaaar diye avamlaşmamaya çalışıyorum.evet Türkçe'ye önem veriyorum, doğru yazmaya özen gösteriyorum, çalakalem yazmıyorum, argo kullanmamaya çalışıyorum ve herkesin dilini doğru kullanmasını tavsiye diyorum. şimdi gelelim reklam kokmasına; beni burda bilen bilir, 4 büyük ameliyat geçirdim lazerle ve son derece de memnun kaldım.hatta döner dönmez doktoruma teşekküre gideceğim çünkü sayesinde mükemmel bir yaz geçirdim. bizler tecrübelerimizi burada sizler için paylaşıyoruz. zaten herkes bilir ki; bir şey ters giderse,şikayet olursa ancak o zaman yazılar alevlenir.zaten memnun olan insan çokta arkasını dönüp buralara geri bildirim yapmaz.benim gibi birkaç arkadaş varsa onları da bu gereksiz eleştirilerle küstüreceksiniz ve hiç kimse bir süre sonra tecrübelerini paylaşmayacak. herkese doğru tercihler, başarılı ameliyatlar ve düzgün türkçeli diller dilerim.. imlalara fazla dikkat etmedim kusura bakmayın...

hiç gerçekçi değil. böyle birşey olacak da bunca sene duyulmayacak

Sık sık girmiyorum ama gercekcı olmayan şeyin ne oldugunu anlayamadım. Ben lazerle amelıyat olmadımkı. Olma nıyetım var ama ne zaman zaman bulup gelır olurum bılemıyorum. Lazerle olan ınsanlar yalan mı söylüyorlar resımlerıde var . Burda ıkı arkadas vardı gırmedıgım ıcın son durumlarını bılmıyorum ama gayet memnunlardı.

Bir kaç kezdir ........ kusura bakmayın...

Canım senin kendini ifade etmene bile gerek yok, aklı ve adaleti olan zaten birkaç gününü ayırır ve 59 sayfadaki tüm yorumları okur. Öyle kafasına göre atıp tutmaz, biz seni biliyoruz. Bizim tecrübelerimizi ciddiye alıp merak eden de zahmet edip yazdıklarımızı okur. Bunun için kısaca erişim butonu bile var profillerimizde. Gereksiz yere canını sıkma hiç. Senin üslubun ve yazımın da takdir edilecek güzellikte herkes okuyor.

Ben de yakında göbek ve kollardan olmaya bir de revizyon yaptırmayı planlıyorum ama bir de üşenmesem ve zaman ayırabilsem :) aslında en ideal mevsimdeyiz diye düşünüyorum bütün ödemler yaza kadar yok olmuş olur

Herkese Merhaba ,

Öncelikle düzgün türkçe ile yazılmış mesajların verdiği rahatsızlığı anlayamadım , bu mesajların sahte veya reklam olmasını falan gerektirmez , benim türkçem böyle , dilimizi güzel kullanan diğer arkadaşları da kutluyorum ve bununlada gurur duyuyorum! Ben çalışan bir insanım ve bu tarz sitelere ayıracak vaktim olmuyor , Sadece Levent Bey için ilk araştırmaya girdiğim zaman bu siteyle karşılaşmıştım ve ameliyatı olup memnun kaldıktan sonra bilgilendirmek istedim!

Öncelikle fotoğrafımı burada yayınlamak istemiyorum fakat eğer seçeneğim varsa isteyenlere mesaj gönderebilirim , açıkçası siteye 2. girişim ve gönderi konusunda nasıl seçeneklere sahibim pek bir fikrim yok...

Lazer seçeneğine inanmayanlar gidip Coşkun Bey le görüşebilir , Nişantaşı Yargıcı karşısı , Superplast , ayrica ilk görüşme ücretsiz.

Resim içinde görmek isteyen arkadaşlara , nasıl mesaj atabileceğim konusunda beni yönlendirmeniz şartıyla , memnuniyetle size fotoğraf gönderebilirim.

Herkese güzel günler dilerim...

evet çok haklısın, bu mevsim en ideal mevsim. hem yaza kadar toparlanmaya vakit kalıyor hem de şu ara çok yoğun olmuyorlar. ufak tefek bir şeyler ben de düşünüyorum, yazın biraz formdan çıkar gibi oldum. yine 34 bedenim, proporsiyonum bozulmadı ama daha da iyi olsun diye düşünüyorum. biraz takıntıya doğru gidiyorum sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…