Kizlar lazerle burun estetigi olanalar ameliyat sureniz ne kadar oluyor aci hissi oluyo mu cok merak ediyorum cvp yazarsaniz cok sevinirim ben istanbulda degilim dr la istedim an randevu alamiyorum cvp larsaniz cok sevinirim
Canim sen kemigimi kirdirmak istemiyosun tam anlamadim yani lazerle mi duzeltilsin diyosun lazerle tam olarak masil yapiliyo biliyomusun benim de uste hafif bi cikinti var ama kemik mi kikirdakmi tam bilmiyorum lazerle kesi islemi olmuyo mu ben lazerle ilgili bise bilmiyorum ama cok merak ediyorum eger bana uyarsa bende yaptiracam insallah
tam net bişey söylemek hadsizlik olur açıkçası, sonuçta dr değiliz ama benim bildiğim 20 dk ile 1 saat arası gibi. yani açık ameliyatın yasırından daha az. ve gece istersen evine dönebiliyosun. ben morarmadım bile. zaten eklicem görürsünüz.
Benım ilk ameliyatımı yapan doktor açık amelıyat yapmasına rağmen kemıgı kırmamış. Neden kırmadı dıye cok kızdım önce . Sonra bana tek tek anlattı . Gercekten cok kötü burunları mecbur olunca kırdığını , bana kıyamadıgını kırarsa yasayabılecegım durumları tek tek söyledi. Gercı basta soyleseydı hıc amelıyat etmeden ama tıcaret yapıyor sonuçta ilk seferınde söylemez tabı oda haklı:) bende ağzım açık dınledım . Bayada korktum gercekten burnun basına kırma esnasında gelenler cıddı ürkünç. Ustelık burnun komple catlayıp dağılma rıskı bıle var . Hersey cok yolunda bıle gıtse burun kanatlarına burnun üstündekı kemık komple kırılıp açıklık oluşturulmadan ulasılamaması cıddı cok fecı bırsey .burnun kanat kısmına törpü olmuyor çünkü. Sadece üst kısmına torpu oluyor ve torpulenen kemık parçalarından bır parca o kısımda unutulmuş bır tanıdığım vardı kızın o parçayı alınırken yasadıklarını ben bılıyorum . Hemde cok unlu bır dr o parcayı orada bırakam . Neyse kısa keseyım. Lazerde hamur gıbı yumusuyormus burun ıstenılen sekli verılıyormus . Ben kulaktan dolma bılıyorum. Yaşanmış bır bılgım yok . Eya bılgılımız :)
Estagfırullah hadsızlık olur mu , tam tersine esas tecrübeli ve bılınclı hasta doktordan cok daha doğru ve net bılgı verebılıyor çünkü tıcaret kaygısı olmadıgı ıcın işin işinde artısıyla eksisiyle aktarım oluyor :) 5,6 saat normal amelıyatlarda kalanlar var . En fazla Bır saat cok cok iyi
valla benim karın bölgemde bir de revizyon yaptı. hazır sedasyon almışken. üstteki kemiği yok etti, ucunu kaldırdı falan. hepsi 1 saat sürmemiş bile. odaya geldiğimde kız kardeşim 1 saat oldu dedi.bu arada meme küçültme ameliyatında da ablam klasik yöntem olmuştu. o da 4 saat sürmüştü ve çıktığında perişandı. benim 1.5 saat sürmüş. ve çıktığımda istesem eve giderdim.ben böyle yaşadım. ama herkes aynı mı onu bilmiyorum.
Olaya bakınız süper . Benım de burnumun ucunu kaldırdı , ıcını açtı ( açamadı daha cok tıkandı bu hafta radyofrekans ıle etler yakılcak) 4,5 saat sürdü. Sonra tansıyonumu normale getırmek ıcın sabaha kadar ugrastılar . Gercekten saka gıbı. Ilk muayene ücreti ( 500 ) dahıl 6 mılyar verdım . Ve burnum eskı halıne dondü . İndi yanı . Para önemli degıl belkı ama onca sıkıntım boşa gitti...
evet aynen öyle, balmumu kıvamında yumuşatılıyormuş burun. ve şekillendiriliyormuş. gerçi ben uyuyordum o sırada görmedim, dr un yalancısıyım:) ilk görüşmede dr bana aynen şöyle dedi; bu ameliyattan sonra bir gün gelipte, ya ben burnumun üstündeki kemiği geri istiyorum derseniz size aynı burnu yaparım dedi. çok iddialı dimi kızlar:)) çok şaşırmıştım. yani mutlaka bizim aklımızın ermediği bi takım işler dönüyodur o ameliyathanede. ama önemli olan en az acıyla ve en yüksek performansla bu işten yırtmak. ve açıkçası 3 ameliyat olduğum için artık çok tecrübelendim. ve bir kez olsun dr unabartmasını ya da kandırmacasını yakalamadım. diyelim ki ameliyat sonrası bir süreçten bahsediyoruz. ben diyorumki bu ne zaman geçer. o da diyor ki 3 hafta sonra geçer. yok canım diyorum içimden. imkansız. ya tam 3 hafta sonra o gün geçiyor. bunu çok denedim ve hep haklı çıktı.
ha bu arada bir de doğuştan benim bilmediğim sağ tarafta tıkanıklık varmış onu da açmış bu süre içinde. çıktığımda bir nefes alıyorum ki sorma yani. dr a dedim naptınız ya, oksijenden boğulucam . dedi ki, S şeklinde bir eğrilik vardı onu da düzelttim. ne tampon ne bişey. valla arkadaşım bu kadar yazıyorum ya kendi nazarım değecek diye korkuyorum. ama size biraz faydam olsun istiyorum. yani bundan sonra açılınca ne çıkar bilemem. beğenirim, beğenmem, şimdi beğenmem zamanla alışırım yada zamanla şiş geçince beğenirim falan.. ama şu ana kadar yaadıklarım o kadar sıkıntısız geçti ki, gerekir se 10 kere daha olurum. sen paradan haber ver durumu. yani öyle ameliyat sıkıntısı falan yok. zaten ameliyattan bi saat sonra rujumu sürmüş, saçıma gülümü takmış oturuyodum:) senin için üzüldüm. çok iyi araştırmak lazım ve en önemli şey bence teknik ve dr un ameliyat sayısı. yani adam ayda 4 burun mu yapıyor, haftada 14 burun mu yapıyor. bu çok çok önemli. ben yııların tecrübesi bunu edindim.
Ay canım Allah nazardan , kem gözden korusun . Insallah ıstedıgın gıbı bır burnun olur ve hep güzel , yolunda gıder hersey . Bızlerınde öncüsü olursun .
Hahaha:)))) yaş kaçtı bu arada bayanlara sorulmaz gerçi :)
valla bu kadar estetik operasyondan geçen biri sence kaç yaşında olur bi düşünsene hahahaha
Estetik operasyon yaşla ilgili değil ki , kişinin bakımlı olması ile paralel birşey . Haksızmıyım ? Belki de benden küçüksündür bile :) gerçi bende bakımlıyımdır, sporumu felan yıllardır hiç ihmal etmem, makyajsız gezmem felan :)
Olaya bakınız süper . Benım de burnumun ucunu kaldırdı , ıcını açtı ( açamadı daha cok tıkandı bu hafta radyofrekans ıle etler yakılcak) 4,5 saat sürdü. Sonra tansıyonumu normale getırmek ıcın sabaha kadar ugrastılar . Gercekten saka gıbı. Ilk muayene ücreti ( 500 ) dahıl 6 mılyar verdım . Ve burnum eskı halıne dondü . İndi yanı . Para önemli degıl belkı ama onca sıkıntım boşa gitti...
canim simdi nasilsin ozel msj da attim sana fotolarini cok merak ediyorum hersey yolundamieya34 slm.sanırım geç kaldım ıletını görmekte.yarın operasyonun var sanırım.şimdiden geçmiş olsun.umarım iletimi en kısa zamanda okursun.
amelıyat öncesı coşkun hoca zaten son kez yıne senle konuşacak ve operasyonda neler yapacağını,burnun için planladıklarını anlatacak.ben sadece üstteki kemer alınsın yeter dıyodum.ama hocamız burun ucumu çok hafif kaldıracağını,burun ucundaki sarkıklığı da toplayacağını söylemişti.burnumun zaten küçük olduğunu,kemer alınınca küçük kalacağını,o hafıf toparlamaların şeklini kalıcı kılacağını söylemişti.öyle de oldu.iyi ki yapmış.top gibi bi burnum var şimdi.ödemlı halıne rağmen gayet mınık bı burnum oldu.
ben neredeyse sıfır ödem ve şişlikle atlattım o ilk günleri.amelıyat sonrasındakı 5. gün atelim alındı.coşkun bey de şaşırdı ödemımın azlığına.sana tavsıyem amelıyat sonrası bolca dınlenmen.ayakta kalmamaya çalış ılk iki gün.ben yatakta dınlendım hep,sadece lavabo ıhtıyacım için kalktım.çift yastıkla ,45 derecelık açıyla yattım geceleri de.ne kıtap okudum,ne laptop aldım elıme.kafanı öne eğdiğin müddetçe basıncı arttıracağını unutma.ılk gün bıraz kanaman olabılır.ama ınan elını yanlışlıkla meyve soyarken kessen daha fazla kan akar.o derece az olacak kanaman.tampon falan yok zaten.burun ucunla ust dudak arasına yapıştırılacak sargı bezı tamponun olacak.sızan kanı emecek.sen de rahat nefes alacaksın.
üst dudağını hissedemeyebılırsın.sınırler uyuşuk oluyo çünkü.bıraz tavşansı bı halde konuşacaksın.ılk korkum buydu.hep böyle mı kalıcam,neden dudaklarımı kapatamıyrm dıe çok dertlenmıştım.günler geçtikçe dudağın düşmeye başlıyor,hiç korkma.ağrın ise belkı amelıyat sonrası,henüz klınıkteyken olabılır.bunun için ağrı kesıcı ısteyebılırsın.ya damar yoluyla verırler yada bı hap alırsın.
ılk günler bebek maması kıvamında şeyler yemeye bak.bolca sıvı tüket.sanırım 3.gün çiğneme faaliyetin normale döner,ama kendını zorlamadan,çok sert şeyler yemeden atlat bunu da.
görsel olarak senı rahatsız eden bı burundan kurtulmak için operasyon geçireceksen sonuç senı her şekilde mutlu edecektır.daha kötü olacağına ınanmıyorum.sen de olumlu düşün.alışma süreci daha bandajlıyken başlıyo hem.her an,her gün şekıl alıyosun.bukalemun mısalı :)mesela ben şuan amelıyatın ardından geçen 11.gündeyım.sankı yıllar geçmiş gibi bu arada :)))önce toparlak bı burnum oldu.kı burnum küçük ve kemıklıdır.şimdilerde dışdaki ödemlerımı atıyorum.burnum daralmaya başladı bıle.ancak dış derı daralırken içdeki ödem dışa baskı yapıyo.halıyle burun bı yöne doğru eğimli hale geliyo.burun içi ödemleri daha geç iyileşiyo,bu yüzden kemık ve kıkırdağımı baskılıyo.coşkun hoca lazerle sağ taraftan giriş yapmış benım amelıyatımda.sağdakı şişlik fazla olunca burnum sola eğimli olmaya başladı.aa burnum yamuluyo dıe düşünebılırsın bu aşamada da.ama o da zamanla geçecek.kardeşim de levent hoca da amelıyat olmuştu,o da aynı aşamalardan geçti.saolsun benım bu sorularımı ''benım de öyle olmuştu ya,hatırlasa'' dıyerek cevaplayınca rahatlıyorum.zaten hocamızla randevum var,20si gıbı gel bı bakalım durumuna demıştı.onunla konuştuğumda sanırım daha rahat olacak kafam.
fotolarımı haftasonu koymaya çalışıcam.yıne soracakların olursa buralardayım.şimdiden çok geçmiş olsun.gönlünce olur umarım.sevgıler...
( ewet hem parana hemde cektigin skntilara degmemesi kotu canm.. Peki doktorun kimdi?
Ona gore bende gtmym ayni doktora...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?