Op Dr Aylin Karanlık hakkında bilgi paylaşım.

Melda ben yarın saat16.00'ya randevumu aldım, telefonda sesi çok etkileyici ve sıcak telefonda bile bayağı konuştuk Aylin hanımla. Ön bilgileri aldı benden. Yarın görüşmem nasıl geçecek bakalım çoookkk merak ediyorum. Hep şu memelerden ve karından kurtulmayı düşünüyordum, takıntı olmuştu bende ama gerçekleşecek ve ilk defa bir estetik cerrah ile tanışacağım, çok heyecanlıyım.

Eh vickie doktorun superini kesfettin ameliyat ne zaman planliyorsun??? Bu arada kizlar benim memeler ayri ayri hareket ediyor. Biri once inmeye basladi asagiya(sag), oburu sonra inmeye basladi.Ameliyat sonunda esittiler. 1.5 ay oldu bu arada . Sol taraf 1 cm yukarda simdi. Sizinkilerde boyle miydi? Aylin hanimi aradim dun ikisi esitlenecek 3 ay sonunda dedi. Ama goruntu guzel, hemen hemen ayni yumusaklıktalar.

Benim 9 haftam doldu olivetree benimde ameliyattan çıktığımda bir meme başım hafif yukarıdaydı. 2 hafta sonra eşitlendi. Sonuçta aman estetik yaptırdık diye milimetre hesaplıyoruz artık. Şu anda bayağı aşağıda indiler ve yumuşadılar. Daha da güzelleştiler. Bakıyım 3 ay dolunca nasıl olacaklar.:hulya:

Merhaba arkadaşlar ben bugün biraz gecikmeli görüştüm Aylin hanımla. Tüm ölçülerim alındı. Meme başları tam sınırda çıktı 20 cm. Güzel bir protezle toparlanabilecek :)))) Meme altından konmasına karar verdik. Doktor hanım protez tipi hakkından ameliyat öncesi kesin bilgi vermiyorum ama sizin mmeleriniz koltuk altına doğru yaygın yani yuvarlak değil tam, muhtemelen yuvarlak koyarız dedi. Damla hafif yanlara yaygınmış dikdörtgen meme yapmak istemem dedi. Karın olayımda ise hep okuduğum gibi tam karın germe yapılacak sezaryan izimin üzerine düşen ve yanlardaki deri sarkıklığı ortadan kalkacak göbek deliğimin altındaki tüm çatlak deri yokolacak. Bel yanlarına ve mide bölgesine liposakşın uygulanacak. Belim daralacak gepgergin bir karnım olacak, inanamıyorum. Ameliyat günü olarak yılbaşı öncesini ayarlamaya çalışacağım. Yepyeni bir vücutla yepyeni bir yıla gireceğim inşallah. Ameliyat günü belli olunca yazarım belki yarın kesinleştirebilirim. Ben doktorumu buldum, darısı tüm arayanların başına.kaydirigubbakcemile5

Valla onu bunu bilmem vickie ameliyat gününü uzatmamak lazım fazla. Ben 10 gün sonraya aldım midemde stresten kocaman yara açılmış. Endoskopiye girdim bugün. Mümkünse 1-2 gün sonraya almak lazım, benim gibi dertli olursunuz sonra ((((

Ya ben düşündümde muhtemel yılbaşı haftası 3 gün izin alıcam sonra 4 gün yılbaşı tatili belki onun önündeki Cumartesi olsam 9 günde toparlarım herhalde. Hemde yeni yıla fit vücudumla girerim:)))))Altımdaki arkadaşla bir konuşayım yarın, sonra Aylin hanımla konuşup tam günü belirleyeyim inşallah, ay senin stresin beni bastı taliaadacığım ya tekrar geçmiş olsun.

Bence 9 günde top koşturursun gibi geliyor. Ben ameliyat sonrası 3.gün işteydim valla. :sm_cool:

Arkadaşlar yarın ameliyatttttt. ıki gündür gezip duruyorum, eve girmiyorum. Ama sonunda girdim işte. Ölüyorum heyecandan, kızla yardım edin bana destek olun lütfeeennnn, napıyım ben şimdi. Bu stres nasıl geçer yaaa

Kuzuuuumm, mahvettin kendini yaa, yarin olacak ameliyat super memelerin olacak, bu cektigin stress bosyere, sen bu gece arkadasina falan takil, yada bir bardak biseyler ic, fazla da icme karacigerine dokunmasin. Yarin narkozda alacaksin. Ama dedigim gibi bosuna bu stress. Hadi bakalim. Guzel haberlerini bekliyoruz. Optum seni. Bu gece kucuk memelerinle gecirdigin son gece mutlu olmalisin bence.

Canım benim zaman hızla geçiyor, ben ameliyat olalı 3 hafta oldu bile. Bu gece mi geçmeyecek? Ve yarın olivetree'nin dediği gibi bu çektiklerine yanacaksın. Muhtemel bu gece uyuyamayacaksın ama yarın bolca uyursun artık, tabii mutluluktan uyuyabilirsen :))))a.s.

Sağolun kızlar bir üst komşuya çıkıyım bari laklak eder kahve falı bakarız, nasıl geçecek ameliyat diyekaydirigubbakcemile3. Stres atarım biraz sağolun kızlar. Sabah yedide hastanede olacağım. Sonra da gelip yatarım heralde. 2 gün sonra görüşürüz artık bana şans dileyin ve dua edin. Hepinizi öpüyorum kocaman.

Tabii kidua edeceğiz sana da hatta yarın Aylin hanımı ararım ameliyattan sonra bilgi bile alırım iyimisin diye. Öpüyorum canım seniopuyorumnanaktan

Arkadaşlar ben bugün Aylin hanımı aradım hatta akşam üstü taliaada'ya uğrayıp sürpriz yaptım. Bomba gibi memeleri olmuş, kıskandım :))))). Çok iyiydi bildireytim dedim

Vitiligo cok tesekkur ederim yarin ulasacagim Aylin hanima. Burada okuyorum hep herkes memnun anladigim kadariyla bende ameliyat olurum insallah kisa zamanda esim hic istemiyor ama.

Merhaba arkadaşlar ben ameliyatımı dün olmuş ve bomba gibi memelerimle evime dönmüş, bugün evime gelen cümle alem arkadaşlarımı kıskançlıktan çatlatmış durumdayım:)))) Çoook iyiyim, dün akşamdan beri önümde iki çıkıntı salınıyorum hastanede, midem bile problem çıkarmadı düşünün artık. Çoookkkk mutluyum çoookkk, 375 cc anatomik protez kondu sizlere çok teşekkür ederim destekleriniz için ve vitiligocuğum canım benim seninle tanışmak çok güzeldi, arada görüşürüz inşallah, ne kadar tatlısın çiçeğinle geldin öyle , öpüyorum seni. Darısı benden güzeli size olsun ameliyat düşünen arkadaşlar.

Cok gecmis olsun taliaada . Nasilsin cok agrin oldumu ameliyat sonrasi? Ben de Aylin hanimla gorustum bugun sen memnun musun kendinden? Ben yurtdisindan gelecegim 25'inde ameliyat olup gelecegim geri, 5 gun kalacagim, toparlarmiyim sence?

Geçmiş olsun taliaada, Burlacığım 5 gün yeterli bence ben 4.günde bile fıldır fıldır dolaşıyordum

Kızlar bana Aylin hn.ın iletişim bilgilerini atabilir misiniz.. Bu hafta içinde bi gün için randevu alıcam. Şubat başında ameliyat olmak istiyorum. Sizce ne kadar zamanda toparlanırım işe dönmek için? Bir de ben şehir dışından geliyorum ameliyattan sonraki gün geri dönücem muhtemelen ve bu sorun yaratır mı yolculuk için, çok ağrım olur mu acaba? Gerçi çok uzaktan değil bursadan gelicem. Şimdiden teşekkürler...

tatliada çok geçmiş olsun.

kızlar bir şey sorucam.bu yaz sonuna evleniyorum inşallah.evlenince eşim askere gidicek o ara ameliyat olayım diyorum. bir yandan da çocuk için çok beklemeyelim diyoruz.şimdi memişlerimi doğumdan sonra yaptırsam geç olucak.hazır yeni evliyken yaptırsam:kedi:daha iyi olmaz mı?çocuk olduktan sonraya mı bıraksam?
sizce?

cnm attım özelden. ben de şehir dışından gelip yaptırıcamzemuszemustabi daha var benim amleiyata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…