• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Bensiz birsürü yazışma dönmüş burda CADIARZU özel hayat kalmıycak, PC başından ayrılmıycam sizin yüzünüzden. Arzucuğum burnun süper olmuş gerçekten. E kendinde bomba gibi kızmışsın zaten yerimseniben

Elapr biz de görebilecekmiyiz böle 7.ayı filan, burnum hala emanet gibi duruyo yüzümde nezaman incek bu şişlikler, burun ameliyatı hiç benim gibi sabırsızlara göre diilmiş yaw, çatlıycam burun oturana kadar :olmaz:

ahh ahhh 7 ay dile kolayyy
ama olsun canım elbet bizde koyucaz böle fotolarımızıı..ne kaldıki şunun şurasında:dilcikar:

Derya burnun süper olmuş çok beğendim bende güle güle nefeslen canımopuyorumnanaktan

ama olsun canım elbet bizde koyucaz böle fotolarımızıı..ne kaldıki şunun şurasında:dilcikar:

Derya burnun süper olmuş çok beğendim bende güle güle nefeslen canımopuyorumnanaktan

7 ayi beklemene gerek yok canim...simdide koyabilirsin...:)

görüntü kirliliği yaratmak istemiyorum şekerimlülülülülülü

birileride eski fotolarını koymuşşşş:sm_cool:

ne görüntü kirliligi canim...sen koy resimcikler...:)

evet ya gecen gün eski cdler karistiriodum...bir iki eski resim buldum...:)

Resim altına yorum yapamadım. Burnun gerçekten çok güzel görünüyor Elapr. Saçlarında süpermiş gerçekten :nazar: Ben bi haftadır acayip hastayım, bugün işe bile gidemedim. Zaten şişlikler vardı şimdi bi de hastalık eklenince surat iyice dağıldı. Bu yüzden fotoğraf çekemiyorum. Bu halimle fotoğraf koyup ameliyattan sonra bizde mi böle olcaz :1shok: dedirtmeyeyim millete kaydirigubbakcemile3

Bu arada senin nefes düzeldimi Elapr. Ben hala burnumdan nefes alamıyorum, bu da çok yoruyor beni :sinifsinif: Ben grip gibi bişi oldum bi de. Acaba ondan mı tıkanıyo burnum, yoksa açılması için hala zaman mı var :uhm:

Azracum inşallah her şey istediğin gibi olur...Emre beyi seçmekle çok doğru karar vermişsin ben kendisini 2 yıldan fazladır tanıyorum bir çok arkadaşımı ve tanıdığımı yönlendirdim ...hele bir tanesi daha önce 2 kez ameliyat olmuş olan bir hastaydı ve bunu tamamen çöküktü...onun da kaburgasından parça alıp yaptı emre bey..kızın burnu hiç ellenmemiş gibi ldu çok doğal ve çook estetik...
Emre beye ne istiyorsan hepsini tek tek belirt ..zaten seninle gerekli vakti geçirecektir...o da seni yönlendirir..bence daha önceki kötü tecrübelerden sonra revizyon burun estetiği için en iyi seçim Emre İlhan olmuş...rahat ol bence...iyi haberlerini bekliyorum canımcım...

inş canım ya benımde yakın arkadasım oldu oda memnun...ılk görüşmemızde neredeyse 45 dk konuştuk yani resımde cektı bana ılk görüşmede resmı cekılen benım galıba:)) konuşduktan sonra rahatladım ama o kotu günlerımıde sılıp atamıyorum ılk bandaj acıldıgı gün aglaya aglaya eve gıttım işede gıtmedım hem maddı hem manevi kotü durumaydım... burnum küçülsün dıye oldu m amelıyat eskısınden buyuk oldu patlıcan gıbı taşimakta gçlük cekıyorumm:roflol:

hmmm ben birini daha taniom burda...ona ameliyat oldu ama memnun degil...

kim acabaaa bu tumooşş yerimseniben

inş canım ya benımde yakın arkadasım oldu oda memnun...ılk görüşmemızde neredeyse 45 dk konuştuk yani resımde cektı bana ılk görüşmede resmı cekılen benım galıba:)) konuşduktan sonra rahatladım ama o kotu günlerımıde sılıp atamıyorum ılk bandaj acıldıgı gün aglaya aglaya eve gıttım işede gıtmedım hem maddı hem manevi kotü durumaydım... burnum küçülsün dıye oldu m amelıyat eskısınden buyuk oldu patlıcan gıbı taşimakta gçlük cekıyorumm:roflol:

seni kaderdaşım ilan ediyorum!

Resim altına yorum yapamadım. Burnun gerçekten çok güzel görünüyor Elapr. Saçlarında süpermiş gerçekten :nazar: Ben bi haftadır acayip hastayım, bugün işe bile gidemedim. Zaten şişlikler vardı şimdi bi de hastalık eklenince surat iyice dağıldı. Bu yüzden fotoğraf çekemiyorum. Bu halimle fotoğraf koyup ameliyattan sonra bizde mi böle olcaz :1shok: dedirtmeyeyim millete kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım.. sanada çoook geçmiş olsun dikkat et kendine:olmaz:

Bu arada senin nefes düzeldimi Elapr. Ben hala burnumdan nefes alamıyorum, bu da çok yoruyor beni :sinifsinif: Ben grip gibi bişi oldum bi de. Acaba ondan mı tıkanıyo burnum, yoksa açılması için hala zaman mı var :uhm:

Benden çok yaşıcaksın hayattt, bende sana sorucaktım nefesin ne durumda diye..
bende nefes alamıyorum henüz konuşurken çok kötü oluyo bide çok konuştuğum için nefesim bitiveriyokaydirigubbakcemile3 birde bazen açılmış gibi oluyor sonra yine tıkanıyor normaldir sanırım bu durum, bi bilen cevaplasın bu soruyuuu biz nezaman nefes alıcazz, ben nezaman tıkanmadan car car konuşmaya devam edicemmm??:gitme:

Back