Red hosgeldin tekrar aramiza ne mutlu sana kurtuldun artik:)) Biraz ameliyat sonrasi zor gecmis ama olsun suan iyisin onemli olan o, burun dudak mesafesine de hemen karar verme sakin ol bunu cok soyleyen var forumda. Hattta bicogu indi burun ucum diye soylenuyor bikac ay sonraSabirla bekleyip ins. cok guzel bir sonuc alicaksin canim.
Gelismeleri bekliyoruz artik bol bol dinlen beslen keyfini cikar zamanin ;-)
Bugün alçımı ıslatmamaya dikkat ederek banyomu yaptım kızlar.Yüzümde hafif kabarcıklar olmaya başladı.İlk olarak niveanın yüz temizleme toniği ile yüzümü sildim ardından gülsuyu sürdüm inşallah iyi gelir.Dudaklarımda çok kuruyor yine bunun içinde nivea essentıal care sürüyorum baya iyi geldi.Birde yanaklarım çok şiş daha.Dün gece sağ tarafıma yatarak uyudum sağ yanağımın şişi baya inmiş bugecede sol tarafıma yatmayı düşünüyorum eşit olsunlar diyeBurnum çok tıkanıyor doktorumu aradım ilaç verdi arkadan birdaha arayıp başka ilaç ismi söyledi yani şuan deniz suyu spreyi kullanmaya başladım.Vallahi helal olsun doktora okadar ilgiliki inşallah burnumun sonucundanda memnun kalırım.Gözlerimdeki morluklar baya geçti şimdi yeşil bir renk almaya başladılar.Gözlerimdeki şişlikler tamamen geçti bitek yanaklarda var.
Bugün alçımı ıslatmamaya dikkat ederek banyomu yaptım kızlar.Yüzümde hafif kabarcıklar olmaya başladı.İlk olarak niveanın yüz temizleme toniği ile yüzümü sildim ardından gülsuyu sürdüm inşallah iyi gelir.Dudaklarımda çok kuruyor yine bunun içinde nivea essentıal care sürüyorum baya iyi geldi.Birde yanaklarım çok şiş daha.Dün gece sağ tarafıma yatarak uyudum sağ yanağımın şişi baya inmiş bugecede sol tarafıma yatmayı düşünüyorum eşit olsunlar diyeBurnum çok tıkanıyor doktorumu aradım ilaç verdi arkadan birdaha arayıp başka ilaç ismi söyledi yani şuan deniz suyu spreyi kullanmaya başladım.Vallahi helal olsun doktora okadar ilgiliki inşallah burnumun sonucundanda memnun kalırım.Gözlerimdeki morluklar baya geçti şimdi yeşil bir renk almaya başladılar.Gözlerimdeki şişlikler tamamen geçti bitek yanaklarda var.
Hadi red inş iyi olucak sonuç duacınız:) burada birinin memnun olması hepimizi sevindiriyor. Kabarcık dediğin sivilcemi acaba cilt sorunu olabiliyormuş çünkü bazılarında ama geçici sanırım dert etme artık fazlatıkanma çok kişide olmuş sanırım inş geçecek zamanla. Yeni hallerini merakla bekliyoruz...
burdayım geldim canım ceza almıştımda birazcık:) bende doktorlarla görüşcektim ki sınavlarım temmuza sarktıakademik takvim de belirlenmiş temmuza olcam artık vazgeçmek yok hadi beye gitmedim gittiğimde haber vercem mutlaka zaten aklıma biri daha düştü gelişmelerimi haber veririm kesin bişey yok daha şimdi üç oldu doktorlar ali dulumla birlikte :))))) heyecanlıyım çokkk
İnşallah canım iyi olacak ucuda biraz indi gayet memnunum şimdi ucundandaKabarcıklar tam sivilce değilde böyle isilik gibi.Doktorun verdiği ilacı bugün hemen aldım artık çok güzel nefes alıyorum nefes nedemek uzun süredir ameliyat öncesinden beri unutmuştum.Şimdi alçılıyken böyle nefes alıyorsam alçı çıkınca nasıl alıcam kim bilir özlemişim derin derin nefes almayı yaaaa
Melism hoşgeldin ceza aldığını tahmin ettim zaten neyse çabuk döndün:) bidaha kimseye bulaşma artık:))) şaka şaka sen sonuçta kendini savundun ama işte sanal alemde bazı şeyler yanlış algılanabiliyor, neyse yorumlarda dikkatli olalım sayende iyi reklam yapıldı sonuçta, hayırlı uğurlu olsunBu arada üç doktor olayı iyiymiş hadi bakalım rast gele bekliyoruz gelişmeleri:)
herneyse ben bu konuyu kapattım herkes ilgili açık sözlü olsa bencil olmasa nasıl dr seçcez amaaa çok heyecanım var benim yaaaa red sen nasılsınız daha iyisindir umarım
İyiyim canım sen nasılsın
Valla havalar iyice ısındı şu alçıdan çok bunaldım çok kasıyor yüzümü.Yüzümdeki şişlikler tamamen geçti morluk ise çok hafif kaldı.
deme amaben napcam yazın ortası ayyy olsun değer değiyo ama dimi :) çok sevindim iyi olmana
Valla değip değmediğini perşembe günü görücem canım
değdi bencee hen de ne değdi :) burnunu çalarsam kızmak yok dr çaldım gibi bişi :)
selam bende ameliyat olucam inşallah Mustafa Deniz Yılmaza antalya da perşembe yatış cuma günü ameliyat geçen hafta perşembe günü karar verdim Hadi Nural ilede görüştüm ama kararım Mustafa beyden yana oldu inşallah doğru karardır benim nefes alma sıkıntım had sahfada onun için ,bir de yan komşum ameliyat oldu o da etkiledi tabi
ama inanılmaz korkuyorum narkozdan çok tırsıyorum
red hadi sen atlattın darısı benim başıma, ameliyat sonrası beni korkutmuyor bi uyansam gerisi geçer inşallah
red 1,2 haziranda benim açıköğretim sınavları var ameliyat sonrası kitap falan okunur durumda oluyor mu insan ders çalışabilirmiyim acaba ameliyattan tam bir hafta sonra sınavlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?