• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.Dr. Ali Dulum'a Alanya' da yada Antalya'da burun estetiği yaptıranlar

$1.jpg $3.jpg

Kızlar nasılsınız misafirim vardı uzun zamandır giremiyordum nete. Burnum 3,5 aylık oldu teyzeleri:1:
Şimdilik hiç bir sorunum yok maşallah:nazar: Yarın kontrolüm var. Burnumu şimdilik beğeniyorum ve tekrar elletmeyi düşünmüyorum:17: Eeee olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum kızlar ama ucu hala gördüğünüz gibi şiş:50:

Red burnun gayet iyi gorunuyor, onden foto da cek ama.. Ucunu sisligini tam anlamiyorum ama sen tabi farkediyorsundur oncesine gore. Zaten hep denilen 6 ay, sabret artik tam 6 ay olunca hersey daha guzel olacak :) Icine sinsin bence bi daha da elletme artik gayet iyi duruyor su haliyle..

Melism tasinmaniz evet kotu olmus simdi sil bastan gene ara diy mi? Neyse umidini kaybetme eminim oradad da iyi dr vardir. Aslinda Ankara cok yakin degil mi belki oraya gitme sansin olur. Ah Istanbul olsa ama ben belki Daha bekleyip Istanbul da yaptiricam. Buradan Red haric dogru durust Antalyadan yazan foto paylasan gelsimelri yazan yok. Isini bitiren kaciyor sanki, ama istanbuldakiler ne guzel hep paylasiyor. Bakicam artik duruma gore.....

Melism sen yine de yaz arada ne yaptin bilelim :)

mrb cnm uzun zamandır giremiyorum iş güç :) daha doğrusu tayinleri bekliyoruk canım ve çıktı ailem artık konyaya gidiyor ve bende tabii:( yaz okulum bitti bende işe giricem sınavı kazanabilirsem telaşlarım çok anlıcan :)büyük ihtimal benim ameliyat konyaya kaldı canım çünkü 1 haftaya gidiyoruz antalyada olamam sanıyorum yani işler karıştı hesapta olmayan işler oldu aslında tayin bekliyorduk ama ben ameliyatı çoktan olurum diye düşünüyordum dr aramakla geçti zamanım ve yaz okuluyla tam buldum derken gidiyoruz :( burada olamıcam bida dr ara işin yoksa hiç bilmediğim bir yere gidiyorum napcam hiç bilmiyorum okadar üzülüyorum ki sen naptın görüştüğün dr oldumu

Arkadaslar merhaba ben cok uzun zamandir melusm sana ulasmaya calisiyordum. Bende ameliyat olucam ve ayni doktorlardan bahsediyorduk.su an engin erkal ve hadi nural arasinda kakdim.gerci srn enson engin beyden sikayetviydin ve hadi beye mi karar kildin

canım cumartesi görüştüm ama güvenemedim beni hiç motive etmedi geldim çok güzel burun yaparız çıktım çok güzel burun yaparız hani bana nasıl bi burun istiyorsun die sormadı detaylı konuşmadı bile fiyatınada 3000 dedi. devlet hastanesinde plastik cerrah var mehmet çelik onunla görüşücem oda olmassa antalya tıpa gidicem kafam çok karışık bakalım bilemedim.

merhaba Mehmet çelik ile görüştünüzmü acaba

merhaba Mehmet çelik ile görüştünüzmü acaba

canım mehmet çelikle görüşmedim çünkü bi arkadaşım yaptırdı ona burnunu çok kötü oldu. ayrıyeten yaptıran bi kaç kişi daha varmış onlarda hiç memnun değiller o yüzden görüşmeye gerek bile duymadım :)

merhaba kızlarr uzun zamandır giremiyorum bugünlerde fırsat buldum gireyim dedim bide bişey sorcam ben bir doktorla görüştüm burun ucumdan şikayetimi soyledim çok hafif geniş, delikleri de fazla eşitsiz bunların düzelmesini istiyorum dedim doktor da delik eşitlerim ama izi kalır dedi çok fark edilir o iz fondotensiz dışarı çıkamazsın dedi daha önce yaptıran arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmisiniz iz nasıl kalıyor çok mu belli oluyor doktora göre çok bariz bir iz kalıyor ve büyük oluyormuş :( yani ben önden bişey yaptıramıcakmıyım şimdi :( bide bişey daha merak ediyorum delikler daraltılırsada iz kalırmı bunu soramadım oan ben burun deliği eşitliğine takmıştım çıkınca aklıma geldi soramadım lütfen yardımcı olun bilginiz varsa...... daha öncede bikaç doktor söyledi önden değişmez diye ama bikaçıda tabii değişir küçülür eşitlenir delikler demişti en azından yaptıran birinden duysam görsem içim rahatlıcak

Son düzenleme:
Kizlar ne yaptiniz ? Ben Hadi Nural ike anlayamadigim bir gorusmede bulundum ve burnum hakkimda ne istedigimi pek konusmadan ameliyat tarihini bile aldim :))
Baska bi doktorla da gorusmedim. Sizce dogru tercih mi ?

Hadi Nurala ben pek guvenmedim,
Yurtdisindan ariyorum yailk aradim fiyatta anlastik toplam fiyat mi bu hersey dahil dedim evet dedi. Bana resimleri yapip yolladi falan sonra gelecegin tarihi sekreterimle konusursunuz dedi, sekreteri 1milyar fazla søyledi anlastigimi fiyattan.neymis efendim hastane yatis fiyatiymis oha en luks otelde yatsan geceligi 1milyar degil dedim :-) sonra kizdim ben yurtdisindayim diye bøyle ekstralar cikartiyorsunuz kalsin istemiyorum dedim.sonra neymis bem magdur kalmayim diye o bir milyari almaktan vazgecmisler..ne kadar profosyonelce calisiyorlar degilmi? Tabikide guvenim sifira indi ve Alanyada Ali Dulumu buldum sonra cok memnunum 5hafta oldu ameliyat olali.anlatmak istedim uzun oldu ama kusura bakmayin kizlar :-)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla ben de Hadi Nural'a oldum ve bugun alçılarım çıkacak, resim paylaşabilir misin smurfen? Ben de merak içerisindeyim nasıl olmuş :(

red kusura bakma ama bana kemeri biraz fazla almış gibi geldi. belki de ben yanılıyorumdur. en son halinin fotolarını da koyarsan bizim için çok yararlı olur

Selam uzun zamandır giremiyordum konuma. Burnuma kıkırdak ilave edildi yaklaşık 6 ay önce çok memnunum şu anda ve en kısa zamanda yeni resim ekleyeceğim.

Selam uzun zamandır giremiyordum konuma. Burnuma kıkırdak ilave edildi yaklaşık 6 ay önce çok memnunum şu anda ve en kısa zamanda yeni resim ekleyeceğim.
Cnm kikirdak ekleme yi kim yapti ayni doktormu.ben de senden heveslendim ali dulumla bi gorusmeye gitmek istiyorumda.ben guya en iyi estetik cerrahlardan diye omer ozkana ameliyat oldum bi suru para verdim ve burnumu hc begenmiyorum sag ve sol profil farkli sag taraf burun kokunde gozluk izi gbi bi iz var kac kere gittim ameliyattan sonra onemsemedi bile dolgu yapip geciyo oraya her gittigimde.bunumu kafana takiyosun diyo bide bana cok ilgisiz ve kendini begenmis bi insan.butun bunlar yetmezmis gbi simdide nefes alma problemim basladi bellki ciddi bi probkem var icerde.ameliyattan once hc boyle bisey yoktu. geceleri hep agzim acik uyuyabiliyorum.ama artik ugrasmak istemiyorum omer ozkanla cunku artik ona guvenmiyorumda tekrar ameliyat etse bile daha kotu olmayacaginin garantisi yok.offfcok bunaliyorum.kusura bakma cok konustum ama verdigim parayami cektigim iskenceyemi yanayim bilemedim.esimle ayrilmanin esigine gelmistik estetik ameliyat icin ve sonuc bu.ama tekrar olmam gerekiyor cunku nefes alamiyorum.sence ali dulum ikinci ameliyatlarda nasildir ikinci ameliyatlar daha riskli diye biliyorum sen neden tekrar oldun kikirdagi nerden eklediler bana ali dulumu onerirmisin kusura bakma cok soru sordum ama antalyadan kimseyi bulamiyorum.cevap yazarsan cok cok mutlu olurum.

Merhaba tekrar geçmiş olsun. Burnunuzun son hali nasıl acaba? Ben de Ali Dulum hocayla görüştüm. Güzel yaparız dedi ama başka pek detay vermedi ya da simülasyon göstermedi. Siz memnun musunuz?

Ben Ali Dulum’a ameliyat oldum burnumdan ve kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. 2.kez ameliyat olmam gerekiyor ama hangi doktora guvenecegimk bilmiyorum ve cok korkuyorum. Resmen burnum oyuldu. Ilk 7 ay icinde cok memnundum ama sislik indikce cøkunduler olmaya basladi. Kimseye tavsiye etmem. Ben netten tavsiye uzerine o adama ameliyat oldum daha oncede burda memnunum yazmistim. Simdi o yizden yaziyorum kimsenin gunahina girmeyim birisi yorumuma bakip ameliyat olursa diye. Resim ekliyorum, isteyen olursa øzelden daha fazla resimde yollayabilirim burnumun. Psikolojim bozuldu resmen :( sakin ama sakin guvenmeyin o adama beni mahvetti

Eklentiler

• 7D0F8842-03DE-4090-B58B-0CD03A72EA98.jpeg
    7D0F8842-03DE-4090-B58B-0CD03A72EA98.jpeg
    127,2 KB · Görüntüleme: 152
canım aradan uzun zaman geçti biliyorum ama bende Ali beye burun estetiği olmayı düşünüyorum. yıllar içinde memnun kaldığın ve kalmadığın şeyleri bana iletebilir misin. çünkü ben çok korkuyorum.

Back