E
EU3
Ziyaretçi
tamam kızlar sizi kırmak ıstemem..... doc dr tugrul maral
hmmm ben birini daha taniom burda...ona ameliyat oldu ama memnun degil...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam kızlar sizi kırmak ıstemem..... doc dr tugrul maral
tabi canim...bide emre ilhana tsk ederim...oda beni bastan yaratti...
ehh benim kadar faydası olmasada tabi teşekkür et sen yinede ayıp olmasın laelaelaelaelaesırnaşık şey
hmmm ben birini daha taniom burda...ona ameliyat oldu ama memnun degil...
ucuz dıye gıttık boyle oldu işte bilseydım boyle olacagını ahh ahhh.... :1no2:
azracum ben önceki burunu merak ettim...yani cokmu zor bir burunduki bukadar basarisiz oldu...
ehehehe dogru...o bisi yapmadiki... tüm tsklerim sana olcak...bide kameraya kocaman öpcük atcam senin icin...
ah canim...bazilari sadece paraya bakiyor iste...yani ucuz diye kötü olcak degil ama paradan önce doktor iyi arastirilmali bence...pahalilarinda hepsi sonucta süper degil...
artik ne desen bos...ama emre beyin sana güzel bir burun yapacagina kesinlikle emin olabilirsin...
ah canim...bazilari sadece paraya bakiyor iste...yani ucuz diye kötü olcak degil ama paradan önce doktor iyi arastirilmali bence...pahalilarinda hepsi sonucta süper degil...
artik ne desen bos...ama emre beyin sana güzel bir burun yapacagina kesinlikle emin olabilirsin...
yok canım ya hatta daha güzeldi encokta ona yanıyorumm zaten estetık olmama karsıydı aılem şimdi boyle oluncada bız demiştık dıyorlar..... ucu hafıf sarkık azda kemer vardı docent dıye gıttım yaptıgı burunlarıda gordum begendım ama benımkını yapamadı zaten kendıde soyledı burun ucunda zorlandım dıııye...
bende oyle dedım ucuz dıye kotu olmaz herhalde ama tasarım fılan yapmıyor bu dr 15 dk konuştuktan sonra hemen amelıyat oluyosun ona gore tasarım yapmak reklammiş sadece.......kesınlıkle emınım zaten yakınen tanıdıgım bı arkadaşim ona oldu süperdiii burnu:enbuyukkk:
burun delıklerım bolu tüneli gibi olmuş mübarek
demekki tünel yapiminda senin burun delikleri örnek alinmis...
kaydirigubbakcemile3aynen oyle az kaldı bende süper burnuma kavuşacagım bol bol resım ekleyecem inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kaydirigubbakcemile3aynen oyle az kaldı bende süper burnuma kavuşacagım bol bol resım ekleyecem inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh