Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

Ent bana cok yakn solediler oraya gt die ben gtmemstm...neyse gecms olsun dicem ki gecti gtti:)

Muradinaerenkiz fotograflarini gorebilsek te bzde ersek muradimiza olur mu??:)
Cok yardmci olursn bzee
Eya 34 bgn cikicakti dimi sargn?? Ne durumdasn hersy yolunda mi??

yükledim girin bakın:)ama tabii ki taktir edersiniz ki 6.gün ve ödemli. ama yine de çok doğal olmuş ben çok beğendim:)

İyiki gitmemişsin , verılmıs sadakan varmış :)

yükledim girin bakın:)ama tabii ki taktir edersiniz ki 6.gün ve ödemli. ama yine de çok doğal olmuş ben çok beğendim:)

Gercekten bu cok onemlı , madem boyle bır teknık var . Insanların cektııgı onca çileye yazık. Fakat bılınmıyor fazla. Öncülük edersen ve duyurulmasını sağlarsan gercekten cok sevaba gırersın. Bır sürü ınsan var mağdur . Yazık , günah gercekten . Neden cok ses getırmıyor bu olay anlayabılmıs degılım. Mesela youtube dan Levent beyın lazerle burun estetık vıdeosu 2008 de yuklenmıs tek seyreden var oda benım herhalde . Oysa cok bılınse emınım cok seyreden olurdu . Neden cok bılınmıyor . Üzücü bılınmemesı

birincisi, bu gibi iyi doktorların çokta fazla tv ye çıkıp reklam yapmaya zamanları yok. o kadar yoğunlarki, dakikaları bile dolu. ikincisi bu tekniği kullanan çok az dr var. hatta coşkun bey diyor ki; kullandığını iddia eden dr ların makinalarının yanında foto çektirin getirin bakalım aynısı mı değil mi diyor. yani o kadar pahalı ki makinalar, öyle her dr alıpta koyamıyor muayenahanesine. bunlar butik bir hastane.6 katlı. ve birkaç dr ortak oldukları için güç birliği yapmışlar.bu yüzden az biliniyor işte. ben bile bu kadar araştırıyorum yine de 1 yıldır haberim oldu. ki yaklaşık 5 senedir kullanıyorlar tahmin ediyorum bu yöntemi. ama dediğin çok doğru. aklın yolu birdir, madem ki teknoloji bu noktaya geldi niye kullanmayalım. bak gördün işte, daha 6. gün. insanlar altıncı günde morluktan ne yediğini göremiyor. ki bayağı da uğraşmış yani, öyle küçük bi değişiklik değil yaptığı. yani ben çok araştırdım, en ünlülerine gittim. ama tek doğru adres gerçekten burası. sonuçta coşkun bey benim babamın oğlu değil, yaptıracak bişeyim de kalmadı. ama biliyorum ki çok zor karar vermek. ve herkes faydalansın istiyorum. beğenmedin bidaha yaptır, dedim ya makyaj gibi bişey diye:)

Hmm anladım canım . Hiç sorma benım kemık kırılmamasına rağmen ne çektım ben bılırım . Alnım bıle şişti . Gözümü zor açıyordum. Iyıkı su an kadınlar kulubünde senı tanıdım . Henüz amelıyat olmamama ragmen benım tüm duygu dunyamı degıstırdın :) karamsarlıgım , umıtsızlıgım gıttı :) çünkü gercekten tekrar amelıyat olunca ya şu anki burnumu ararsam düşüncesi baya baya can sıkıcı . Senin iyi niyetli bır ınsan oldugun anlaşılıyor zaten belli . Herkes duyar ve faydalanır ınsallah .

canım 100 msj kotası var özelden yazamıyorum. beni eklesin, görür fotoları olur mu?

eya canım çok yakışmış maaşallah, sanırım 1 hafta oldu sen operasyonu geçireli, gerçekte muthiş bir iyileşme hızı!!
ayy çok heveslendim, darısı başıma dicem diğer kapalı ameliyatların sonrasındaki fotograflara bakınca farkı daha iyi anlıyor insan, budur olay:129::129::114::128:

kesinlikle öyle canım:) muhteşem bir rahatlık. ağrı kesici bile kullanmadan burun ameliyatı olmak, meme ameliyatı olmak gerçekten bi mucize.ve 4 saatlik ameliatların maksimum bir saate inmesi.. çok ama çok mutluyum bu işleri hiç sorunsuz atlattığım için.

bu lazer olayı insanın ilgisini çekiyor fiyat ortalama ne kadar herhangi bir bilgisi olan var mı? çok abartı değilse izmir'den bile gelebilirim olmak için

bu lazer olayı insanın ilgisini çekiyor fiyat ortalama ne kadar herhangi bir bilgisi olan var mı? çok abartı değilse izmir'den bile gelebilirim olmak için

Pardon kimsiniz dememin sebebi , bazen bazı insanlar ( resımlerı olmayan ) sahte profıller acabılıyorlar . O bakımdan sordum . Sımdı yazıları görünce ok :) teşekkürler ... Iyı akşamlar ...

Merhabalar

Ben 44 yaşında 173 boyunda ve kendime göre vücut ölçüleri normal bir bayanım. Fakat yıllardır memelerimin sarkıklığı ve büyüklüğü beni hep rahatsız etmiştir. DR COŞKUN BEYİ LİPOSLİM YAPAN ARKADAŞLARIM VASITASIYLA TANIMA FIRSATIM OLDU. Bende sağlık alanında çalışmaktayım ve yıllardır eşimi ikna etmeye çalışıp biryandanda doktor arayışımıda sürdürmekteydim. İnternet yorum ve haberlerini araştırdığımda Coşkun Beyin daha çok liposlim konusunda önplana çıktığını gördüm. İlk muayeneye okadar tereddüt ve korkuyla gittim ki inanın ilk muayeneden 3 gün sonra tereddütsüz ameliyat masasındaydım. Sağlık personeli olduğum için ençok korkum anestezi ve uyanma konusuydu.Benim bildiğim meme toparlama ve küçültme ameliyatları 6-8 saat sürer ve 1 hafta kollarınızı hareket ettiremez. elinizde drenlerle gezer, drenler çekildikten sonra göğsünüzde ağrı ve şişlik olur vb....... g.bi birçok şikayetlariniz olur. Ameliyatım 1,30 st gibi bir sürede bitti ve anestezi almadan derin sedasyon denen yöntemle işlemim bitti. Coşkun Bey eve gidebileceğimi söyledi ama ben küçük çocuklarım olduğu için hastanede 1 gece kalmak istedim. Ertesi sabah drenlerim çıktı ve ben alışverişe gittim.

İşlemden önce ve sonra bu ameliyatı olmuş kişilerle kendinizi kıyaslama imkanınız oluyor. Ameliyatımdan sonra 1,5 ay gibi bir süre geçti.
Kocam bana neden daha önce ameliyat olmadın yorumları yapıyor.
Omzum göğüslerimi saklamak ve sıkıştırmak için aldığım sütyenlerden dolayı çökmeye ve sırt ağrım olmaya başlamıştı. Şimdi artık ince askılı sütyenler giymeye başladım
Üst tarafım inceldi ve kıyafetlerim daha güzel durmaya başladı.

SONUÇ OLARAK COŞKUN BEYE GİTTİĞİM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM. VERDİĞİM PARA HELAL OLSUN. BUKADAR KONFORLU VE TEKNOLOJİK BİR CERRAHİ İLE 25 SENELİK SAĞLIK HİZMETİ HAYATIMDA KARŞILAŞMAMIŞTIM.

superplast estetik merkezinde lazer ile burun estetiği olanlar vardı galiba forumda,şimdi bazı yerler de okudum lazer ile sadece et yakılıyormuş belli başlı işlemler dışında pek müdahale edilme durumu yokmuş deniyor bu doğru mu ? benim büyük kaba kemikli bir burnum var lazer yöntemi ile normal ameliyat gibi estetik olabilir miyim son olarak superplast coşkun beyin fiyatların da yazar mısınız bu işe ayırdığım dütçe 5-6 bin lira civarı eğer lazer yöntemi ile fiyat uygunsa ve normal ameliyatlar gibi burnum düzelecekse direk bu yönteme başvurayım diyorum

bahsettiğiniz ameliyatı 9 nisanda oldum ve son derece memnunum. fotoları merak ediyorsanız ekleyin beni. coşkun beyi hiç tereddütsüz değerlendirin. yüzde yüz ii sonuç alacaksınız hiç şüpheniz olmasın. sakın normal ameliyata yönlenmeyin derim ben. çünkü sonrası çok sıkıntılı oluyor. teknolojiyi kullanmak varken eski yöntemlere hiç gerek yok artık. üstelik sonuçta çok daha ii lazerde. fiyatları yapılacak işleme göre değişiyor. tabii ki açık ameliyata göre az biraz daha farklı. ama inanın atıyorum bin lira fark için o çile çekilmez. konuşarak orta yolu bulacağınza eminim. verdiğiniz para için bin kere helal olsun diyeceksiniz. şimdiden bol şan dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…