Op Dr Aylin Karanlık hakkında bilgi paylaşım.

Ay kusura bakmayın kızlar yazamadım. Süper geçti valla. Burada anlatılanlar hakikaten azmış. Bir doktor bu kadar pozitif olabilirmi yaaa? Herşeyi anlatıyor ama öyle bir anlatıyorki dinlerken ağzım açık kaldı. O kadar tecrübeli o kadar espirili ki, ben doktorumu buldum kızlar. Şimdi, haftaya çok yoğun, en erken Cuma olur dedi. Belki öbür haftaya kalır izin işlerimi ayarlayıp hemen ameliyat olacağım.Gösterdiği resimlerde çok güzeldi tam hayalimdeki memeler. Kavuşmak için acele ediyorum, gelişmelerden haberdar ederim sizi. Sen nasıl oldun iyileştin mi?:teselli:

Aylin Hanımı sevmeyen .. sün zaten sositosositosositososito Şaka bir yana gerçekten insanı çok rahatlatıyor. Ben pansuman günlerimi iple çekiyorum alkisalkisalkis Amaaaan iyileşmesem de olur. Ruhen süperim bu her şeye değer zemuszemus zemuszemus İşin aslı doktorcum dikişlerimi yeniledi. Bu sefer de atarsa o memişe küsücez artık..Öyle karar aldık :kızgın: :kızgın: Yarın yine ordayım bakalım tutmuş mu tutmamış mı görücez artık :sm_confused: :sm_confused:

Cuma olursa sanırım Bayek'te olacak bu hafta Bayek yoğunluktaymış. Bakıyım canım ya Aylin hanım yapacak ameliyatı nasılsa hastanenin çok önemi yok. Ben Erenköy'de oturuyorum. Belki Acıbadem Maslakta da olabilirim. Senin nasıl gitti pansuman ? Sen meme küçültme olmuşsun sanırım değil mi?

Selaaaaaammm evet bugün pansumandaydım. Çok şükür her şey yolunda. Zaten o kadar sorun etmiyorum. Nasıl olsa Aylin Hanım bir çözüm bulur diye düşünüyorum. Neden bilmem ama ona gerçekten güveniyorum. Ben meme küçültüp dikleştirme ve tam karın germe oldum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Darısı başına inşallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Merhaba semercia ben de Aylin hanıma ameliyat olmuş biri olarak şanslı kişilerdenim. 15 gün oldu tamı tamına. Sana şimdiden geçmiş olsun. Öpüyorum seni. annejim sana geçmiş olsun, zaten geçmiş bile anladığım kadarıyla.zemuszemus

Merhaba semercia ben de Aylin hanıma ameliyat olmuş biri olarak şanslı kişilerdenim. 15 gün oldu tamı tamına. Sana şimdiden geçmiş olsun. Öpüyorum seni. annejim sana geçmiş olsun, zaten geçmiş bile anladığım kadarıyla.zemuszemus

İyi geceler Gelinciktarlası....Geçti valla... İnsan çok isteyince hiçbir aksiliğe aldırmıyor.. Çünkü bir tek ölüme çare yok... Bu arada ikimizin de ölçüsü C cup olmuş ama sen büyüttün ben küçülttüm..:roflol: Ooooohhhh güle güle kullanalım memişleri bayanssulusmile Ha bir de önümde hizmetçi önlüğü gibi sarkan göbişim toparlandı.. Oldu mu sana sporcu karnı.. Eeeeeeee kim tutar beni artık... Valla Aylin Hanım bende bile harikalar yarattıysa başkalarında neler yapmaz ki .... Ben diyorum ki forumdaki Aylin Hanımın hastaları ( harikalarımı demeliyim acaba ) bir gün buluşsak ne güzel olur vereliniortak vereliniortak Ehh bir de fun clup falan kurup Aylin Hanımın peşini bırakmazmışız delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Süper olur valla, kadıncağız az çekmiyor bizden zaten mesleği falan bırakıp kaçmasın sakın!:eek:

Hayırlısı olsun semercia sende bizim ker5vana katılacaksın demekki kısa zamanda. Merak etme kaçırmayız sen ameliyat olana dek.

Kızlar ancak ourabildim bilgisayar başına ben bugün randevumu aldım Cuma sabahı Bayek'te oluyorum ameliyatımı. Ve lütfen ben ameliyatımı olmadan Aylin hanımı kaçırtayım demeyinnnnnalsanaalsanasmile

Olur mu canım aşkolsun hiç kaçırtır mıyız..... Ameliyatından sonraki pansumanlar da biraz da sen çıldırt Aylin Hanımı ondan sonra bakarız duruma.... Şaka bir yana Allah hayırlısıyla o masadan kalkmanı nasip etsin inşallah... Güzel haberlerini bekliyor olacağız. Bu arada Moonsoonla aynı gün Aylin Hanıma ameliyat oluyorsunuz. Oda bu Cuma Medical Parkta olacakmış. Hadi bakalım ikinizin de Allah yardımcısı olsun Amiiiinnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

arkadaşlar aylin hanıma slikon amaliyatının maliyeti ne kadar oldu size bilgilendirirseniz sevinirim:)

Merhaba fyz87 ben yarın ameliyat oluyorum, yuvarlak koyarsa 4500, anatomik protez koyarsa 5000 TL ödeyeceğim. Bu arada kızlar ölüyorum korkudan, evet biliyorum süper memelerim olacak ama yine de korkuyorum narkozdan yaaa

Merhaba semercia merak etme iş doktoru seçip ameliyat günü almakta, sabah hastaneye gittiğinde herşey başlamış ve bitmiş oluyor. Bir rüyada gibi oluyorsun zaten, kanlar alınıyor, narkoz doktoru gelip görüyor, Aylin hanım geliyor ve herşey olup bitiyor. Benim 5 ayı geçti. Artık foruma çok giremiyorum, girdiğim zaman hatırlıyorum ameliyat olduğumu zaten unuttum gitti. Artık protezlerim o kadar kaynaştı ki benimle, o kadar doğallaşıp güzelleştiler ki. Geçmiş olsun şimdiden, herşeyi Aylin hanıma bırak en güzeli olsun.olumunekankayizsmile

semercia cevap verdiğin için teşekkür ederim canım inşallah amaliyatın güzel geçer iyi haberlerini bekliyoruz:)

Arkadaşlar moonsoon şu anda karın germe ameliyatında..... Dualarımızı gönderelim lütfen. Ben de birazdan yanına gitmeyi düşünüyorum. Canım yaaa çok heyecanlıydı....:gitme: :gitme:

Semercia da şu sıralar hastaneden çıkmak üzeredir ya da çıkmıştır. İnşallah o da çok iyidir. En azından morali yerinde olsun en önemlisi buuuuu......

Geçmiş olsun semercia çok mutlu oldum senin adına gerçekten. Memeler süperdir zaten ona şüphe yok, e sende iyisin daha ne olsunolumunekankayizsmile

geçmiş olsun semercia, çok ağrının olmamasına da çok sevindim. artık darısı benim gibi hala araştırma halinde olanların başına.
arkadaşlar yine göğüsle ilgili başka konu altında bişey okudum kafama takıldı. kapsül mü ne bişey oluşma riski varmış ilk 3 ay önemliymiş oluşmazsa 6.aya kadar dikkatli olunuyormuş yine de. nasıl yani? bir de böyle kapsül yani sertlikler gibi bişeyler oluşma ihtimali mi var? aylin hanımın hastaları lütfen sizler izlenimlerinizi aktarır mısınız? çünkü ben aylin hanıma ağırlık veriyorum. çok iyi şeyler okuyorum hakkında.

geçmiş olsun semercia, çok ağrının olmamasına da çok sevindim. artık darısı benim gibi hala araştırma halinde olanların başına.
arkadaşlar yine göğüsle ilgili başka konu altında bişey okudum kafama takıldı. kapsül mü ne bişey oluşma riski varmış ilk 3 ay önemliymiş oluşmazsa 6.aya kadar dikkatli olunuyormuş yine de. nasıl yani? bir de böyle kapsül yani sertlikler gibi bişeyler oluşma ihtimali mi var? aylin hanımın hastaları lütfen sizler izlenimlerinizi aktarır mısınız? çünkü ben aylin hanıma ağırlık veriyorum. çok iyi şeyler okuyorum hakkında.

Merhaba canım aylin hanımın söylediği şimdie kadar kapsül oluşan hastası yokmuş, çünkü ciddi üstüne düşüyor, masaj öneriyor, pürtüklü yüzey silikon takıyor falan. Merak etme canım kötüyü çağırma.olumunekankayizsmile

X