Op.Dr. Ali Dulum'a Alanya' da yada Antalya'da burun estetiği yaptıranlar

ayy hadi inşallah dediğin gibi kolay olur

Ali bey gerçekten çok iyi benim ameliyattan sonra kızımın geniz eti ameliyatını Ali beye yaptıracağız kızım hasta aksi gibi ateş öksürük bi düzelse ben rahat gideceğim antalya ya , gidip gelmek zorr antalya ya ama kararı verdim artık dün ekg akciğer filmi çekildi kana bakıldı

sıcak olması beni düşündürüyor birde alçının ıslanmaması gerekiyomuş falan, birde şişlikler uzun sürüyo diyolar hayırlısı bakalım

Kolay olacak canım hemde çok kolay ameliyat sonrası kendine kızacaksın neden bukadar korkuyormuşum diye merak etme hiç.Kızınada sanada geçmiş olsun canım şimdiden.Benim akciğer filmimi çekmediler sadece kana baktılar neden acaba :26: Bak bugün benim 6. günüm bir gram şişlik yok yüzümde çok azcık morluk kaldı göz altlarımda.Unutmadan söyleyim estetik sonrası şişlikler için ananas çok iyi geliyor ve şişlikleri alıyormuş.Geçen benim yanaklarım çok şişti dün ananas yiyip yattım sabah bi damla şişlik kalmamış ananas yemeyi unutma ameliyat sonrası bide tuzlu gıdalar yeme bol bol su iç çabuk insin şişlerin.Ameliyattan hemen sonrada yüzüne saat başı yapabildiğin kadar 15 dakikalık buz uygula.Ben ilk üç gün hep buz uygulaması yaptım çokta iyi geldi.

benim olucam yer eğitim ve araştırma hastanesi her ameliyatta anestezi doktorundan onay için rutin yapılan bi işlemmiş,
hastane çok karışık bizim can hastanesi gibi nezih değil tabiki ama doktora çok güvendim inşallah sonuç iyi olur

buz aklımda hatta jel buzlar iyi demişlerdi ,ananas da iyi fikirmiş denerim

Hadi hayırlısı ozaman canım iyi haberlerini bekliyoruz hemen gel yaz buraya güven çok önemli inşallah kolay ve sorunsuz şekilde halledersin.

redbutterfly yeni burnun harika görünüyor gercekten seni gençleştirmiş ve daha da guzelleştirmiş farkediyorsundur sende bunu.... darası benim başıma inşallah nefes alabiliyormusun oncesine gore merak eediyorum ayrıca ağrın sızın ne kadar zamada geçti normal yaşamına nekadar surede donebildin ayrıca onden çekilmiş fotonuda çekermisin yandan mükemmel duruyor kalkıklığını doktor harika ayarlamış maşallahh ddiyorum canım:)

Güzel yorumun ve beğendiğin için çok teşekkür ederim canım evet sanki biraz aslında biraz değil baya gençleştirdi yeni burnum beni galiba Canım henüz ameliyatım çok yeni süper nefes alıyorum diyemem çünkü burun için kan pıhtılarıyla dolu ama eski halime göre daha iyi nefes alıyorum artık.Ameliyatımın ikinci günü normal hayatıma döndüm canım dışarıya çıktım,anneme gittim oturmaya, geçmiş olsuna gelenlere pastalar börekler yaptım o derece yaniAğrım sızım hiç olmadı canım şuandada hiç yok.Alçım yeni çıktığı için alçı izi var burnumda ve böyle hafif pütürcükler olmuş o yüzden bir iki gün sonra koyacağım önden resmimi.Profilimde eski burnumun önden görünümü var oldukça yamuktu şimdi ise dümdüz harika oldu ön görünümde en kısa zamanda ekliycem.Hadi bakalım ben oldum bitti darısı sizlerin başına

235139 seni merak ediyorum ameliyatın bugündü inşallah iyi geçer haberlerini bekliyoruz dualarım seninle canım

redddd çok güzel olmuş nekadar değişmişsin sen ya maşallah diyrlim tüüüüttüüüüü :)

red burnun süper olmuş

ben cuma günü ameliyat oldum dün alanyaya gelebildim

şükürler olsun korktuğum gibi olmadı şuanda burnum çok şiş şekli nasıl bilemiyorum perşembe alçı çıkacak o zaman belli olur herhalde morluk falan hiç olmadı sadece burnum ve üst dudağım çok şiş

Hoşgeldin canım bende seni merak ediyordum Burnum güzel oldu evet bayılıyorum burnuma doktorumun ellerine sağlık
Hadi geçmiş olsun bak oldu ve bitti korktuğun gibi değilmiş değilmi? Şişlik ve morluğunun olmaması gerçekten süper olmuş.Şeklide güzel olacak inşallah şimdi seni uzun sabır gerektiren bir süreç bekliyor tabi benide Benimde hala üst dudağım şiş bide bugün kontrolüm vardı doktorum masaj yaptı gözlerimden yaşlar aktı offf:2: Ama hepsi geçecek ve bitecek cici cici burnuşlarımız olacak inşallah Artık alçın çıkınca albümüne resimleri eklersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…