Op Dr Aylin Karanlık hakkında bilgi paylaşım.

Aylin hanımda bayek'i önerdi. Tabi benim bilgim olmadığı için kararsız kaldım. Teşekkür ederim canım..

Ben şehir dışından geleceğim için yeri çok ta önemli değil ama o kadar ağrının içinde ilgi sorunu yaşamak istemem açıkçası.. o yüzden kararsızım. peki medical parkta problem yaşayan var mıydı?

M.Park ta oldum bende ama yatak bulmak için sabah 2 saat bekledim, sonra 10.00 da olan ameliyat randevuma 13.00 gibi girdim. Güzel bir hastane ama çok yoğun, hemşireyi çağırınca gelmesi ortalık karışıksa uzun sürebiliyor. Bayek daha küçük sanırım ama orda olanlarda memnun.

Ben dün Aylin hanımın Bayekte ameliyatları olduğu için orda görüştüm demiştimya sardegnacığım hastaneyi gördüm. Küçük ama temiz ve güzel bir hastane ben orda olacağım o yönde karar verdim. Sana kolay gelsin

arkadaşlar operasyon sonrası çok ağrılı geçiyor mu?
bi de dikiş izleri çok belli oluyor mu?
bi de bi de ne kadara geliyo fiyat ortalama olarak??

Merhaba lacrima ameliyat sonrası 2-3 gün sıkıntılı oluyor ama öyle öldürücü ağrı olmadı bende. Derin nefes almak zor 4-5 saat. Ama insan yemek yeyip dolaşınca kendini daha iyi hissediyor. dikiş izlerim henüz 1 ay dolmasına rağmen kayboldular, kesinlikle meme altı yaptır. Ben anatomik yaptırdım 5000 TL ödedim canım ama sen doktorsun galiba bilmiyorum sana aynı ücretmi olur??olumunekankayizsmile

Teşekkürler kızlar. Ameliyatım Bayekte olacak. medical park istediğim saatte müsait değilmiş..Gelinciktarlasi peki senin ameliyatın ne zaman? Sanırım aynı dönemde oluyoruz. Sen karar verdin mi peki , yuvarlak mı yoksa anatomik mi istiyorsun?

Canım ben Perşembe günü olacağım, annem haftaya yeğenime bakmak zorunda o yüzden bu hafta olacağım Pazartesiye kadar iyileşeceğim inşallah. Benim geçen gün gördüğüm bayana anatomik konmuştu ama ben yuvarlaktan yanayım meme şeklim yuvarlak çünkü. Gerçi anatomikte muhteşem durmuştu ama yuvarlak istedim ben Aylin hanımdan.Eh yakın ameliyat olucaz yazışırız artık burdan.olumunekankayizsmile

kizlar bende aylin hanima bugün mail attim
subatin ilk haftasi istanbulda olucam ins. 10 günlügüne..
ve bu süre icinde yaptiricam bende memislerimi kaydirigubbakcemile3
ya ins. 10 gün icinde kendime gelirim.. cok korkuyorumm yaa
daha randevu alicam ama hepsi 1 haftada olsun bitsin istiyorum
ama acisindanda korkuyorum ben yaa.. hic dayanikli deilim valla
igneden bile korkarim ama ben daha kücücügüm 19 yasindayim bilmiyorumkismile
kizlar allah yardimcimiz olsun. ins. hersey istedigimiz gibi olur :)
hepinize kolay gelsin güzeller bayanssulusmile

bu arada kizlar anatomik nedir yaa
aylardir arastiriyorum ama ögrenemedim ne oldugunu..
benim bildigim yuvarlak ve damla protezler var
beni bilgilendirirseniz sevinirim :)
cünkü henüz sadece ameliyet olmaya karar verdim
ve meme altindan yaptirmak istiyorum..
kendimi aylin hanima teslim edicem artik nasil yaparsa yapsin
yeterki güzel gögüslerim olsun opuyorumnanaktan

Mervecim ne güzel demişsin öyle kendimi Aylin Hanıma teslim edicem diye... İşte aynen öyle olacak... O kadar profosyönel ve o kadar sıcak bir insan ki sakın korkma. Bu arada ben ameliyat olalı neredeyse 2 hafta olacak hastanede serumla verilenler dışında daha hiç ağrı kesici almadım. Ayli Hanım ağrı hissini en aza indirmek için elinden geleni yapıyor. Şimdiden geçmişler olsun , her şey çok güzel olacak inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım benim, senin bildiğin damla protez anatomik zaten. Damla protezler eskiymiş üzeri sert hatlıymış üstte ele geliyormuş, onun yerine bu anatomikler çıkmış. Hadi şimdiden geçmiş olsun bakalım sende füze memeliler kervanına katılacaksın yani.bayanssulusmile

icimi rahatlattinn canimm cok tsk ederim Şeniz aylin hanim hakkinda
bende cok olumlu seyler duydum zaten ins. dedigin gibi hersey cok güzel olur
ve agrisiz olur :) iyi dileklerin iicn cokk sag ol canim sizin kervana bende katiliyorum artik bayanssulusmile

cevabin icin cok tsk ederim canim..simdi anladimm anatomigin ne oldugunu :))
kizlar valla korkuyorum ama bi okadarda sevincliyimm yaa :)
evet yakinda bende füze memisli olucam ins. sizin gibi $ekerlerbayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

cevabin icin cok tsk ederim canim..simdi anladimm anatomigin ne oldugunu :))
kizlar valla korkuyorum ama bi okadarda sevincliyimm yaa :)
evet yakinda bende füze memisli olucam ins. sizin gibi $ekerlerbayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

Ne zaman canım senin ameliyat???olumunekankayizsmile

Merhaba merveolumunekankayizsmile, merak etme Aylin hanima birak harika memelerin olucak. Benim 3 hafta doldu bile, hic ameliyat olmamis gibiyim. Yumusadilar, daha tam asagiya inmediler ama yine de sanki kendi memelerim gibi hissediyorum. Bende yurtdisindayim, aklimda ameliyat sonrasi ile ilgili soru isaretleri vardi , Aylin hanimla ilgili asla değil. Ama sukur sorunsuz atlattim. Senin icinde dua edecegim. Optum

Cok tsk ederim canim, benimde cok endiselerim var cünkü
okulum var buraya tekrar döndügümde ins. bi sorun cikmaz..
ama aylin hanima güvenmek istiyorum.. icimi rahatlatiosunuz kizlar sag olun :dance:
herseyi burda aktaricam sizlere :) Öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…