• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.Dr. Ali Dulum'a Alanya' da yada Antalya'da burun estetiği yaptıranlar

Selam bende Alanyadayım kızım rahatsızlanınca muayene olması için Ali Duluma gittik konu burun estetiğinden açıldı 36 yaşındayım benimde nefes alamama uyku apnesi horlama gibi şikayetlerim vardı ama bi türlü cesaret edip ameliyat olamadım. Şekil olarak ta büyük kemerli burnum var hem sağlık hem estetik olsun istiyorum
Ama ben Hadi Nuralı da düşünüyorum Hadi bey ile sadece tel ile görüştüm olumlu ve Ali beyden daha tecrübeli gibi
Ali beyin ameliyat yaptığı burunların fotoğraflarını gördüm çok olumlu Hadi bey ile görüştükten sonra karar vereceğim

Selam bende Alanyadayım kızım rahatsızlanınca muayene olması için Ali Duluma gittik konu burun estetiğinden açıldı 36 yaşındayım benimde nefes alamama uyku apnesi horlama gibi şikayetlerim vardı ama bi türlü cesaret edip ameliyat olamadım. Şekil olarak ta büyük kemerli burnum var hem sağlık hem estetik olsun istiyorum
Ama ben Hadi Nuralı da düşünüyorum Hadi bey ile sadece tel ile görüştüm olumlu ve Ali beyden daha tecrübeli gibi
Ali beyin ameliyat yaptığı burunların fotoğraflarını gördüm çok olumlu Hadi bey ile görüştükten sonra karar vereceğim

235139 merhaba.... soylediğin gibi hadi nuralın ameliyat tecrübesinin daha fazla olduğunu düşünüyorum hadi beyle gorusursen burda bizimle paylaşırmısın şimdiden bol şans sana

O ne güzel Ali beyi tanıyan biri daha çıktı sonunda.Ben tercihimi Ali beyden yana kullandım canım 15 mayısta ameliyatım var seninde hakkında hayırlısı olsun.

evet ne güzel hadi bey ali dulum çok güzel olmuş hadi bey çok tecrübeli biri gibi cidden hepimiz heyecanla bekliyoruz şu engin erkalın hastaları eleştiriye bozulmuş noluyosa onlara yok engin beyi öven yerde niye kötülüyormuşum sanki kötüledim yaşadığımı anlattım yinede gidin görüşün dedim ki konu başlığıda engin erkalı övün değil tanıyan varmı foto istemişim nezaman istediysem yakından gidip gördüm ben yaptığı burunları burna ihtiyacım yok :)neyse uğraşırım artık lafımın arkasındayım :) neyse ben zaten heyecanlym bakalım nasıl olcaziki dr da çok iyi gibi

Son düzenleme:
buda bana yapılan tasarım redin tasarımı :)

Eklentiler

• $253590_535021783226689_429456242_n.jpg
    $253590_535021783226689_429456242_n.jpg
    1,7 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:
buda bana yapılan tasarım redin tasarımı :)

melism foto cok kucuk cikmis tam anlayamadim ama yine de gayet guzel gorunuyordu:) belki doktorlarla gorusmeye kadar boyle bikac ornek yapip goturebilirsin yaninda, fikir verebilir biraz. Gerci bilmiyorum doktorlar boyle biseye nasil bakar, korktum artik bu Antalyadaki doktor ve memnun hastalarin hismindan :D:D:D

Dikkat et bak doktorun mutlu hastalari sana cephe almis! Yazdiklarimizin hesabini vericez bundan sonra:)))

melism foto cok kucuk cikmis tam anlayamadim ama yine de gayet guzel gorunuyordu:) belki doktorlarla gorusmeye kadar boyle bikac ornek yapip goturebilirsin yaninda, fikir verebilir biraz. Gerci bilmiyorum doktorlar boyle biseye nasil bakar, korktum artik bu Antalyadaki doktor ve memnun hastalarin hismindan :D:D:D

Dikkat et bak doktorun mutlu hastalari sana cephe almis! Yazdiklarimizin hesabini vericez bundan sonra:)))

yukardaki bir kelime yanlis anlasilmasin, "hismindan" derken hIsIm akraba olarak algilanmasin aman diyin! ofke anlamindaki hI$Im o :))

235139 merhaba.... soylediğin gibi hadi nuralın ameliyat tecrübesinin daha fazla olduğunu düşünüyorum hadi beyle gorusursen burda bizimle paylaşırmısın şimdiden bol şans sana

tabiki önümüzdeki hafta hadi bey ile görüşeceğim inşallah ve ben çalıştığım için hemen ameliyat olsun istiyorum git gel yapmak istemiyorum

ben veririm yazdıklarımın hesabını yaram yok gocuncak olan düşünsün memnunsan öv yeter bune engin erkalın dokunulmazlığımı var anlamadım zaten ama kendi diğer dr lara neler demiş eminim o dr larında memnun hastası vardır onlar da konuşsun SOMUT OLARAK :))))))))) 70 MİLYONNNN :)))))) Tv programı sanki erkek kadın burdayız tüm türkiye bildiğim kadarıyla kadınlar klübü Türkiye nüfusu değil :)))))) neyse anlayan anladı takılmıyorum ben unutmaya çalışıyorum konuşmıyım diyorum hergün biri çıkıyor DAHADA KONUŞURUM YORULMAM.... foto isteyene laf atıyor koymaya niyetin yoksa koyma dimi yani niye benim üstümden poemsin üstünden konuşuyosun yok foto isteyen gitsin baksın ordan diye müşteri mi çekiyosun napıyosun :)))) adam ı eleştirdik okadar dr eleştiriliyor kimse tık demiyor bu adam NE ÇOK AMELİYAT YAPMIŞ... ya gerçek ismim değilmiş çok güldüm bilen bilir gerçek ismim 2.ismim de var söyliyim isterse ama genelde bunu kullanıyorum :)))))

yani onlar gocunsuz bizzz değil biz kendi dr larımıza bakalım boşver :)))

redbutterfly son 3 gün kaldı:) red e şans inş.çok güzel geçcek durumlar nasıl heyecan üst seviyedir :)

Son düzenleme:
redbutterfly son 3 gün kaldı:) red e şans inş.çok güzel geçcek durumlar nasıl heyecan üst seviyedir :)

Canım evet son 3 gün.Heyecan had safhada.Doktoruma çok güveniyorum herşey güzel olacak inşallah canım.Hemen fotolarımı paylaşıcam sizlerlede çok heyecanlıyım çoook :16:

Son düzenleme:
İnşallah inşallah canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin:16:

Red biz de seninle beraber heyecanla bekliyoruz büyük günü:) ama 2 gün sonra çok şiş kötü diye moralini bozma sakın, burun 6 ayda oturuyormuş okumuşsundur tecrübeli arkadaşlardan. Her aşamasını paylaşırsan sana açıkça fikirlerimizi söyleriz emin ol;-)

2 gün kaldı, bide cildin nasıl yağlımı siyah noktalımı... Bazı Dr lar ameliyat öncesi bakım öneriyorlar sonrasında sivilcelenme olmasın diye. Çok cilt problemi yaşayan oluyormuş da...belki geç oldu söylemekte ama bugün aklıma geldi enazından kendin iyice temizle cildini siyah noktaları temiz peçeteyle sık akşamları mis gibi tonikleyip öyle yat artık :)))

herşey iyi olcak çok güzel olcak :) güzel güzel burnumuz olcak:))

melism sen de şu görüşmelerini yap da sıra sende inş. Şu diğer başlık altında da yorum yazma artık boşver ya. Oradaki amaç nedir anlamak zor zaten ama sen yazdıkça reklam oluyor biliyorsun. Sadece burada yazışıp kendi karar verdiğin dr adına konuşalım bundan sonra. Bırak memnun, mutlu hastalar orda yazışıp tartışsın sen bu başlıkta takıl ;-)

red seninle telefonda görüşmek isterim,telefon numaramı versem olur mu? ,
senin ameliyatı bekleyip ona göre karar vereceğim antalya ya gidip gelmek çok zor geliyo
çocukların okulu falan var

Red biz de seninle beraber heyecanla bekliyoruz büyük günü:) ama 2 gün sonra çok şiş kötü diye moralini bozma sakın, burun 6 ayda oturuyormuş okumuşsundur tecrübeli arkadaşlardan. Her aşamasını paylaşırsan sana açıkça fikirlerimizi söyleriz emin ol;-)

2 gün kaldı, bide cildin nasıl yağlımı siyah noktalımı... Bazı Dr lar ameliyat öncesi bakım öneriyorlar sonrasında sivilcelenme olmasın diye. Çok cilt problemi yaşayan oluyormuş da...belki geç oldu söylemekte ama bugün aklıma geldi enazından kendin iyice temizle cildini siyah noktaları temiz peçeteyle sık akşamları mis gibi tonikleyip öyle yat artık :)))
Poemsciğim bende inan heyecandan ölmek üzereyim.Dediğin gibi şişliklere, morluklara hazırladım kendimi.Hatta çevremdekilere zombi gibi olucam korkmayın sakın dedim:1: Yani onlarda hazırlıklılar.Evet cildim yağlı canım ama hergün tonik kullanıyorum.Siyah noktamda sadece az bişey burnumun üzerinde var dediğin gibi sıkayım ben onları bari uyarın için sağol.
red seninle telefonda görüşmek isterim,telefon numaramı versem olur mu? ,
senin ameliyatı bekleyip ona göre karar vereceğim antalya ya gidip gelmek çok zor geliyo
çocukların okulu falan var

Facedende görüşebiliriz cnm sana özel mesaj atarım.Dediğin gibi devamlı Antalya'ya gidip gelmek zor olur.

Son düzenleme:
Back