• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

bitane gereksiz msj yaz...oldu sana 100 msj...:D
bende boyatmak istiyorum...ama hangi renk karar veremiom...bide almanyada boyatmak istemiorum...trde zamanim olmadi...pöfff...

100. mesajım yehuuuuuzemuszemus

bu tonlara boyat baleanında saç rengi çok hoş seviyorum bu tonlarıı:lepi:

fb de bir video gördüm f-word hakkinda...izletmek lazim herkese...:P
seninlede konusmak güzel hatun...:)

bize cekin koyun diosun ama sen resimleri kaldirmisin...:P nereye gitti o resimler cabuk söyle...:oklava:
aynalar bizden bikar ama biz asla onlardan bikmicaz...artik seviyoruz aynalari...bu arada su büyüten aynalar varya...eskiden nefret ediodum ondan...simdi cok seviom...:utangac: her burun ameliyati olan acaba benim gibimi...şakkıdı

o sisip morarmis resimlerle herkezi korkutuon deidn bende hemen kaldirdim:D amelait olmayanlar war, korkarlar yaa hakkaten de. hm yeni resimler koyacam:D

o fb deki video yu burya koymak lazim.. sen salla anlaminda kullanmis oluyorsun. f..up salla, bos anlama geliyor. salla gitsin, gerisi bos:D:D

bende o büyüten aynadan aldim bitane:D elimde gezrdiom evin icinde burnuma bakiom:D

100. mesajım yehuuuuuzemuszemus

bu tonlara boyat baleanında saç rengi çok hoş seviyorum bu tonlarıı:lepi:

evet o ton bisi yaptircam ama iste...ama burdaki kuaförlere teslim etmek istemiorum saclarimi...bidaki tr gidisi artik...:(
baleanin saclarini zaten birgün kescem...perük yapcam kendime...:P

evet o ton bisi yaptircam ama iste...ama burdaki kuaförlere teslim etmek istemiorum saclarimi...bidaki tr gidisi artik...:(

her uclarini aldirdigimda biriktiricem sana vericem:D

o sisip morarmis resimlerle herkezi korkutuon deidn bende hemen kaldirdim:D amelait olmayanlar war, korkarlar yaa hakkaten de. hm yeni resimler koyacam:D

o fb deki video yu burya koymak lazim.. sen salla anlaminda kullanmis oluyorsun. f..up salla, bos anlama geliyor. salla gitsin, gerisi bos:D:D

bende o büyüten aynadan aldim bitane:D elimde gezrdiom evin icinde burnuma bakiom:D

valla o videoyu buraya koysam artik ömür boyu bani garantilemis olurum...:P
neyse banane yani anlamadan bla bla yapanlar utansin...:umursamaz:

kizim resim kaldir dedikte aslinda sakaydi...ama gidipte hepsini kaldirmi dedik...:P
o aynalar bide burun üstündeki siyah noktalari kocaman cukur gibi göstermese daha bi güzel olcak...:D

Eyvahh baleanın saçlar tehlikede..

Balea canım al bi kutu boya git tumenanın saçlarına bi el at.. zira kel kalabilirsinnakannehir

Balea canım al bi kutu boya git tumenanın saçlarına bi el at.. zira kel kalabilirsinnakannehir

yok kel kalmaz benim saci onun saci gibi boyarsa...ama renk tutmassa istedim gibi olmassa...burnu kopartirim...:delphin:

evet tehlikedeyim ben:D tumena nin saclarini güzel boyyucam:D ya benim saclari kesip kafana taksan, yenisi uzamazki:D en iisi kendi sacina bu renkten yapalim.

sen beni kel birakirsan bende snein burnunu kopartirim eheuheue

Karşılıklı kopartın burunları.. Emre Bey yenisini yapar nasıl olsaakaydirigubbakcemile3

evet tehlikedeyim ben:D tumena nin saclarini güzel boyyucam:D ya benim saclari kesip kafana taksan, yenisi uzamazki:D en iisi kendi sacina bu renkten yapalim.

sen beni kel birakirsan bende snein burnunu kopartirim eheuheue

en iyisi birbirimize dokunmayalim...:umursamaz: burunlar kopuor saclar kesilior hatta yolunuyor...:P :tomato:

Eklentiler

• $eskiiii.jpg
    $eskiiii.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 44
mirmirmirmir
size doyum olmaz ama uyku vaktim geldi:ecrin_bebek:

İyi gecelerr güzel saçlı bayanlarrr:lepi:

i geceler balos...pöfff yarin cok isim var cooooooooooooook...düsündükce uykum kacio...:P opuyorumnanaktan

Back