ayy hadi inşallah dediğin gibi kolay olur
Ali bey gerçekten çok iyi benim ameliyattan sonra kızımın geniz eti ameliyatını Ali beye yaptıracağız kızım hasta aksi gibi ateş öksürük bi düzelse ben rahat gideceğim antalya ya , gidip gelmek zorr antalya ya ama kararı verdim artık dün ekg akciğer filmi çekildi kana bakıldı
sıcak olması beni düşündürüyor birde alçının ıslanmaması gerekiyomuş falan, birde şişlikler uzun sürüyo diyolar hayırlısı bakalım
Hadi hayırlısı ozaman canım iyi haberlerini bekliyoruz hemen gel yaz buraya güven çok önemli inşallah kolay ve sorunsuz şekilde halledersin.benim olucam yer eğitim ve araştırma hastanesi her ameliyatta anestezi doktorundan onay için rutin yapılan bi işlemmiş,
hastane çok karışık bizim can hastanesi gibi nezih değil tabiki ama doktora çok güvendim inşallah sonuç iyi olur
buz aklımda hatta jel buzlar iyi demişlerdi ,ananas da iyi fikirmiş denerim
offf birden bire 1 ay geçse ameliyat geçmiş olsaaa
gözüme uyku girmiyo
redbutterfly yeni burnun harika görünüyor gercekten seni gençleştirmiş ve daha da guzelleştirmiş farkediyorsundur sende bunu.... darası benim başıma inşallah nefes alabiliyormusun oncesine gore merak eediyorum ayrıca ağrın sızın ne kadar zamada geçti normal yaşamına nekadar surede donebildin ayrıca onden çekilmiş fotonuda çekermisin yandan mükemmel duruyor kalkıklığını doktor harika ayarlamış maşallahh ddiyorum canım:)
benim olucam yer eğitim ve araştırma hastanesi her ameliyatta anestezi doktorundan onay için rutin yapılan bi işlemmiş,
hastane çok karışık bizim can hastanesi gibi nezih değil tabiki ama doktora çok güvendim inşallah sonuç iyi olur
buz aklımda hatta jel buzlar iyi demişlerdi ,ananas da iyi fikirmiş denerim
redddd çok güzel olmuş nekadar değişmişsin sen ya maşallah diyrlim tüüüüttüüüüü :)
Çok beğendim red çok iyi duruyor maşallah! Daha çok fotooooooo :)))
red burnun süper olmuş
ben cuma günü ameliyat oldum dün alanyaya gelebildim
şükürler olsun korktuğum gibi olmadı şuanda burnum çok şiş şekli nasıl bilemiyorum perşembe alçı çıkacak o zaman belli olur herhalde morluk falan hiç olmadı sadece burnum ve üst dudağım çok şiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?