• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Morluk şişlik daha az oluyormuş evet ve gerçektende öyle oldu.. Ameliyet olanları gördükçe zaten ben çok iyiymişim diyorum
Son zamanlarda kullanılmaya başlanmış bu maskede Emre Bey yurtdışından getirtmiş işe yarıyo kesinliklehihoyyyt

oooooo süper o zaman
benim kuzende oldu emre beye 1.5 ay kadar oluyo
onunda hiç morluğu olmamış
demek ki ondan CADIARZU

ehehehe kiz beni banlasalar bile...ben yine bi caresini bulurum...:D

valla ben arayip sormadim cünkü burdan uzak duramicani biliyordum...sadece kac gün merak etmistim...:D
sende tekrar hosgeldin canim...benim icin protesto ettin icinde merci...Şeniz...:)

simdi bunlari burunu görmek icin söylemiorum...ama görsemde fena olmaz...ahahaha

Ya aslında 3 haftalık fotoğrafım yok hiç, çünkü burnumu seviyor olsam da genel anlamda kendimi çirkin hissediyorum, tabi bunda burnun güzel olmuş ama eskiden daha güzeldin diyen birkaç kişinin etkisi büyük senağlama şöle uzaktan aynaya baktığımda eski bakışlarım, eski gülüşüm yok. Neyseki geçen Ebruyla konuştum onunda ilk aylarda böle eblek bi ifadesi varmış ama sonradan düzelmiş. Ben de düzeleceğini umut ediyor ve aynaya bakmamaya çalışıyorum. Sizlerde de olmuş muydu böyle kendini çirkin hissedip depresyona girme durumları :uhm:

Aaa ben senin protestonu anlamadım bilee:utangac:

hoşgeldin tekrardan ozaman...
kimse biyere gitmesin bidaha kızarım bak:oklava::oklava:
aa gidip gelmek moda oldu buara.. bende terketcem burayı :dilcikar:

Valla ben genelde susarak protesto ettiğim için genelde kimse anlamaz zaten, sonra da kendi kendime barışırım böle :1hug: anlaşılmamaya alışkınım yani, no problem :delphin:

Ya aslında 3 haftalık fotoğrafım yok hiç, çünkü burnumu seviyor olsam da genel anlamda kendimi çirkin hissediyorum, tabi bunda burnun güzel olmuş ama eskiden daha güzeldin diyen birkaç kişinin etkisi büyük senağlama şöle uzaktan aynaya baktığımda eski bakışlarım, eski gülüşüm yok. Neyseki geçen Ebruyla konuştum onunda ilk aylarda böle eblek bi ifadesi varmış ama sonradan düzelmiş. Ben de düzeleceğini umut ediyor ve aynaya bakmamaya çalışıyorum. Sizlerde de olmuş muydu böyle kendini çirkin hissedip depresyona girme durumları :uhm:

cok normal öyle olmasi...bende ilk bir iki ay kendimi cirkin hissediodum...yüzüm bi tuhafti...gülüs desen kaymis...:) ama zamanla eski haline dönüyorsun canim...yani biraz degisiklik oluo tabi...burundan dolayi...ama cirkinlesmessin...tam tersi güzellesiyorsun...:)
sana eskiden daha güzeldin diyip moralini bozanlarda utansin...takma onlara...herhalinle güzelsin sen...opuyorumnanaktan

oooooo süper o zaman
benim kuzende oldu emre beye 1.5 ay kadar oluyo
onunda hiç morluğu olmamış
demek ki ondan CADIARZU

haksizlik bu...:P ben kamyon carpmis gibi oldum sizse hic morarmiosunuz...:P

ama eminim o maskeyle bile ben morarirdim...:delphin:

Bende kendime bayılıyorum desem yalan olur yani var bi gariplik zaten önden burnumun ucu özellikle şiş baya ama sabretcez napalım daha çok yeniyiz ya:ecrin_bebek: Geçicek hiç bozma moralini, eskiden daha güzeldin diyenleri bize gönder:oklava:

Valla ben genelde susarak protesto ettiğim için genelde kimse anlamaz zaten, sonra da kendi kendime barışırım böle :1hug: anlaşılmamaya alışkınım yani, no problem :delphin:

Protestonu sevsinleropuyorumnanaktan
haksizlik bu...:P ben kamyon carpmis gibi oldum sizse hic morarmiosunuz...:P

ama eminim o maskeyle bile ben morarirdim...:delphin:

Bizde morardık ayol kim demiş morarmadığımızı.. ama kamyon çarpmış gibi değilde hafif dokunmuş gibii gibiii kaydirigubbakcemile2

cok normal öyle olmasi...bende ilk bir iki ay kendimi cirkin hissediodum...yüzüm bi tuhafti...gülüs desen kaymis...:) ama zamanla eski haline dönüyorsun canim...yani biraz degisiklik oluo tabi...burundan dolayi...ama cirkinlesmessin...tam tersi güzellesiyorsun...:)
sana eskiden daha güzeldin diyip moralini bozanlarda utansin...takma onlara...herhalinle güzelsin sen...opuyorumnanaktan

Ya aslında ben kendimi güzel hissetsem kimsenin ne dediğini takmıycam, ama dediğin gibi yüzüm bir tuhaf, gülüşüm kaymış... Beni anlatmışsın sanki CADIARZU ama daha güzel bir burunla eskisinden çirkin görünüyor olmak bana da garip geliyor. Belki farkedemediğim şişlikler filan vardır yüzümde. Zamanla düzelecekse çıkayım depresyondan :çok üzgünüm:

Bende kendime bayılıyorum desem yalan olur yani var bi gariplik zaten önden burnumun ucu özellikle şiş baya ama sabretcez napalım daha çok yeniyiz ya:ecrin_bebek: Geçicek hiç bozma moralini, eskiden daha güzeldin diyenleri bize gönder:oklava:

Sizin gibi arkadaşlarım olduktan sonra benim sırtım yere gelmez, ama oklava az gelir onlara, en iyisi kaydirigubbakcemile

Ya aslında ben kendimi güzel hissetsem kimsenin ne dediğini takmıycam, ama dediğin gibi yüzüm bir tuhaf, gülüşüm kaymış... Beni anlatmışsın sanki CADIARZU ama daha güzel bir burunla eskisinden çirkin görünüyor olmak bana da garip geliyor. Belki farkedemediğim şişlikler filan vardır yüzümde. Zamanla düzelecekse çıkayım depresyondan :çok üzgünüm:

önceki halini bilmiorum ama resimlerde güzelsin...:)
cik depresyondan bence...kisa bir süre sonra göreceksin hersey düzelcek...:)

Sizin gibi arkadaşlarım olduktan sonra benim sırtım yere gelmez, ama oklava az gelir onlara, en iyisi kaydirigubbakcemile

Yaşasın burun kardeşliğii..:lepi:

Sizin gibi arkadaşlarım olduktan sonra benim sırtım yere gelmez, ama oklava az gelir onlara, en iyisi kaydirigubbakcemile[/QUOTE]

sen onlari bana gönder...karate yapcam onlara...:P

slm ARKADAŞLAR 2.AMELIYAT IM IÇIN EMRE BEYLE GÖRÜŞMEYE GıTTıM SAGOLSUN COK ıLGıLENDıı... GÜVEN VERDı TABIKI SıZıN YADIKLERINIZ TECRUBELERINIZ DE ETKILI OLDU EMRE BEYE GITMEM ICIN.. ILK AMELIYATIM BAŞARISIZ OLDU 1 SENE DıR BEKLIYORUM TEKRAR AMELIYAT OLMAK ICIN VE COK KORKUYORUM TEKRAR AYNI ŞEYLERI YAŞAMAK ISTEMIYORUM CÜNKÜ COK ZOR BU BURUN AMELIYATI SONUCU DA IYI OLMAYINCA INSAN BUNALIMA GIRIYOR VE BEN KOTU GUNLER YAŞADIM BURNUM HIÇ GÜZEL DEGIL VE INANIN COK YIPRANDIM BU BI SNE ICINDE ARAŞTIRMADAN GITTIM OLDUM VE PıŞMANIM HALA KORKU VAR EMRE BEY SANA COK GUZEL BI BURUN YAPARIM DIYINCE DUNYALAR BENIM OLDU BANA YARDIMCI OLURMUSNUZ BURADA 3. AMELIYATI OLAN ARKADASIMIZ I GORUNCEDE BANADA CESARET GELDıııı

slm ARKADAŞLAR 2.AMELIYAT IM IÇIN EMRE BEYLE GÖRÜŞMEYE GİTTİM SAGOLSUN COK İLGİLENDİİ... GÜVEN VERDİ TABIKI SİZİN YADIKLERINIZ TECRUBELERINIZ DE ETKILI OLDU EMRE BEYE GITMEM ICIN.. ILK AMELIYATIM BAŞARISIZ OLDU 1 SENE DİR BEKLIYORUM TEKRAR AMELIYAT OLMAK ICIN VE COK KORKUYORUM TEKRAR AYNI ŞEYLERI YAŞAMAK ISTEMIYORUM CÜNKÜ COK ZOR BU BURUN AMELIYATI SONUCU DA IYI OLMAYINCA INSAN BUNALIMA GIRIYOR VE BEN KOTU GUNLER YAŞADIM BURNUM HIÇ GÜZEL DEGIL VE INANIN COK YIPRANDIM BU BI SNE ICINDE ARAŞTIRMADAN GITTIM OLDUM VE PİŞMANIM HALA KORKU VAR EMRE BEY SANA COK GUZEL BI BURUN YAPARIM DIYINCE DUNYALAR BENIM OLDU BANA YARDIMCI OLURMUSNUZ BURADA 3. AMELIYATI OLAN ARKADASIMIZ I GORUNCEDE BANADA CESARET GELDİİİİ

canım araştırmak çok önemli
ben 1 senedir forumda her yazılanı takip ettim
emre beye güvenebilirsin
ben de çrş. günü ameliyat oluyorum hihoyyyt

canım araştırmak çok önemli
ben 1 senedir forumda her yazılanı takip ettim
emre beye güvenebilirsin
ben de çrş. günü ameliyat oluyorum hihoyyyt

haklısın canım dogru karar vermek gerekıyor emre beye güvendım ılk görüşmemızde en yakın zamanda olmak ıstıyorum amelıyat bakalımm inş ıstedıgın gıbı olurrr...benım 1 senem boşa gıttı....saglıgımdan da oldum

bi resim ekledım profılımde lutfen bakın ve yorumlarınızı beklıyorumm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Back