Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Op.Dr. Ali Dulum'a Alanya' da yada Antalya'da burun estetiği yaptıranlar
- Konu Sahibi Blackshe
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Eki Görüntüle 727173
Evet kızlar bütün gazeteler alanyada bir ilki gerçekleştiren doktorumdan bahsediyor şimdi nekadar doğru bir karar vermişim dahada iyi anladım.Doktorumu tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum
Tebrikler doktoruna, kac zamandir bakamiordum yeni gordum. Cevabin icin de sagol, 400 normalmis. Sen ne yaptin hala dusunuormusun yanak dolgu isini red? Belki erken daha tam iyilesmen lazim. Ali beye mi yaptiracaksin dolgu isini de?
Tebrikler doktoruna, kac zamandir bakamiordum yeni gordum. Cevabin icin de sagol, 400 normalmis. Sen ne yaptin hala dusunuormusun yanak dolgu isini red? Belki erken daha tam iyilesmen lazim. Ali beye mi yaptiracaksin dolgu isini de?
Canım sanırım şöyle bi 6 ay sonra yaptırırım Ali beye çünkü hala yüzüm şiş
Kızlar yokmu hiç tanıyan?
merhaba siteye yeni üyeyim cumartesi ali dulumla randevum var estetik için görüşücem yorumlarınızı okudum burnunda çok güzel olmuş ama şüphelerim var kendimden emin değilim ya daha kötüsü olur die çok korkuyorum burun önemli gerçekten çok iyi bir doktara teslim etmemiz gerekiyor şuan memnumusun burnundan ?
Allah Allah bu yorumunuza şaşırdım doğrusu ben çok memnunum doktorumdan:44:Arkadaşım ben biliyorum o doktoru yaptığı bir ameliyatı gördüm istersen sen başka araştır
Hayırlısı olsun canım gidip konuşmanda fayda var en önemli şey doktorun güven vermesi bana o güveni verdi ve iyiki onu tanımışım diyorumred arkadaşımız çok memnun kalması bu kararı almama sebep, süreci burada çok güzel anlatmış
Benimde cumartesi kontrolüm var inşallah karşılarız.Benimde çok korkularım vardı canım ama şükür ki böyle bir doktor çıktı karşıma.İlgisi ameliyat sonrasıda mükemmel mükemmel o kadar söylüyorum hakkında hayırlısı olsun ben çok memnunum şuan burnumdanmerhaba siteye yeni üyeyim cumartesi ali dulumla randevum var estetik için görüşücem yorumlarınızı okudum burnunda çok güzel olmuş ama şüphelerim var kendimden emin değilim ya daha kötüsü olur die çok korkuyorum burun önemli gerçekten çok iyi bir doktara teslim etmemiz gerekiyor şuan memnumusun burnundan ?
Allah Allah bu yorumunuza şaşırdım doğrusu ben çok memnunum doktorumdan:44:
Hayırlısı olsun canım gidip konuşmanda fayda var en önemli şey doktorun güven vermesi bana o güveni verdi ve iyiki onu tanımışım diyorum
Benimde cumartesi kontrolüm var inşallah karşılarız.Benimde çok korkularım vardı canım ama şükür ki böyle bir doktor çıktı karşıma.İlgisi ameliyat sonrasıda mükemmel mükemmel o kadar söylüyorum hakkında hayırlısı olsun ben çok memnunum şuan burnumdan
ya öylemi cumartesi sabah 10 buçukta orda olacağım ben sen hangi saatte gidiceksin ?
Canım ani bir kararla perşembe günü gittim kontrole.Doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Çok çok hafif bir kemer var bayramdan sonra gel düzeltip kusursuz hale getirelim dedi.Ekstradan ücret almayacağını baştan beri söylüyordu almayacak yani. İster lokal ister genel anestesi yapalım nasıl istersen dedi. Diğer ameliyata göre zorluğu % 10 muş. Öyle şişip morarmayacakmışım yani. Neyse bayram sonra gel randevu vereyim dedi tamam dedim.Hastaneden çıktım kafama soru işareti takıldı acaba ters giden birşeylermi var deyip ordan çıkar çıkmaz başka bir hastaneye kbb. doktoruna gittim Doktor burnumu muayene edip doktorunuz içinide dışınıda çok başarılı yapmış hayırlı olsun güle güle kullanın burnunuzu dedi Bir sevindimki bir sevindim ki sormayın kızlar Doktorumun o hafif kemeri düzeltmek istemesi bile beni çok mutlu etti çünkü onun kadar ben o kemerden rahatsız olmuyordum ama doktorumu dinliycem ayyyyy iyiki Allah böyle bir doktoru karşıma çıkardı.Yarın yeni resim ekleyiym konuya beraber eleştirelim:26: Sen ne yaptın canım ne dedi burnuna olacakmısın estetik?ya öylemi cumartesi sabah 10 buçukta orda olacağım ben sen hangi saatte gidiceksin ?
Merhaba canımmerhaba red, benim mesajım az olduğu için fotoğraflarına bakamadım. Aslında tanışmak ve burnunun son halini bende görmek isterim:) bir sakıncası yoksa.
Tabiki tanışalım yarın bu sayfaya resim eklerim sende görmüş olursun
Canım ani bir kararla perşembe günü gittim kontrole.Doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Çok çok hafif bir kemer var bayramdan sonra gel düzeltip kusursuz hale getirelim dedi.Ekstradan ücret almayacağını baştan beri söylüyordu almayacak yani. İster lokal ister genel anestesi yapalım nasıl istersen dedi. Diğer ameliyata göre zorluğu % 10 muş. Öyle şişip morarmayacakmışım yani. Neyse bayram sonra gel randevu vereyim dedi tamam dedim.Hastaneden çıktım kafama soru işareti takıldı acaba ters giden birşeylermi var deyip ordan çıkar çıkmaz başka bir hastaneye kbb. doktoruna gittim Doktor burnumu muayene edip doktorunuz içinide dışınıda çok başarılı yapmış hayırlı olsun güle güle kullanın burnunuzu dedi Bir sevindimki bir sevindim ki sormayın kızlar Doktorumun o hafif kemeri düzeltmek istemesi bile beni çok mutlu etti çünkü onun kadar ben o kemerden rahatsız olmuyordum ama doktorumu dinliycem ayyyyy iyiki Allah böyle bir doktoru karşıma çıkardı.Yarın yeni resim ekleyiym konuya beraber eleştirelim:26: Sen ne yaptın canım ne dedi burnuna olacakmısın estetik?
canım cumartesi görüştüm ama güvenemedim beni hiç motive etmedi geldim çok güzel burun yaparız çıktım çok güzel burun yaparız hani bana nasıl bi burun istiyorsun die sormadı detaylı konuşmadı bile fiyatınada 3000 dedi. devlet hastanesinde plastik cerrah var mehmet çelik onunla görüşücem oda olmassa antalya tıpa gidicem kafam çok karışık bakalım bilemedim.:44:
canım cumartesi görüştüm ama güvenemedim beni hiç motive etmedi geldim çok güzel burun yaparız çıktım çok güzel burun yaparız hani bana nasıl bi burun istiyorsun die sormadı detaylı konuşmadı bile fiyatınada 3000 dedi. devlet hastanesinde plastik cerrah var mehmet çelik onunla görüşücem oda olmassa antalya tıpa gidicem kafam çok karışık bakalım bilemedim.
Sirf sizin burnunuzu gorebilmek icin uye oldum :) bende bayramdan sonra alanyada olucam antalyada estetik ameliyat olmayi dusunuyodum cok korkuyorum gercekten ama alanyadan antalyaya gidip gelmek tam bir iskence burdaki yorumlardan guc aldm ve gelir gelmez ali beye ameliyat olmayi dusunuyorum okulum baslicak bir an once olmam lazm ayrica cesaretinden dolayi seni tebrik ediyorum :)
Merhaba Red :) çok uzun zaman oldu araya tatil girdi işler problemler derken tekrar baktım siteye. Yeni foto eklememişsin sanırım ve tekrar müdahele edecek doktorun umarım herşey yolundadır.. Ben şimdilik ertelemk zorunda kaldım ama takipteyim elbette belli olmaz ani bir değişiklikle karar verip yaptırabilirim de ;-)
Durumunu yazarsan memnun olurum, foto da varsa görelim o güzel burnuşunu :) burada melism ne yaptı acaba, hiç göremedim onu forumda..
Sevgiler
Durumunu yazarsan memnun olurum, foto da varsa görelim o güzel burnuşunu :) burada melism ne yaptı acaba, hiç göremedim onu forumda..
Sevgiler
- 1 Nisan 2013
- 158
- 1
- 116
Merhaba Red :) çok uzun zaman oldu araya tatil girdi işler problemler derken tekrar baktım siteye. Yeni foto eklememişsin sanırım ve tekrar müdahele edecek doktorun umarım herşey yolundadır.. Ben şimdilik ertelemk zorunda kaldım ama takipteyim elbette belli olmaz ani bir değişiklikle karar verip yaptırabilirim de ;-)
Sevgiler
mrb cnm uzun zamandır giremiyorum iş güç :) daha doğrusu tayinleri bekliyoruk canım ve çıktı ailem artık konyaya gidiyor ve bende tabii yaz okulum bitti bende işe giricem sınavı kazanabilirsem telaşlarım çok anlıcan :)büyük ihtimal benim ameliyat konyaya kaldı canım çünkü 1 haftaya gidiyoruz antalyada olamam sanıyorum yani işler karıştı hesapta olmayan işler oldu aslında tayin bekliyorduk ama ben ameliyatı çoktan olurum diye düşünüyordum dr aramakla geçti zamanım ve yaz okuluyla tam buldum derken gidiyoruz burada olamıcam bida dr ara işin yoksa hiç bilmediğim bir yere gidiyorum napcam hiç bilmiyorum okadar üzülüyorum ki sen naptın görüştüğün dr oldumu