Ya ben düşündümde muhtemel yılbaşı haftası 3 gün izin alıcam sonra 4 gün yılbaşı tatili belki onun önündeki Cumartesi olsam 9 günde toparlarım herhalde. Hemde yeni yıla fit vücudumla girerim:)))))Altımdaki arkadaşla bir konuşayım yarın, sonra Aylin hanımla konuşup tam günü belirleyeyim inşallah, ay senin stresin beni bastı taliaadacığım ya tekrar geçmiş olsun.Valla onu bunu bilmem vickie ameliyat gününü uzatmamak lazım fazla. Ben 10 gün sonraya aldım midemde stresten kocaman yara açılmış. Endoskopiye girdim bugün. Mümkünse 1-2 gün sonraya almak lazım, benim gibi dertli olursunuz sonra((((
Ya ben düşündümde muhtemel yılbaşı haftası 3 gün izin alıcam sonra 4 gün yılbaşı tatili belki onun önündeki Cumartesi olsam 9 günde toparlarım herhalde. Hemde yeni yıla fit vücudumla girerim:)))))Altımdaki arkadaşla bir konuşayım yarın, sonra Aylin hanımla konuşup tam günü belirleyeyim inşallah, ay senin stresin beni bastı taliaadacığım ya tekrar geçmiş olsun.
Arkadaşlar yarın ameliyatttttt. İki gündür gezip duruyorum, eve girmiyorum. Ama sonunda girdim işte. Ölüyorum heyecandan, kızla yardım edin bana destek olun lütfeeennnn, napıyım ben şimdi. Bu stres nasıl geçer yaaa
Arkadaşlar yarın ameliyatttttt. İki gündür gezip duruyorum, eve girmiyorum. Ama sonunda girdim işte. Ölüyorum heyecandan, kızla yardım edin bana destek olun lütfeeennnn, napıyım ben şimdi. Bu stres nasıl geçer yaaa
Kızlar bana Aylin hn.ın iletişim bilgilerini atabilir misiniz.. Bu hafta içinde bi gün için randevu alıcam. Şubat başında ameliyat olmak istiyorum. Sizce ne kadar zamanda toparlanırım işe dönmek için? Bir de ben şehir dışından geliyorum ameliyattan sonraki gün geri dönücem muhtemelen ve bu sorun yaratır mı yolculuk için, çok ağrım olur mu acaba? Gerçi çok uzaktan değil bursadan gelicem. Şimdiden teşekkürler...