• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

tsk ederim canim...:) emre beyin basarisi bu...:)

insallah canim sende istedigin buruna kavusursun...:)

Amiiiiiiin,Insallah:Saruboceq: Ben de kendimi bildim bileli kucuk,guzel burun takintisi var.. Benim burnumsa genis :( Elimden geldigince onceki msjlara goz attim.Yenigelen insanlarin tekrar tekrar ayni sorulari sorduklarini farkettim :)) Tasarima benzedi mi burnun,fiyati nedir vs vs Ben senin burnunun gercekten yapilan tasarima ne kadar benzetildigini merak ediyorum :)) Kacinci kez bu soru sorulmustur sana Allah bilir :kedi: Ameliyattan ciktiginda sahip olacagin burna ne kadar yakin birseyle karsilastin? Bir kez daha benim icin anlatabilir misin rica etsem..

Amiiiiiiin,Insallah:Saruboceq: Ben de kendimi bildim bileli kucuk,guzel burun takintisi var.. Benim burnumsa genis :( Elimden geldigince onceki msjlara goz attim.Yenigelen insanlarin tekrar tekrar ayni sorulari sorduklarini farkettim :)) Tasarima benzedi mi burnun,fiyati nedir vs vs Ben senin burnunun gercekten yapilan tasarima ne kadar benzetildigini merak ediyorum :)) Kacinci kez bu soru sorulmustur sana Allah bilir :kedi: Ameliyattan ciktiginda sahip olacagin burna ne kadar yakin birseyle karsilastin? Bir kez daha benim icin anlatabilir misin rica etsem..

sorun canim...sorulardan bikmam...:)

bence hic bir burun yüzde yüz tasarima benzemez...hicbirseyin sonucta yüzde yüz garantisi olmadigi icin 99% benzedi diyebilirim...:) ki henüz 4 aylik burun...bir sene sonra bidaha sorman gerekiyor bu soruyu canim...:)
fiyat ise hastaneye göre degisiyor ama 4000 tl den basliyor...
tek diyebilecegim sey fazlasiyla memnunum burnumdan...emre bey mucizeler yaratti diyebilirim benim daha önce iki kez ameliyat olmus burunla...
gecen gün cdleri karistirirken photoshoplamamis iki resim buldum...eski burun...:) pek net gözükmüyor ama...yinede biraz belli...:)

Eklentiler

• $eski.JPG
    $eski.JPG
    36,6 KB · Görüntüleme: 89
  • $eskii.jpg
    $eskii.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 68
sorun canim...sorulardan bikmam...:)

bence hic bir burun yüzde yüz tasarima benzemez...hicbirseyin sonucta yüzde yüz garantisi olmadigi icin 99% benzedi diyebilirim...:) ki henüz 4 aylik burun...bir sene sonra bidaha sorman gerekiyor bu soruyu canim...:)
fiyat ise hastaneye göre degisiyor ama 4000 tl den basliyor...
tek diyebilecegim sey fazlasiyla memnunum burnumdan...emre bey mucizeler yaratti diyebilirim benim daha önce iki kez ameliyat olmus burunla...
gecen gün cdleri karistirirken photoshoplamamis iki resim buldum...eski burun...:) pek net gözükmüyor ama...yinede biraz belli...:)

Coooook tesekkurler.Zahmet verdim. Inan bu resimlerde de burnun hic kotu degil,fakat suanki burnun lokum lokum 41 kere masallah.

Coooook tesekkurler.Zahmet verdim. Inan bu resimlerde de burnun hic kotu degil,fakat suanki burnun lokum lokum 41 kere masallah.

resimlerde pek fark edilmiyor...yani tam profil poz verilirse her türlü igrencligi gözüküyordu...:)

nazar boncugu takcam burnuma...:P:nazar:

Tumena geri dönmüşsün, ben de sen bamlandın die siteyi protesto etmiştim, sonra da nasıl olsa beni de bamlıycaklar die hepinize veda etmiştim :delphin: ama görüyorum ki hala buradayım. Ve görüyorum ki kimse beni arayıp sormamış :olmaz:
Burnumun 3 haftalık halini göndermiycem sizlere, cezalısınız laelaelaelaelae

Son düzenleyen: Moderatör:
Tumena geri dönmüşsün, ben de sen bamlandın die siteyi protesto etmiştim, sonra da nasıl olsa beni de bamlıycaklar die hepinize veda etmiştim :delphin: ama görüyorum ki hala buradayım. Ve görüyorum ki kimse beni arayıp sormamış :olmaz:

ehehehe kiz beni banlasalar bile...ben yine bi caresini bulurum...:D

valla ben arayip sormadim cünkü burdan uzak duramicani biliyordum...sadece kac gün merak etmistim...:D
sende tekrar hosgeldin canim...benim icin protesto ettin icinde merci...Şeniz...:)

simdi bunlari burunu görmek icin söylemiorum...ama görsemde fena olmaz...ahahaha

Aaa ben senin protestonu anlamadım bilee:utangac:

hoşgeldin tekrardan ozaman...
kimse biyere gitmesin bidaha kızarım bak:oklava::oklava:
aa gidip gelmek moda oldu buara.. bende terketcem burayı :dilcikar:

yok ya...ben seni zaten kovduktan sonra...istifa etmek gibi bir lüksün yok sekeriiim...kaydirigubbakcemile :P

ister istifa ederim ister istifra... :lepi:

bukadar iğrençleşmek istemezdim ama beni mecbur bıraktın şekerimmsengözlerimebaksanab

ister istifa ederim ister istifra... :lepi:

bukadar iğrençleşmek istemezdim ama beni mecbur bıraktın şekerimmsengözlerimebaksanab

aricam emre beyi...bidaki kontrol zamani senin burunu iyi bi ceksin...bastirsin...hih...igrenclige karsi siddet...:P:icecream:

senağlama
kötü kadın Tumenaa kötükedihüso

mirmirmirmir
gidiyorum işte al forum senin olsunn:dilcikar:

rüyanda beni gör inşallahhhh :icecream:

senağlama
kötü kadın Tumenaa kötükedihüso

mirmirmirmir
gidiyorum işte al forum senin olsunn:dilcikar:

rüyanda beni gör inşallahhhh :icecream:

ask olsun...:( melek gibiyimdir ben...senağlama

forumu napin sen olmadiktan sonra...:P
rüyamdan seni göremem canim...rüyalarim baskasina ait...sositososito

ask olsun...:( melek gibiyimdir ben...senağlama

forumu napin sen olmadiktan sonra...:P
rüyamdan seni göremem canim...rüyalarim baskasina ait...sositososito

ayy canımm(ne kadarda safım 2 tatlı söze kanıyorumkaydirigubbakcemile3)
hee yakışıklı prensimi görücem illa diyosun
ama belli olmaz
bu gece bi değişiklik olabilirr:jeyyar:

iyi geceler cicimopuyorumnanaktan

Back