• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

sanada iyi geceler canim. allah kolaylik versin. yarin yine ögrencilerim basimi sisirecek of of

bu ne hiz...:P insallah istedigin gibi bir burun olur canim...olcana sahsen eminim...:)

bu arada allah kavustursun...:)

tşk. ederim
mümkün olduğunca en yakın tarihi istedim
bu aralar çok yoğun değil emre bey
çrş çok iyi oldu :sm_cool:

Son düzenleme:
tşk. ederim
mümkün olduğunca en yakın tarihi istediğim
bu aralar çok yoğun değil emre bey
çrş çok iyi oldu :sm_cool:

Sersacıım umarım her şey umduğun gibi olur Emre beyle tekrar görüşücek misin...?
Nasıl bir burun istediğini tam olarak anlat....sonrası zaten geliiip geçioo...:sm_cool:
Soruların olursa seve seve yanıtlarım...

Sersacıım umarım her şey umduğun gibi olur Emre beyle tekrar görüşücek misin...?
Nasıl bir burun istediğini tam olarak anlat....sonrası zaten geliiip geçioo...:sm_cool:
Soruların olursa seve seve yanıtlarım...

canım tşk. yarın 2.görüşmeye gidecem
3.görüşmemde salı günü
benim kuzenim oldu 1 ay önce emre beye ondan cesaret aldım kaydirigubbakcemile5
umarım benim içinde herşey yolunda gider :Saruboceq:

serenades bu arada burnunu çok beğendim canım ya
bende öyle istiyorum :sm_cool:

canım tşk. yarın 2.görüşmeye gidecem
3.görüşmemde salı günü
benim kuzenim oldu 1 ay önce emre beye ondan cesaret aldım kaydirigubbakcemile5
umarım benim içinde herşey yolunda gider :Saruboceq:

emre ilhana ameliyat olacaksin ve birsey yolunda gitmicek...a a a daha neler...sen burunu teslim et ona ve gerisini fazla düsünme...:)

emre ilhana ameliyat olacaksin ve birsey yolunda gitmicek...a a a daha neler...sen burunu teslim et ona ve gerisini fazla düsünme...:)

haklısın tumena
zaten 1 senedir burdan hep takip ediyorum
kendimi ameliyata girip çıkmış gibi hissediyorum artık

serenades bu arada burnunu çok beğendim canım ya
bende öyle istiyorum :sm_cool:

İnşallah her şey gönlünce olur...emre bey burun tasarımına çok önem veriyor..yani sana senin istediğini yapmaya çalışyor bu çok önemli...sende her şeyi nasıl istyorsan anlat...gerisini emre beye bırak sen...a.sa.sa.sa.s

Ne guzeeeel.Keske yakin olsaydikta ustumde makyaj denemeleri yapsaydiiin,bayilirdim..Belki birgun Tr'de yollarmiz kesisir Tumena :Saruboceq:

Aninda konusabilecegimiz bi chati cutu olsa buranin ne guzel olurrr.Boyle mesajlarla akici muhabbet cok zooooor. Acaba yapilamazmi boyle birseeeey??? :icecream:

Ne guzeeeel.Keske yakin olsaydikta ustumde makyaj denemeleri yapsaydiiin,bayilirdim..Belki birgun Tr'de yollarmiz kesisir Tumena :Saruboceq:

Aninda konusabilecegimiz bi chati cutu olsa buranin ne guzel olurrr.Boyle mesajlarla akici muhabbet cok zooooor. Acaba yapilamazmi boyle birseeeey??? :icecream:

olsun canim yolun birgün almanya yada trye düserse yapariz sanada makyaj...:)

sohbet die bi yer var ama hic denemedim...pek öyle msn falan gibi seylere takilan biri degilim...zaten msn bi actimmi savas alani gibi oluo...:)

sen ameliyat oldunmu...olacakmisin...yoksa sadece merakmi buraya takilman...:)

Ben ameliyat olucam insallaaaaaahhhhh! 3 ay sonra Tr'deyim o zaman siddetle dusunuyorum burun ameliyati olmayi. Burayida nette doktorlari arastirirken buldum. Senin burnunu gorunce hic aklim olmayan bir isim olan Dr. Ilhan Ve Naci Celik arasinda gidip gelmektim suanda. Gelince ikisiylede gorusucem yuz yuze,kesin kararimi oyle vericem. Burnun inanilmaz guzel olmus bence :nazar:

olsun canim yolun birgün almanya yada trye düserse yapariz sanada makyaj...:)

sohbet die bi yer var ama hic denemedim...pek öyle msn falan gibi seylere takilan biri degilim...zaten msn bi actimmi savas alani gibi oluo...:)

Cok tesekkurler zemuszemus

Facete grup acalim mi ne dersin? CADIARZU

Ben ameliyat olucam insallaaaaaahhhhh! 3 ay sonra Tr'deyim o zaman siddetle dusunuyorum burun ameliyati olmayi. Burayida nette doktorlari arastirirken buldum. Senin burnunu gorunce hic aklim olmayan bir isim olan Dr. Ilhan Ve Naci Celik arasinda gidip gelmektim suanda. Gelince ikisiylede gorusucem yuz yuze,kesin kararimi oyle vericem. Burnun inanilmaz guzel olmus bence :nazar:

tsk ederim canim...:) emre beyin basarisi bu...:)

insallah canim sende istedigin buruna kavusursun...:)

Back