E
elapr
Ziyaretçi
bi resim ekledım profılımde lutfen bakın ve yorumlarınızı beklıyorumm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
lk bakışta göze çarpan burun deliklerin.. birde burun ucun büyük duruyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi resim ekledım profılımde lutfen bakın ve yorumlarınızı beklıyorumm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm ARKADAŞLAR 2.AMELIYAT IM IÇIN EMRE BEYLE GÖRÜŞMEYE GİTTİM SAGOLSUN COK İLGİLENDİİ... GÜVEN VERDİ TABIKI SİZİN YADIKLERINIZ TECRUBELERINIZ DE ETKILI OLDU EMRE BEYE GITMEM ICIN.. ILK AMELIYATIM BAŞARISIZ OLDU 1 SENE DİR BEKLIYORUM TEKRAR AMELIYAT OLMAK ICIN VE COK KORKUYORUM TEKRAR AYNI ŞEYLERI YAŞAMAK ISTEMIYORUM CÜNKÜ COK ZOR BU BURUN AMELIYATI SONUCU DA IYI OLMAYINCA INSAN BUNALIMA GIRIYOR VE BEN KOTU GUNLER YAŞADIM BURNUM HIÇ GÜZEL DEGIL VE INANIN COK YIPRANDIM BU BI SNE ICINDE ARAŞTIRMADAN GITTIM OLDUM VE PİŞMANIM HALA KORKU VAR EMRE BEY SANA COK GUZEL BI BURUN YAPARIM DIYINCE DUNYALAR BENIM OLDU BANA YARDIMCI OLURMUSNUZ BURADA 3. AMELIYATI OLAN ARKADASIMIZ I GORUNCEDE BANADA CESARET GELDİİİİ
ewt burun ucu tuaf ve gün gectıkce farkedıyorum saga dogru yatıyor... emre beyde oyle dedı burun ucu buyuk bıde burun delıklerı
cok tşkr canım yaaa zaten günüm senın fotolarına bakmakla gecıyor:) inş senın gıbı bı burnum olur tumenacımmmm ........ tanınmiş bırısı söylesemmı sızcee
ewt burun ucu tuaf ve gün gectıkce farkedıyorum saga dogru yatıyor... emre beyde oyle dedı burun ucu buyuk bıde burun delıklerı
Emre Beye asistan olucam şıp diye anladımalkisalkisalkis
inş istediğin gibi olur.. bak Tumenaya en güzel örnekkaydirigubbakcemile2
ben bak demeden sen bakmışsın zaten azracum..
bak bak için açılır.şakkıdı
ya banada söyleyin doktoru.. çatlarımm
asistan olma...sen direk doktor ol...
evet beni örnek olarak resimlerimi heryere asabilirsiniz...
bak canim...ama baka baka asik olma bana sonra...
eminim yakinda seninde öyle bir burnun olcak...bizde seninkilere bakariz artik...:)
özele yaz istersen...
slm ARKADAŞLAR 2.AMELIYAT IM IÇIN EMRE BEYLE GÖRÜŞMEYE GİTTİM SAGOLSUN COK İLGİLENDİİ... GÜVEN VERDİ TABIKI SİZİN YADIKLERINIZ TECRUBELERINIZ DE ETKILI OLDU EMRE BEYE GITMEM ICIN.. ILK AMELIYATIM BAŞARISIZ OLDU 1 SENE DİR BEKLIYORUM TEKRAR AMELIYAT OLMAK ICIN VE COK KORKUYORUM TEKRAR AYNI ŞEYLERI YAŞAMAK ISTEMIYORUM CÜNKÜ COK ZOR BU BURUN AMELIYATI SONUCU DA IYI OLMAYINCA INSAN BUNALIMA GIRIYOR VE BEN KOTU GUNLER YAŞADIM BURNUM HIÇ GÜZEL DEGIL VE INANIN COK YIPRANDIM BU BI SNE ICINDE ARAŞTIRMADAN GITTIM OLDUM VE PİŞMANIM HALA KORKU VAR EMRE BEY SANA COK GUZEL BI BURUN YAPARIM DIYINCE DUNYALAR BENIM OLDU BANA YARDIMCI OLURMUSNUZ BURADA 3. AMELIYATI OLAN ARKADASIMIZ I GORUNCEDE BANADA CESARET GELDİİİİ
neden olmasın.. benim neyim eksik ki Emre İlhan'dan :dilcikar: :roflol:
afişlerde kendini görürsen şaşırma emii:icecream:
Azracum
çatlıcaz meraktan.. yani en azından benCADIARZU
lol...bilmemki neyin eksik acabaaa...:)
sasirmam canim...bu beniiim benim...diye bagiririm sokaklarda...pismis kelle gibide siritirim... sonra dizi teklifleri falan gelir...bide baktin hollywood ario...
Oscarı alırken beni afişe edip keşfedilmemi sağlayan elapr'a teşekkürü borç bilirim
dersin umarımmkaydirigubbakcemile
tamam kızlar sizi kırmak ıstemem..... doc dr tugrul maral