Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

ehh benim kadar faydası olmasada tabi teşekkür et sen yinede ayıp olmasın laelaelaelaelaesırnaşık şey

ehehehe dogru...o bisi yapmadiki... tüm tsklerim sana olcak...bide kameraya kocaman öpcük atcam senin icin...

azracum ben önceki burunu merak ettim...yani cokmu zor bir burunduki bukadar basarisiz oldu...

ucuz dıye gıttık boyle oldu işte bilseydım boyle olacagını ahh ahhh.... :1no2:

ah canim...bazilari sadece paraya bakiyor iste...yani ucuz diye kötü olcak degil ama paradan önce doktor iyi arastirilmali bence...pahalilarinda hepsi sonucta süper degil...
artik ne desen bos...ama emre beyin sana güzel bir burun yapacagina kesinlikle emin olabilirsin...

azracum ben önceki burunu merak ettim...yani cokmu zor bir burunduki bukadar basarisiz oldu...

yok canım ya hatta daha güzeldi encokta ona yanıyorumm zaten estetık olmama karsıydı aılem şimdi boyle oluncada bız demiştık dıyorlar..... ucu hafıf sarkık azda kemer vardı docent dıye gıttım yaptıgı burunlarıda gordum begendım ama benımkını yapamadı zaten kendıde soyledı burun ucunda zorlandım dıııye...

ehehehe dogru...o bisi yapmadiki... tüm tsklerim sana olcak...bide kameraya kocaman öpcük atcam senin icin...

aa beni şımartıyosunn ama şakkıdı

katılıyorum.. para meselesi değil iş ucuz diye kötü oldu yada pahalı diye çok güzel olucak diye birşey yok. tamamen doktorun marifetli olmasına bağlı..
İstediğin gibi olucak bu sefer hiç korkma

bende oyle dedım ucuz dıye kotu olmaz herhalde ama tasarım fılan yapmıyor bu dr 15 dk konuştuktan sonra hemen amelıyat oluyosun ona gore tasarım yapmak reklammiş sadece.......kesınlıkle emınım zaten yakınen tanıdıgım bı arkadaşim ona oldu süperdiii burnu:enbuyukkk:

anladim canim...benimde burun ucu cok kötüydü...
ben doktor seciminde hep revizyon ameliyatlarinda nekadar basarili diye bakardim...yani revizyonda basarili olan zaten hic ameliyat olmamistada süperdir diye düsünürüm...doc. prof. mus pek ilgilendirmez beni...:)

üzme kendini canim...kurtulcan yakinda...:)opuyorumnanaktan

bence tasarim önemli degil ama bir hasta nasil bir burun istedigini en iyi öyle anlatabilir...
tasarim yapmak reklammis gibi sacma birsey mi olur...

Azracum inşallah her şey istediğin gibi olur...Emre beyi seçmekle çok doğru karar vermişsin ben kendisini 2 yıldan fazladır tanıyorum bir çok arkadaşımı ve tanıdığımı yönlendirdim ...hele bir tanesi daha önce 2 kez ameliyat olmuş olan bir hastaydı ve bunu tamamen çöküktü...onun da kaburgasından parça alıp yaptı emre bey..kızın burnu hiç ellenmemiş gibi ldu çok doğal ve çook estetik...
Emre beye ne istiyorsan hepsini tek tek belirt ..zaten seninle gerekli vakti geçirecektir...o da seni yönlendirir..bence daha önceki kötü tecrübelerden sonra revizyon burun estetiği için en iyi seçim Emre ılhan olmuş...rahat ol bence...iyi haberlerini bekliyorum canımcım...

19.Subat 2009´da Ameliyat oldum, 7 ay gecti cok memnunummm kaydirigubbakcemile2 darisi ameliyat olmak isteyenlerin basina... kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…