selam kızlar ben geldimmmmmmmm
Evet sonunda oldu ve bitti evimdeyim.Herşeyi anlatayım baştan.Saat 13 :00 de hastanedeydim kan tahlilleri yapıldı hemen odama yerleştirip ameliyat önlüğümü giymemi söylediler.Ardından damar yolu açıp serum taktılar.Felaket heyecanlıydım her an kaçmak için fırsat kolladım ama kaçamadım
Neyse beni tekerlikli sandayeye bindirip ameliyathaneye çıkardılar.Masaya yattım göğsüme kablolar takıp sırtıa birşey yapıştırdılar.Derken anestezi uzmanı bayan doktor geldi.Aletleri kontrol etti bana ismimi sordu çok korkuyorum dedim.Hiç korkma uyuyup uyancaksın herşey bitecek senle muhabbet ederek asansörden ineceğiz dedi.Bir anda bayıldığımı bile anlamadan kendimi odamda buldum.Herkesin konuşmaları duyuyordum ama cevap veremiyordum gözlerim kapalıydı.Kimisi narkozdan uyanırken kusarmış ben felaket şekilde kan kustum kızlar.Uyandığımda felaket baş ve boyun ağrım vardı burnum sızlıyordu.Durmadan bana ağrı kesici yapın buz getirin diye bağırmışım çok ağlamışım:2: ama ben hayal meyal hatırlıyorum.Ameliyatım 2,5 saat sürmüş doktorum gayet iyi geçtiğini söyledi.Kendime gelmeye başladıkça boğazım ve damağım acayip şekilde acıyordu.Meğer ağzımdan hortumda sokmuşlar.Okadar burnumu parçaladılar hiç bir acı yok ama boğaz acısı dün gece beni mahvetti.Hiçte anlatılanlar gibi kolay olmadı ilk gecem.Neyse bir gece hastanede kalıp bugün öğlen saatlerine doğru taburcu oldum.Doktorumun verdiği ilaçları içtim bebekler gibi uyumuşum
Şuan ne bir ağrı ne bir sızım var.Sadece zombi gibi oldum.İki gözüm ve burnumun iki yanı morarmış ve şişmiş vaziyette.Yarın tamponlar çıkacak sekiz gün sonrada alçım çıkacak.Yakın zamanda resim paylaşıcam kızlar çokta korkulacak zor bir ameliyat değilmiş korkmayın sizde