• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

ayy canımm(ne kadarda safım 2 tatlı söze kanıyorumkaydirigubbakcemile3)
hee yakışıklı prensimi görücem illa diyosun
ama belli olmaz
bu gece bi değişiklik olabilirr:jeyyar:

iyi geceler cicimopuyorumnanaktan

i geceler canim...:) mujuuuksss...

merhaba arkadaslar,

bende burun ameliyati olmak istiyorum ama bi turlu karar veremiyorum, bide yutdisinda oldugum icin dahada zor oluyor. lutfen bana biri akil versin simdiye kadar duydum isimler dr. nuri soysal, dr.yakup avsar ve ilhan emre. biri bana karar vermem icin yardimci olsun cidden kararsizim!!

sevgiler

kızlar hangi hastanede oldunuz ameliyatı
ben central de olacam
acaba hastanede kablosuz internet bağlantısı, refakatçi yemeği, tv var mı CADIARZU

Benim bir arkadaşım orada oldu ameliyatını , hepsi var..merak etme..kaydirigubbakcemile2

saol canım bilgilerin için
malum ameliyatım sabah olacak
1 gece tutacakları için
gece uyuyamazsam canım sıkılır diye düşünmeye başladım
birde o akşam yaprak dökümü var :dance:

saol canım bilgilerin için
malum ameliyatım sabah olacak
1 gece tutacakları için
gece uyuyamazsam canım sıkılır diye düşünmeye başladım
birde o akşam yaprak dökümü var :dance:

yaprak dökümünü unut bence en azından izlemeyi ancak dinleyebilirsin:jeyyar:
o gece buz maskesi olucak yüzünde dolayısıyla gözlerinde kapalı :icecream:

hadi ya
ben laptopu bile götürmeyi düşünüyordum senağlama

hadi ya...valla ben ameliyattan bir kac saat sonra laptop'a sarildim...:P hem buz saatlerce tutulmuyorki...5-10 dakka falan...saat basi...

Benim sabaha kadar durdu valla 15 dakikalık molalarla buz maskesi yada buz torbası vardı.
Olmasada laptopa sarılmazdım zaten o halsizlikle gözüm ne tv ne laptop hiç bişey görmedi yemek dışındazemuszemus
sabaha kadarda uyuyamadım gözünün üstünde buz olunca uykuda pek mümkün olmuyor bide o buz makinesinin sesi tar tarrr tarr kafamçokkarıştı

Benim sabaha kadar durdu valla 15 dakikalık molalarla buz maskesi yada buz torbası vardı.
Olmasada laptopa sarılmazdım zaten o halsizlikle gözüm ne tv ne laptop hiç bişey görmedi yemek dışındazemuszemus
sabaha kadarda uyuyamadım gözünün üstünde buz olunca uykuda pek mümkün olmuyor bide o buz makinesinin sesi tar tarrr tarr kafamçokkarıştı

hadi ya :1shok:

Belki sen rahatsız olmazsın bilemiyorum ben uyurken çıt çıksa sinir oluyorumda..
Tam uykuya dalıcam patt hemşire odaya giriyo falan.. ama bunlar olması gerekenler gayet doğal ertesi gün evine gidince uyursun mışıl mışılmirmirmirmir

Belki sen rahatsız olmazsın bilemiyorum ben uyurken çıt çıksa sinir oluyorumda..
Tam uykuya dalıcam patt hemşire odaya giriyo falan.. ama bunlar olması gerekenler gayet doğal ertesi gün evine gidince uyursun mışıl mışılmirmirmirmir

merak ettim...ise yariomu o maske?...yani morarma falan dahami az oluyor?...

merak ettim...ise yariomu o maske?...yani morarma falan dahami az oluyor?...

Morluk şişlik daha az oluyormuş evet ve gerçektende öyle oldu.. Ameliyet olanları gördükçe zaten ben çok iyiymişim diyorum
Son zamanlarda kullanılmaya başlanmış bu maskede Emre Bey yurtdışından getirtmiş işe yarıyo kesinliklehihoyyyt

Morluk şişlik daha az oluyormuş evet ve gerçektende öyle oldu.. Ameliyet olanları gördükçe zaten ben çok iyiymişim diyorum
Son zamanlarda kullanılmaya başlanmış bu maskede Emre Bey yurtdışından getirtmiş işe yarıyo kesinliklehihoyyyt

iymis valla...bilseydim bir kac ay beklerdim ameliyat icin...:)

Back