lol deryaaa...bugün sezene seni sormustum... burun ve sen cok güzelsiniz...:)
Tsk ederim canimm, sende öylesinnn opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lol deryaaa...bugün sezene seni sormustum... burun ve sen cok güzelsiniz...:)
sagol canim, insallah sonuc istedigin gibi olurrr opuyorumnanaktanburnun gerçekten süper darısı başıma:)
Bensiz birsürü yazışma dönmüş burda CADIARZU özel hayat kalmıycak, PC başından ayrılmıycam sizin yüzünüzden. Arzucuğum burnun süper olmuş gerçekten. E kendinde bomba gibi kızmışsın zaten yerimseniben
Elapr biz de görebilecekmiyiz böle 7.ayı filan, burnum hala emanet gibi duruyo yüzümde nezaman incek bu şişlikler, burun ameliyatı hiç benim gibi sabırsızlara göre diilmiş yaw, çatlıycam burun oturana kadar lmaz:
Bensiz birsürü yazışma dönmüş burda CADIARZU özel hayat kalmıycak, PC başından ayrılmıycam sizin yüzünüzden. Arzucuğum burnun süper olmuş gerçekten. E kendinde bomba gibi kızmışsın zaten yerimseniben
Elapr biz de görebilecekmiyiz böle 7.ayı filan, burnum hala emanet gibi duruyo yüzümde nezaman incek bu şişlikler, burun ameliyatı hiç benim gibi sabırsızlara göre diilmiş yaw, çatlıycam burun oturana kadar lmaz:
bencede pc basindan ayrilma canim...kisileri karistiriosun sonra... derya nin burnu güzel oldu...arzu henüz olmadi...olduda olmadi iste...
Bu arada burnu süper olan Deryaymış kafamçokkarıştı Arzunun ki Emre Beyin ellerinde süper olmaya aday a.s
benim burunla birlikte kafanın bi kısmıda gitti galiba. Bu aralar hep böleyim :uhm:
Tumena düzeltmeme bile fırsat kalmadı, gözünden de hiiççç bişi kaçmıyo naniknanik iyi ki senin gibi bi sevgillim yok kaydirigubbakcemile3
Cok tsk ederim canim benim o senin güzelligin opuyorumnanaktanOff ...çok guzel yaa ...Maşallah ...Maşallah.Burun da sende çok güzelsiniz....yine bir Emre İlhan klasiği ..kaydirigubbakcemile3
valla bugün böyle...hastaim evdeydim tüm gün...bisi kacmaz benden...
benim gibi sevgilin olsa yasadin kizim...
Tabi tabi senin gibi sevgilim olsunda yüzünün yarısını burnun kaplamış desin değil mi :1shok: sevgilim şu bişeye benzemeyen suratıma bakarak bile üzülme çok güzelsin diyor. Gerçi salladığı çok açık ama yine de yüzünün yarısını burnun kaplamış demesinden iyidir lülülülülülü
evet canim benim hahaha :dance: ayni aynda yazmisiz sanirim bu ikinci msjim oldu arzu derya karisimi hakkinda laelaelaelaelae neyseh konu anlasilmistir saygilar :lepi:Bu arada burnu süper olan Deryaymış kafamçokkarıştı Arzunun ki Emre Beyin ellerinde süper olmaya aday a.s
benim burunla birlikte kafanın bi kısmıda gitti galiba. Bu aralar hep böleyim :uhm:
Arzu yazmissin ama sanirim derya demedek istedin, insallah yanlisim yoktur yoksa sazan durumuna düsücem kaydirigubbakcemile3 eger bana diosan cok tsk ediyorum canim, eminimki senin burnunda cok güzel olmustur ve zamanla oturucaktir opuyorumnanaktan
evet canim benim hahaha :dance: ayni aynda yazmisiz sanirim bu ikinci msjim oldu arzu derya karisimi hakkinda laelaelaelaelae neyseh konu anlasilmistir saygilar :lepi:
ben saka yapmistim...sen kocaman burun yazmisin orda...bende öyle olmadigini demek istedim...:sinifsinif:
Ben de şaka yaptım canımmm, senin üzülmene dayanamam ben de üzülürüm bak :çok üzgünüm:
Tamam senin tıpkının aynısı olsun sevgilim, yarın diycem senden ders alsın biraz. Zaten olmuyo öle göz göre göre güzelsin die sallamak. Gerçli güzel değilsin dese öldürürüm onu CADIARZU bu konuyu da toparlayamadım. Başka konu açalım :roflol:
olsun canim...ben cogu zaman yanlis anlasilirim... kötü bisi demek istemesemde öyle demisim gibi olur...oysa asla birini kirmak istemem...
sevgili hep güzelsin demek zorunda...cirkin derse ölüm cezasina carptirilir...sahsen ben gercekleri tercih ederim...cirkinsem cirkin demesini...yalani sevmem...
Ama ben seni yanlış anlamamıştım ki... Yazdığın şeye çok gülmüştüm, yanlış anlaşıldığını düşünme espri yaptım sadece opuyorumnanaktan