• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.Dr. Ali Dulum'a Alanya' da yada Antalya'da burun estetiği yaptıranlar

Red hosgeldin tekrar aramiza ne mutlu sana kurtuldun artik:)) Biraz ameliyat sonrasi zor gecmis ama olsun suan iyisin onemli olan o, burun dudak mesafesine de hemen karar verme sakin ol bunu cok soyleyen var forumda. Hattta bicogu indi burun ucum diye soylenuyor bikac ay sonra(: Sabirla bekleyip ins. cok guzel bir sonuc alicaksin canim.

Gelismeleri bekliyoruz artik bol bol dinlen beslen keyfini cikar zamanin ;-)

darısı bizim tüm isteyenlerin başına

Bugün alçımı ıslatmamaya dikkat ederek banyomu yaptım kızlar.Yüzümde hafif kabarcıklar olmaya başladı.İlk olarak niveanın yüz temizleme toniği ile yüzümü sildim ardından gülsuyu sürdüm inşallah iyi gelir.Dudaklarımda çok kuruyor yine bunun içinde nivea essentıal care sürüyorum baya iyi geldi.Birde yanaklarım çok şiş daha.Dün gece sağ tarafıma yatarak uyudum sağ yanağımın şişi baya inmiş bugecede sol tarafıma yatmayı düşünüyorum eşit olsunlar diye:1: Burnum çok tıkanıyor doktorumu aradım ilaç verdi arkadan birdaha arayıp başka ilaç ismi söyledi yani şuan deniz suyu spreyi kullanmaya başladım.Vallahi helal olsun doktora okadar ilgiliki inşallah burnumun sonucundanda memnun kalırım.Gözlerimdeki morluklar baya geçti şimdi yeşil bir renk almaya başladılar.Gözlerimdeki şişlikler tamamen geçti bitek yanaklarda var.

Bugün alçımı ıslatmamaya dikkat ederek banyomu yaptım kızlar.Yüzümde hafif kabarcıklar olmaya başladı.İlk olarak niveanın yüz temizleme toniği ile yüzümü sildim ardından gülsuyu sürdüm inşallah iyi gelir.Dudaklarımda çok kuruyor yine bunun içinde nivea essentıal care sürüyorum baya iyi geldi.Birde yanaklarım çok şiş daha.Dün gece sağ tarafıma yatarak uyudum sağ yanağımın şişi baya inmiş bugecede sol tarafıma yatmayı düşünüyorum eşit olsunlar diye:1: Burnum çok tıkanıyor doktorumu aradım ilaç verdi arkadan birdaha arayıp başka ilaç ismi söyledi yani şuan deniz suyu spreyi kullanmaya başladım.Vallahi helal olsun doktora okadar ilgiliki inşallah burnumun sonucundanda memnun kalırım.Gözlerimdeki morluklar baya geçti şimdi yeşil bir renk almaya başladılar.Gözlerimdeki şişlikler tamamen geçti bitek yanaklarda var.

tekrar geçmiş olsun konuyu buldum sonunda :d ama ama çok korkuyorum ben hem kulak hem burun nasıl dayanılır

Valla hiç korkma canım göz açıp kapayana kadar hepsi bitmiş oluyor.Madem kulak içinde olacaksın ne güzel işte bikere sıkıntı çekersin sonra rahat edersin.

Hadi red inş iyi olucak sonuç duacınız:) burada birinin memnun olması hepimizi sevindiriyor. Kabarcık dediğin sivilcemi acaba cilt sorunu olabiliyormuş çünkü bazılarında ama geçici sanırım dert etme artık fazla;) tıkanma çok kişide olmuş sanırım inş geçecek zamanla. Yeni hallerini merakla bekliyoruz...

Hadi red inş iyi olucak sonuç duacınız:) burada birinin memnun olması hepimizi sevindiriyor. Kabarcık dediğin sivilcemi acaba cilt sorunu olabiliyormuş çünkü bazılarında ama geçici sanırım dert etme artık fazla;) tıkanma çok kişide olmuş sanırım inş geçecek zamanla. Yeni hallerini merakla bekliyoruz...

İnşallah canım iyi olacak ucuda biraz indi gayet memnunum şimdi ucundanda:52:Kabarcıklar tam sivilce değilde böyle isilik gibi.Doktorun verdiği ilacı bugün hemen aldım artık çok güzel nefes alıyorum nefes nedemek uzun süredir ameliyat öncesinden beri unutmuştum.Şimdi alçılıyken böyle nefes alıyorsam alçı çıkınca nasıl alıcam kim bilir özlemişim derin derin nefes almayı yaaaa:52::52::52:

burdayım geldim canım ceza almıştımda birazcık:) bende doktorlarla görüşcektim ki sınavlarım temmuza sarktı :( akademik takvim de belirlenmiş temmuza olcam artık vazgeçmek yok hadi beye gitmedim gittiğimde haber vercem mutlaka zaten aklıma biri daha düştü gelişmelerimi haber veririm kesin bişey yok daha şimdi üç oldu doktorlar ali dulumla birlikte :))))) heyecanlıyım çokkk

Melism hoşgeldin ceza aldığını tahmin ettim zaten neyse çabuk döndün:) bidaha kimseye bulaşma artık:))) şaka şaka sen sonuçta kendini savundun ama işte sanal alemde bazı şeyler yanlış algılanabiliyor, neyse yorumlarda dikkatli olalım sayende iyi reklam yapıldı sonuçta, hayırlı uğurlu olsun;) Bu arada üç doktor olayı iyiymiş hadi bakalım rast gele bekliyoruz gelişmeleri:)

İnşallah canım iyi olacak ucuda biraz indi gayet memnunum şimdi ucundanda:52:Kabarcıklar tam sivilce değilde böyle isilik gibi.Doktorun verdiği ilacı bugün hemen aldım artık çok güzel nefes alıyorum nefes nedemek uzun süredir ameliyat öncesinden beri unutmuştum.Şimdi alçılıyken böyle nefes alıyorsam alçı çıkınca nasıl alıcam kim bilir özlemişim derin derin nefes almayı yaaaa:52::52::52:

Çok iyi çok iyi maşallah Perşembe alçın çıkınca belki foto eklersin yeni. Nefes alman süper ya sağlık yani en önemlisi aslında inş hep böyle kalır. Doktorun kbb cı olması da bu açıdan iyi işte ama her kbb cı da estetik yapamıyabiliyor ikisini de yapanı bulmak en iyisi senin gibi;)

Melism hoşgeldin ceza aldığını tahmin ettim zaten neyse çabuk döndün:) bidaha kimseye bulaşma artık:))) şaka şaka sen sonuçta kendini savundun ama işte sanal alemde bazı şeyler yanlış algılanabiliyor, neyse yorumlarda dikkatli olalım sayende iyi reklam yapıldı sonuçta, hayırlı uğurlu olsun;) Bu arada üç doktor olayı iyiymiş hadi bakalım rast gele bekliyoruz gelişmeleri:)

işte kimseye bulaşan ben değilim ama bulaşana bulaşıyoruz işte :) ben o doktorun nedemek istediğini bugün iyice anladım bir sebep oldu da burun konusunda bişey gördüm ama madem burnum düzgün (ki önden kötü bence hatta bazıları farkediyo aaaa senin burun deliklerin değişik falan biri büyük biri küçük diyolar yani kötü işte ön çok önemli) yani yapmak istemedin tamam eskisinden baya güzel olmalı ki memnun olsun du düşüncen ama mümkün olmayabilir dedin çünkü bana ben çok kötü burunları yaptım memnun olup gittiler sen zaten güzelsin kendini beğenmiyosun boşuna burnunda güzel memnun edemem seni lafı işte bugünle birleşti benim aklım başıma yeni geldi neyse ben bilin istedim haklıydı ama şuda bir gerçek çok sertti ve kırıcıydı benim en başından beri anlatmak istediğim bazı anlayışı olmayanlar anlamasada başka bahane bulabilirdi kırıcılık ve bir hastalıkla yargılaması hoş olmadı ben yapmam prensibim değil bence güzel burun ve ben güzel olan burnu daha ne güzel yapayım prensibim değil diyebilirdi hala kırgınım ve sert olduğu ve benim isteklerime cevap veremeyeceğini güzel yapamayacağını anladığı için öyle yaptığı düşüncem değişmedi elbet hakverdim çünkü hiç bir dr bunu açık söyleyemez ama kibarca söyleyebilir neyse işte burda söyliyim istedim bişeyleri içimde tutamam tabii yanlış anlayan çıkar yine mutlaka ama çıksın cevabı vardır mutlaka OTURDUM DÜŞÜNDÜM BUGÜN BU SEBEBİ GÖZ ÖNÜNE ALDIM ve paylaşıyorum artık emin oldum

Son düzenleme:
herneyse ben bu konuyu kapattım şöyle düşündümde e ben eskiden beri aynı şeyi düşünüyomuşum bütün yazılarımda pekişmiş oldu düşüncem galiba ama kanıtlanınca sevindirik oldum galiba paylaşım dedim adam güvensiz e haklı herkes ilgili açık sözlü olsa bencil olmasa nasıl dr seçcez amaaa çok heyecanım var benim yaaaa red sen nasılsınız daha iyisindir umarım

Son düzenleme:
herneyse ben bu konuyu kapattım herkes ilgili açık sözlü olsa bencil olmasa nasıl dr seçcez amaaa çok heyecanım var benim yaaaa red sen nasılsınız daha iyisindir umarım

İyiyim canım sen nasılsın:16:
Valla havalar iyice ısındı şu alçıdan çok bunaldım çok kasıyor yüzümü.Yüzümdeki şişlikler tamamen geçti morluk ise çok hafif kaldı.

İyiyim canım sen nasılsın:16:
Valla havalar iyice ısındı şu alçıdan çok bunaldım çok kasıyor yüzümü.Yüzümdeki şişlikler tamamen geçti morluk ise çok hafif kaldı.

deme ama :( ben napcam yazın ortası ayyy olsun değer değiyo ama dimi :) çok sevindim iyi olmana

selam bende ameliyat olucam inşallah Mustafa Deniz Yılmaza antalya da perşembe yatış cuma günü ameliyat geçen hafta perşembe günü karar verdim Hadi Nural ilede görüştüm ama kararım Mustafa beyden yana oldu inşallah doğru karardır benim nefes alma sıkıntım had sahfada onun için ,bir de yan komşum ameliyat oldu o da etkiledi tabi

ama inanılmaz korkuyorum narkozdan çok tırsıyorum

red hadi sen atlattın darısı benim başıma, ameliyat sonrası beni korkutmuyor bi uyansam gerisi geçer inşallah

red 1,2 haziranda benim açıköğretim sınavları var ameliyat sonrası kitap falan okunur durumda oluyor mu insan ders çalışabilirmiyim acaba ameliyattan tam bir hafta sonra sınavlar

selam bende ameliyat olucam inşallah Mustafa Deniz Yılmaza antalya da perşembe yatış cuma günü ameliyat geçen hafta perşembe günü karar verdim Hadi Nural ilede görüştüm ama kararım Mustafa beyden yana oldu inşallah doğru karardır benim nefes alma sıkıntım had sahfada onun için ,bir de yan komşum ameliyat oldu o da etkiledi tabi

ama inanılmaz korkuyorum narkozdan çok tırsıyorum

red hadi sen atlattın darısı benim başıma, ameliyat sonrası beni korkutmuyor bi uyansam gerisi geçer inşallah

Canım daha önce ben dizimden ameliyat olacaktım bir gece önceden yatış yapmış, sabah ameliyat önlüğünü giyip ameliyathaneden kaçmıştım o derece korkuyordum narkozdan ameliyattan ben kaçıyorum doktorlar hemşireler arkamdan kovalıyorlardı sen düşün gerisini artık nihayetinde korkumdan o ameliyatı olmadım:1::1::1:
Busefer yine yüzden 80 ameliyattan kaçarım korkusuyla gittim hastaneye.Yatış yaptıktan sonra damar yolunu açıcaz diye serum taktılar ben sakinleştirici yapmıycakmısınız dedim hemşireye hayır dedi.Ama deli gibi çarpıyor kalbim korkudan ölücem.Aradan 10 dakika geçmeden bi mayıştımki sorma konuşacak halim bile yok.Neyse tekerlekli sandalyeyle ameliyathane götürdüler beni masaya yattım salak salak etrafa bakıyorum korkuyorum ama o masadan kalkmak istiyorum kalkacak halim bile yok.Anestezici geldi çok korkuyorum ben dedim uykulu bi haldeyim bu arada.Hiç korkma uyuyup uyancaksın herşey bitmiş olacak dedi.Kolumdaki seruma iğne yaptığı andan 3 saniye sonra ben gittim :1: Bir gözümü açtımki odamdayım.Kısacası demek istediğim şu ki hiç birşey ama hiç birşey anlamıyorsun. Ameliyata girerken uyuyup uyanıcam herşey bitecek dedim hep kendi kendime sende hep öyle de canım ameliyathaneye girdiğin anda.Ameliyatının ertesi günü büyük ihtimal sadece biraz damağında acı hissedecesin onun dışında ne burnunda nede başka biryerinde ağrı sızı yok canım hiç ama hiç korkma.Kararın içinde hayırlısı olsun canım doktoruna güvendiysen hiç korkma bekliyoruz haberlerini ve son ana kadar yanındayım ve destekçinim :16:

Son düzenleme:
red 1,2 haziranda benim açıköğretim sınavları var ameliyat sonrası kitap falan okunur durumda oluyor mu insan ders çalışabilirmiyim acaba ameliyattan tam bir hafta sonra sınavlar

tabiiki canım istediğin gibi okuyabilirsin hemde ertesi günden itibaren istirahatli olacağın içinde hem ne güzel bol bol çalışırsın :34:

Back