• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

ewt burun ucu tuaf ve gün gectıkce farkedıyorum saga dogru yatıyor... emre beyde oyle dedı burun ucu buyuk bıde burun delıklerı

slm ARKADAŞLAR 2.AMELIYAT IM IÇIN EMRE BEYLE GÖRÜŞMEYE GİTTİM SAGOLSUN COK İLGİLENDİİ... GÜVEN VERDİ TABIKI SİZİN YADIKLERINIZ TECRUBELERINIZ DE ETKILI OLDU EMRE BEYE GITMEM ICIN.. ILK AMELIYATIM BAŞARISIZ OLDU 1 SENE DİR BEKLIYORUM TEKRAR AMELIYAT OLMAK ICIN VE COK KORKUYORUM TEKRAR AYNI ŞEYLERI YAŞAMAK ISTEMIYORUM CÜNKÜ COK ZOR BU BURUN AMELIYATI SONUCU DA IYI OLMAYINCA INSAN BUNALIMA GIRIYOR VE BEN KOTU GUNLER YAŞADIM BURNUM HIÇ GÜZEL DEGIL VE INANIN COK YIPRANDIM BU BI SNE ICINDE ARAŞTIRMADAN GITTIM OLDUM VE PİŞMANIM HALA KORKU VAR EMRE BEY SANA COK GUZEL BI BURUN YAPARIM DIYINCE DUNYALAR BENIM OLDU BANA YARDIMCI OLURMUSNUZ BURADA 3. AMELIYATI OLAN ARKADASIMIZ I GORUNCEDE BANADA CESARET GELDİİİİ

Emre beye bu konuda fazlasiyla güvenebilirsin canim...daha önce bir kac kez ameliyat olmus burunlar düzeltmekte bence ondan iyisi yoktur...:)
bende senin gibi iki basarisiz ameliyat gecirdim...ücüncü ameliyata karar vermek kolay degildi...sonucta buda basarisiz olursa herhalde basima poset gecirip öyle dolasirdim disarda...:) ama emre bey sayesinde posete gerek yok artik...burnumu gere gere dolasiorum sokaklarda...:P
umarim canim sende artik istedigin buruna kavusursun...:)opuyorumnanaktan

cok tşkr canım yaaa zaten günüm senın fotolarına bakmakla gecıyor:) inş senın gıbı bı burnum olur tumenacımmmm ........ tanınmiş bırısı söylesemmı sızcee

cok tşkr canım yaaa zaten günüm senın fotolarına bakmakla gecıyor:) inş senın gıbı bı burnum olur tumenacımmmm ........ tanınmiş bırısı söylesemmı sızcee

bak canim...ama baka baka asik olma bana sonra...:P
eminim yakinda seninde öyle bir burnun olcak...bizde seninkilere bakariz artik...:)

özele yaz istersen...

ewt burun ucu tuaf ve gün gectıkce farkedıyorum saga dogru yatıyor... emre beyde oyle dedı burun ucu buyuk bıde burun delıklerı

Emre Beye asistan olucam şıp diye anladımalkisalkisalkis

inş istediğin gibi olur.. bak Tumenaya en güzel örnekkaydirigubbakcemile2

ben bak demeden sen bakmışsın zaten azracum..
bak bak için açılır.şakkıdı

ya banada söyleyin doktoru.. çatlarımm:utangac:

Emre Beye asistan olucam şıp diye anladımalkisalkisalkis

inş istediğin gibi olur.. bak Tumenaya en güzel örnekkaydirigubbakcemile2

asistan olma...sen direk doktor ol...:P

evet beni örnek olarak resimlerimi heryere asabilirsiniz...:P

asistan olma...sen direk doktor ol...:P

evet beni örnek olarak resimlerimi heryere asabilirsiniz...:P

neden olmasın.. benim neyim eksik ki Emre İlhan'dan :dilcikar: :roflol:

afişlerde kendini görürsen şaşırma emii:icecream:

bak canim...ama baka baka asik olma bana sonra...:P
eminim yakinda seninde öyle bir burnun olcak...bizde seninkilere bakariz artik...:)

özele yaz istersen...

inşallah canım ya ozel msj gonderemıyorum yaaa yenı oldugum ıcın herhalde:çok üzgünüm:

slm ARKADAŞLAR 2.AMELIYAT IM IÇIN EMRE BEYLE GÖRÜŞMEYE GİTTİM SAGOLSUN COK İLGİLENDİİ... GÜVEN VERDİ TABIKI SİZİN YADIKLERINIZ TECRUBELERINIZ DE ETKILI OLDU EMRE BEYE GITMEM ICIN.. ILK AMELIYATIM BAŞARISIZ OLDU 1 SENE DİR BEKLIYORUM TEKRAR AMELIYAT OLMAK ICIN VE COK KORKUYORUM TEKRAR AYNI ŞEYLERI YAŞAMAK ISTEMIYORUM CÜNKÜ COK ZOR BU BURUN AMELIYATI SONUCU DA IYI OLMAYINCA INSAN BUNALIMA GIRIYOR VE BEN KOTU GUNLER YAŞADIM BURNUM HIÇ GÜZEL DEGIL VE INANIN COK YIPRANDIM BU BI SNE ICINDE ARAŞTIRMADAN GITTIM OLDUM VE PİŞMANIM HALA KORKU VAR EMRE BEY SANA COK GUZEL BI BURUN YAPARIM DIYINCE DUNYALAR BENIM OLDU BANA YARDIMCI OLURMUSNUZ BURADA 3. AMELIYATI OLAN ARKADASIMIZ I GORUNCEDE BANADA CESARET GELDİİİİ

Emre Beye gözü kapalı güvenebilirsin canım.Bunu ameliyattan önce bana da söylüyolardı ve ben abarttıklarını düşünüyordum ama cidden öyle. Kafandaki burun şeklini yapıyor, en azından benim burnun tam kendisine anlattığım gibi oldu. Benim eski burnumda çok kötü değildi. Bu yüzden ameliyat sonrası dönemde bazen gereken sabrı gösteremiyor, acaba olmasamıydım diyorum :sm_confused: ama doktor seçimi konusunda hiç pişman olmadım. Sen burnum hiç güzel değil diyorsan ve daha önce ameliyat olmuşsan zaten sonrasındaki süreçlere de hazırlıklısındır. Ameliyat konusunda kafan netse, iş bi tek doktor seçimine kalmışsa acaba diye düşünmene gerek yok canım. Emre bey gerçekten çok başarılı bir doktor opuyorumnanaktan

neden olmasın.. benim neyim eksik ki Emre İlhan'dan :dilcikar: :roflol:

afişlerde kendini görürsen şaşırma emii:icecream:

lol...bilmemki neyin eksik acabaaa...:)

sasirmam canim...bu beniiim benim...diye bagiririm sokaklarda...pismis kelle gibide siritirim...:P sonra dizi teklifleri falan gelir...bide baktin hollywood ario...:P

lol...bilmemki neyin eksik acabaaa...:)

sasirmam canim...bu beniiim benim...diye bagiririm sokaklarda...pismis kelle gibide siritirim...:P sonra dizi teklifleri falan gelir...bide baktin hollywood ario...:P

Oscarı alırken beni afişe edip keşfedilmemi sağlayan elapr'a teşekkürü borç bilirim
dersin umarımm
kaydirigubbakcemile

Back