• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

Merhabalar

Ben 44 yaşında 173 boyunda ve kendime göre vücut ölçüleri normal bir bayanım. Fakat yıllardır memelerimin sarkıklığı ve büyüklüğü beni hep rahatsız etmiştir. DR COŞKUN BEYİ LİPOSLİM YAPAN ARKADAŞLARIM VASITASIYLA TANIMA FIRSATIM OLDU. Bende sağlık alanında çalışmaktayım ve yıllardır eşimi ikna etmeye çalışıp biryandanda doktor arayışımıda sürdürmekteydim. İnternet yorum ve haberlerini araştırdığımda Coşkun Beyin daha çok liposlim konusunda önplana çıktığını gördüm. İlk muayeneye okadar tereddüt ve korkuyla gittim ki inanın ilk muayeneden 3 gün sonra tereddütsüz ameliyat masasındaydım. Sağlık personeli olduğum için ençok korkum anestezi ve uyanma konusuydu.Benim bildiğim meme toparlama ve küçültme ameliyatları 6-8 saat sürer ve 1 hafta kollarınızı hareket ettiremez. elinizde drenlerle gezer, drenler çekildikten sonra göğsünüzde ağrı ve şişlik olur vb....... g.bi birçok şikayetlariniz olur. Ameliyatım 1,30 st gibi bir sürede bitti ve anestezi almadan derin sedasyon denen yöntemle işlemim bitti. Coşkun Bey eve gidebileceğimi söyledi ama ben küçük çocuklarım olduğu için hastanede 1 gece kalmak istedim. Ertesi sabah drenlerim çıktı ve ben alışverişe gittim.

İşlemden önce ve sonra bu ameliyatı olmuş kişilerle kendinizi kıyaslama imkanınız oluyor. Ameliyatımdan sonra 1,5 ay gibi bir süre geçti.
Kocam bana neden daha önce ameliyat olmadın yorumları yapıyor.
Omzum göğüslerimi saklamak ve sıkıştırmak için aldığım sütyenlerden dolayı çökmeye ve sırt ağrım olmaya başlamıştı. Şimdi artık ince askılı sütyenler giymeye başladım
Üst tarafım inceldi ve kıyafetlerim daha güzel durmaya başladı.

SONUÇ OLARAK COŞKUN BEYE GİTTİĞİM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM. VERDİĞİM PARA HELAL OLSUN. BUKADAR KONFORLU VE TEKNOLOJİK BİR CERRAHİ İLE 25 SENELİK SAĞLIK HİZMETİ HAYATIMDA KARŞILAŞMAMIŞTIM.
sizin duygularınızı çok ii anlıyorum. çünkü ilk ameliyatım meme küçültmeydi benim de Coşkun beye. ve aynı memnuniyetle ayrıldım oradan. 5 ay oldu benimde. ödemler indi, daha da küçüldü ve artık hayat çok daha konforlu, çok daha güzel.. gerçekten aldığı paralar bin kere helal olsun..

superplast estetik merkezinde lazer ile burun estetiği olanlar vardı galiba forumda,şimdi bazı yerler de okudum lazer ile sadece et yakılıyormuş belli başlı işlemler dışında pek müdahale edilme durumu yokmuş deniyor bu doğru mu ? benim büyük kaba kemikli bir burnum var lazer yöntemi ile normal ameliyat gibi estetik olabilir miyim son olarak superplast coşkun beyin fiyatların da yazar mısınız bu işe ayırdığım dütçe 5-6 bin lira civarı eğer lazer yöntemi ile fiyat uygunsa ve normal ameliyatlar gibi burnum düzelecekse direk bu yönteme başvurayım diyorum

merhaba ben de merak ediyorum çok kişilere sordum burun ameliyatı olan üyemiz yok sanırım

iyileşme süresi bu yöntemle ne kadar sürüyor acaba? bir de göz altında morluk vs yüzde şişme olur mu?

bahsettiğiniz ameliyatı 9 nisanda oldum ve son derece memnunum. fotoları merak ediyorsanız ekleyin beni. coşkun beyi hiç tereddütsüz değerlendirin. yüzde yüz ii sonuç alacaksınız hiç şüpheniz olmasın. sakın normal ameliyata yönlenmeyin derim ben. çünkü sonrası çok sıkıntılı oluyor. teknolojiyi kullanmak varken eski yöntemlere hiç gerek yok artık. üstelik sonuçta çok daha ii lazerde. fiyatları yapılacak işleme göre değişiyor. tabii ki açık ameliyata göre az biraz daha farklı. ama inanın atıyorum bin lira fark için o çile çekilmez. konuşarak orta yolu bulacağınza eminim. verdiğiniz para için bin kere helal olsun diyeceksiniz. şimdiden bol şan dilerim.

eyacm merhaba

burada oldugunuzu bilmek güzel, sizi arkadaş olarak ekledim

anesteziyi tek doktorun yaptıgı dogru mu? yani tüm işlemler için? biz seçebiliyor muyuz anestezi uzmanını?

Arkadaşlar, ben kontrol için Coşkun beye gittim. Bu arada Odessa için göz altı torbasının 1 seansta yok edilip edilmediğini sordum. Tek seansta göz altı torbası gidiyor ama kırışıklarınız varsa 2 seans gerekiyormuş. Ben Aynı hastanede çalışan ve çok bilgili ve yetenekli bir medikal estetisyen olan Hamiyyet Ariatta hanıma Fraxel lazer yaptırdım yani lazerle yüz gençleştirme. Henüz 3 gün oldu çok yeni. Bir hafta içinde sonuçları belli olur. Bu daha 1. seansım. Toplam 3 seans gerekiyormuş benim cildim için. Ayrıca yine aynı yerde koltuk altı ve genital bölge lazer epilasyon yaptırdım ve çok memnunum. Hiç acı duymadım.

iilluyanka sanırım artık siteye gelmiyorsunuz, ama gözaltı torbaları değil de bu bölgede çöküklük varsa bahsettiğiniz lazer bunu düzeltebiliyor mu?

galiba farklı seylerden bahsediyoruz, beki gözaltondaki ödem ve şişme lazer ile düzeltilebilir -belki dolasım arttırılıyor ya da bölgede toplanan yağ lazerle yakılıp dışarı atılıyordur

ama eğer gözaltında yerçekimine bağlı dokunun aşağı inmesi ile karakterize olan çökmeye lazer fayda saglar mı -hiç sanmıyorum ama az bir umudum var

bu şekilde operasyon geçirip gözaltı düzelen oldu mu?

estetiklerden önceki yaşımı mı soruyosun sonraki yaşımı mı hahahah. önce 40, sonra 28 :)))) 34 beden, 53 kilo, 1.72 boy. yakında dr beni yolda görse, aa var ya bu gideni ben yaptım diyecek:) yok ya şaka bi yana, ben de zaten sporumu yapan, ve öncesin de 34-36 giyen biriydim. ama ameliyatlar göğüs bedenimi küçültünce birden çok daha zayıf gözükmeye başladım. bir de simitler gidince ki ne sporla ne rejimle gitmedi yıllarca. yine 34 bedene giriyorum ama taşmadan. yani iyi oldu. en ufak bir pişmanlığım yok hiç birisi için ve dr umun aldığı paralarda anasının ak sütü gibi helal hoş olsun.

eyacım sizinle arkadaş olmak istiyorum :26:

Kizlar levent beyle burun estetigi icin gorusmeye gidenler yada ameliyat olnlar masil gecti ?

eyacm merhaba

burada oldugunuzu bilmek güzel, sizi arkadaş olarak ekledim

anesteziyi tek doktorun yaptıgı dogru mu? yani tüm işlemler için? biz seçebiliyor muyuz anestezi uzmanını?

benim bildiğim Aysun hanım var anestezi dr u. o yapıyor. ama işinde en iyisi olduğu söyleniyor. yani coşkun bey bir gün demişti ki, herkes 2 veriyosa biz 4 verdik onu buraya almayı başardık demişti. yani ameliyat öncesi odaya görüşmeye gelen Aysun hanım. başkası da var mı onu bilemiyorum açıkçası.

merhaba ben de merak ediyorum çok kişilere sordum burun ameliyatı olan üyemiz yok sanırım

iyileşme süresi bu yöntemle ne kadar sürüyor acaba? bir de göz altında morluk vs yüzde şişme olur mu?

size şunu söyleyeyim; 2 ayda bir lazerle burun ameliyatı olurum parasını verecek olan olursa, siz anlayın artık rahatlığını:)

Delila canim sen gorustun mu burun icin levent beyle

özelden atamıyorum henüz:(

canım ben şu anda yazlıktayım o yüzden yeni foto koyamıyorum internet sorun burada. ama yine de beni bi çeken bulursam koymaya çalışırım:) levent bey için haziranı bekle, biraz rahatlasınlar derim ben.fena yoğunlar. ben çok memnunum ve eminim ki sen de eskisinden iyi olduğunu gördükten sonra her türlü memnun kalırsın. ama ne istediğini iyi anlatmanı tavsiye ederim, cşkun beyin ii anladığından emin ol. ben ona bırakmıştım ama sen eğer kalkık istiyosan bunu ona söyle. valla ben de çok hassastım, şöyle böyle olusa atlarım beşinci kattan aşağıya diyodum ama bi başladım arka arkaya 3 tane büyük ameliyat oldum, alışıyosun merak etme:)

Canim ameliyat icin mi hazirani beklim yoksa gorusme icin mi?ben sehir disindan gelecem ve onumuzdeki haftalarda o tarafa gelme planimiz gitmisken randevu alip ilk gorusmemi yapim diodum..evet ben kavisli ve kalkik istiyorum fakat cok kalkik ve kavisli degil netten deniz akkayanin burnuna bakarmisin ben o sekil istiyorum ..insl istedigim gibi olur cok stres yapiyorum ..tasarim yapiyomuydu ben tasarim yapmasini cok istiyorum ole icim tahat edecek ve kalkikligini cok istemiyorum heleki onden fazla kalkik burunlar var onlar cok kotu bana tasarim yaparsa cok ii anlasiriz:)ameliyat tarihinide 1 kac ay icinde almayi dusunyrm ama baris cakirda hala aklimin bi kosesinde:)bide bu lazerde fazla olan kemik fazla olan et buyuklugu nereye gidiyo onu tam anlamadim:Daslinda bu konularda icimi bi garip yapiyo ama sormam gerek diger ameliyatlarda fazlalar aliniyo dikiliyo falan bu nasil oluyo?sedasyonla olmustun dimi sen aci falan hissetmedin mi kac dk surmus ameliyatin

Canim ameliyat icin mi hazirani beklim yoksa gorusme icin mi?ben sehir disindan gelecem ve onumuzdeki haftalarda o tarafa gelme planimiz gitmisken randevu alip ilk gorusmemi yapim diodum..evet ben kavisli ve kalkik istiyorum fakat cok kalkik ve kavisli degil netten deniz akkayanin burnuna bakarmisin ben o sekil istiyorum ..insl istedigim gibi olur cok stres yapiyorum ..tasarim yapiyomuydu ben tasarim yapmasini cok istiyorum ole icim tahat edecek ve kalkikligini cok istemiyorum heleki onden fazla kalkik burunlar var onlar cok kotu bana tasarim yaparsa cok ii anlasiriz:)ameliyat tarihinide 1 kac ay icinde almayi dusunyrm ama baris cakirda hala aklimin bi kosesinde:)bide bu lazerde fazla olan kemik fazla olan et buyuklugu nereye gidiyo onu tam anlamadim:Daslinda bu konularda icimi bi garip yapiyo ama sormam gerek diger ameliyatlarda fazlalar aliniyo dikiliyo falan bu nasil oluyo?sedasyonla olmustun dimi sen aci falan hissetmedin mi kac dk surmus ameliyatin

görüşme için değil ameliyat için dedim, çünkü biraz daha rahat bi tarih olursa daha ii olur diye düşündüm.deniz akkaya bir mucize valla keşke öyle olsa dimi:) ama bir de şu var ki yüzüne yakışması daha da önemli. sonuçta biz ilk ve tek burun ameliyatı oluyoruz ama bu dr lar yüzlerce ameliyat ve sonuca şahit oluyolar. yani tecrübelerine biraz güvenmek gerekiyor diye düşünüyorum. yani ben doğru bildiğim biçok şeyde yanıldım ve coşkun bey haklı çıktı her seferinde, ne de olsa tecrübe işte. gün gün ne yaşanacağını biliyor. istersen sana tasarım yapar için rahat edeckse sanırım. ya bence en iyisi al sen randevunu git, zaten aklına yattığı an,o noktadan sonra hiç bişey sormuyosun inan. o güven meselesi çok önemli, inanmak, şarlatan olmadığına inanmak, para kazanmak için seni kandırmaya çalışmadığına inanmak. zaten o enerjiyi alamazsan bedava da yapsa insan yaptıramıyor. barış beyi ben burada duydum. mutlaka o da iyidir. coşkun beyden 6-7 yaş küçük olduğunu biliyorum ama.bir de lazer kullanıyor mu onu bilmiyorum. ben açıkçası burnumun altında bir kesi olmadığı için çok mutluyum. tabii ki içinde bişeyler yapmış, ama dışardan hiç bişey belli olmaması son derece güzel bişey. ben bunu bile anca kabullendim ki, dışarıdan bir kesiyi göze alarak yapanlara allah yardım etsin.yani kısacası canım en doğru kararı kendin vereceksin. ben kendi adıma önceliklerime göre karar verdim. 1- doktorun konuşmasındaki samimiyet 2- yaptığı ameliayt tecrübesi ve sayısı 3- yaptığı yerin nasıl bir yer olduğu( yani muayenehanede hastayla konuşup sonra gidip bi hastaneyle anlaşmak bana göre değildi, kendi ameliyathanelerinde ,kendi ekipleriyle ve kendi dr arkadaşlarıyla olması bana güven verdi) 4- ameliyat tekniği ve en önemlisi yaptığı işin yıllarca arkasında durması( ben 7 ay önce meme ameliyatımı oldum ilk ve hala kontrole çağırıyor, bu muazzam bişey) yani sen de kendi önceliklerini belirleyip ona göre bir karar vermelisin. ama inan ki eğer rahatsızsan burnundan, nasılsa sonunda bir gün yaptıracaksın,bundan kaçış yok:) ne kadar erken yaptırırsan o kadar daha uzun kullanırsın..

görüşme için değil ameliyat için dedim, çünkü biraz daha rahat bi tarih olursa daha ii olur diye düşündüm.deniz akkaya bir mucize valla keşke öyle olsa dimi:) ama bir de şu var ki yüzüne yakışması daha da önemli. sonuçta biz ilk ve tek burun ameliyatı oluyoruz ama bu dr lar yüzlerce ameliyat ve sonuca şahit oluyolar. yani tecrübelerine biraz güvenmek gerekiyor diye düşünüyorum. yani ben doğru bildiğim biçok şeyde yanıldım ve coşkun bey haklı çıktı her seferinde, ne de olsa tecrübe işte. gün gün ne yaşanacağını biliyor. istersen sana tasarım yapar için rahat edeckse sanırım. ya bence en iyisi al sen randevunu git, zaten aklına yattığı an,o noktadan sonra hiç bişey sormuyosun inan. o güven meselesi çok önemli, inanmak, şarlatan olmadığına inanmak, para kazanmak için seni kandırmaya çalışmadığına inanmak. zaten o enerjiyi alamazsan bedava da yapsa insan yaptıramıyor. barış beyi ben burada duydum. mutlaka o da iyidir. coşkun beyden 6-7 yaş küçük olduğunu biliyorum ama.bir de lazer kullanıyor mu onu bilmiyorum. ben açıkçası burnumun altında bir kesi olmadığı için çok mutluyum. tabii ki içinde bişeyler yapmış, ama dışardan hiç bişey belli olmaması son derece güzel bişey. ben bunu bile anca kabullendim ki, dışarıdan bir kesiyi göze alarak yapanlara allah yardım etsin.yani kısacası canım en doğru kararı kendin vereceksin. ben kendi adıma önceliklerime göre karar verdim. 1- doktorun konuşmasındaki samimiyet 2- yaptığı ameliayt tecrübesi ve sayısı 3- yaptığı yerin nasıl bir yer olduğu( yani muayenehanede hastayla konuşup sonra gidip bi hastaneyle anlaşmak bana göre değildi, kendi ameliyathanelerinde ,kendi ekipleriyle ve kendi dr arkadaşlarıyla olması bana güven verdi) 4- ameliyat tekniği ve en önemlisi yaptığı işin yıllarca arkasında durması( ben 7 ay önce meme ameliyatımı oldum ilk ve hala kontrole çağırıyor, bu muazzam bişey) yani sen de kendi önceliklerini belirleyip ona göre bir karar vermelisin. ama inan ki eğer rahatsızsan burnundan, nasılsa sonunda bir gün yaptıracaksın,bundan kaçış yok:) ne kadar erken yaptırırsan o kadar daha uzun kullanırsın..
Canim yazdiklarin icin tesekkur ederim mesela ebru polatin burnuda guzel ben sivri burun ucu istemiyorum bu tip istiyorum..bende sana levent beye anlatiyomus gibi anlatiyorum:)insl.istedigim gibi olur icime siner..fiyat olarak ne kadar di levent bey?

merhaba eya , benim de bazı problemlerim var , bunlardan biri gıdı problemim. lazer lipolizle gideriliyormuş. bu konu için çoşkun beyi düşünüyorum. ilk muayene için ortalama ne kadar ücret alınıyor.

merhaba eya , benim de bazı problemlerim var , bunlardan biri gıdı problemim. lazer lipolizle gideriliyormuş. bu konu için çoşkun beyi düşünüyorum. ilk muayene için ortalama ne kadar ücret alınıyor.

ne ilk ne de son muayene de ücret almıyorlar. tüm görüşmeler ücretsiz. isterse 2 saat sürsün.gıdı yapıyorlar biliyorum , yapılanları gördüm hatta teyzem de yaptırdı ama onu başka şehirde yaşadığı için daha görmedim. en doğrusu gidip görüşmek.

selammmmm:)

mujde ben dun Coskun beye ameliyat oldum...offf cok merak ediyorum burnumu..
ameliyat cok gusel gecti...nasil uyudugumu hatrlamiyorum bile:) uyandgmda ilk soledgm sey ben ameliyat mi oldum du hehehe:)
uykudan kalkmis gibiydim..4 5 saat sonra sismeye basladi suratim..ama hic bi agrim sizim yok..
gozlerim, ortasi sisti...burnum da sis sanrm...EYA34 burnum ufalcak dimi bole kalmicak? :)

Orchids canim mrb cok sevindim olduguna bende yakin zamanda olmayi dusunuyorum sedasyonlami oldun narkozlami burun tasarimi yapti mi?sen nasil bi birun istiyodum?lazer yontemiylemi yapti?aci hissettin mi?levent beye olan birini gorunce cokkkk sevindim:)bide ne kadar surmus ameliyatin

Orchids ben sana cok soru soracam gibi geliyo nolur gitme siteden:)bende bi kac ay icinde gidecem cok heyecanliyim:)senin arkadasinda olmustu dimi onun burnu kavislimiydi ben biraz kavis istiyorum da:)burda coskun beye ameliyat olan fazla yok bende olan birini bulunca kavirmak istemedim:)ilk gorusmenle ameliyatin arasinda ne kadar sure vardi istedigin tarihte oldun nu ameliyatini?canim yukarda da sorular sordum sana :)

Back