- 30 Aralık 2009
- 235
- 2
Ay kusura bakmayın kızlar yazamadım. Süper geçti valla. Burada anlatılanlar hakikaten azmış. Bir doktor bu kadar pozitif olabilirmi yaaa? Herşeyi anlatıyor ama öyle bir anlatıyorki dinlerken ağzım açık kaldı. O kadar tecrübeli o kadar espirili ki, ben doktorumu buldum kızlar. Şimdi, haftaya çok yoğun, en erken Cuma olur dedi. Belki öbür haftaya kalır izin işlerimi ayarlayıp hemen ameliyat olacağım.Gösterdiği resimlerde çok güzeldi tam hayalimdeki memeler. Kavuşmak için acele ediyorum, gelişmelerden haberdar ederim sizi. Sen nasıl oldun iyileştin mi?:teselli:
Aylin Hanımı sevmeyen .. sün zaten sositosositosositososito Şaka bir yana gerçekten insanı çok rahatlatıyor. Ben pansuman günlerimi iple çekiyorum alkisalkisalkis Amaaaan iyileşmesem de olur. Ruhen süperim bu her şeye değer zemuszemus zemuszemus İşin aslı doktorcum dikişlerimi yeniledi. Bu sefer de atarsa o memişe küsücez artık..Öyle karar aldık Yarın yine ordayım bakalım tutmuş mu tutmamış mı görücez artık :sm_confused: :sm_confused: