arkadaşlar operasyon sonrası çok ağrılı geçiyor mu?
bi de dikiş izleri çok belli oluyor mu?
bi de bi de ne kadara geliyo fiyat ortalama olarak??
Teşekkürler kızlar. Ameliyatım Bayekte olacak. medical park istediğim saatte müsait değilmiş..Gelinciktarlasi peki senin ameliyatın ne zaman? Sanırım aynı dönemde oluyoruz. Sen karar verdin mi peki , yuvarlak mı yoksa anatomik mi istiyorsun?
bu arada kizlar anatomik nedir yaa
aylardir arastiriyorum ama ögrenemedim ne oldugunu..
benim bildigim yuvarlak ve damla protezler var
beni bilgilendirirseniz sevinirim :)
cünkü henüz sadece ameliyet olmaya karar verdim
ve meme altindan yaptirmak istiyorum..
kendimi aylin hanima teslim edicem artik nasil yaparsa yapsin
yeterki güzel gögüslerim olsun opuyorumnanaktan
Mervecim ne güzel demişsin öyle kendimi Aylin Hanıma teslim edicem diye... İşte aynen öyle olacak... O kadar profosyönel ve o kadar sıcak bir insan ki sakın korkma. Bu arada ben ameliyat olalı neredeyse 2 hafta olacak hastanede serumla verilenler dışında daha hiç ağrı kesici almadım. Ayli Hanım ağrı hissini en aza indirmek için elinden geleni yapıyor. Şimdiden geçmişler olsun , her şey çok güzel olacak inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım benim, senin bildiğin damla protez anatomik zaten. Damla protezler eskiymiş üzeri sert hatlıymış üstte ele geliyormuş, onun yerine bu anatomikler çıkmış. Hadi şimdiden geçmiş olsun bakalım sende füze memeliler kervanına katılacaksın yani.bayanssulusmile
cevabin icin cok tsk ederim canim..simdi anladimm anatomigin ne oldugunu :))
kizlar valla korkuyorum ama bi okadarda sevincliyimm yaa :)
evet yakinda bende füze memisli olucam ins. sizin gibi $ekerlerbayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
Ne zaman canım senin ameliyat???olumunekankayizsmile
Merhaba merveolumunekankayizsmile, merak etme Aylin hanima birak harika memelerin olucak. Benim 3 hafta doldu bile, hic ameliyat olmamis gibiyim. Yumusadilar, daha tam asagiya inmediler ama yine de sanki kendi memelerim gibi hissediyorum. Bende yurtdisindayim, aklimda ameliyat sonrasi ile ilgili soru isaretleri vardi , Aylin hanimla ilgili asla değil. Ama sukur sorunsuz atlattim. Senin icinde dua edecegim. Optum
Kızlarrr banada atar mısınız, iletişim bilgileriniii, bende araştırıryorum henüz
Özelden attim canim.. bayanssulusmile