• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Balea canımm birazcık inmeye başladı şişliklerim eklerim bugün yarın yeni foto..opuyorumnanaktan

Serenades tumena geri gelir inş. sen nereye yaa herkes bir bir gidiyomuuu:uhm:

bugün yarin demisin...bugün ceksen...:D kac gündür burun göremedim...kendime gelmeliyim...kjgalgjagagagamafoldumben

Tumenaaa

nereye kayboldun sen:olmaz: öldük burda meraktann:dilcikar:

ölmeyin kiz meraktan...kk nin kurali varmis...yaslilari bir kac günlüne banliolarmis...dinlenmemiz gerekiormus...:P

yaf ben bisi yazdim biri sikayet etmis...sonra yanlis anlasilma dönüp durdu...banlandim...:hulya: artik kavgalara falan katilmicam...ki zaten katilmamistim...kafamçokkarıştı birbirinizi yin banane...ben uzaktan izleyip kafa sallicam...:P

ölmeyin kiz meraktan...kk nin kurali varmis...yaslilari bir kac günlüne banliolarmis...dinlenmemiz gerekiormus...:P

yaf ben bisi yazdim biri sikayet etmis...sonra yanlis anlasilma dönüp durdu...banlandim...:hulya: artik kavgalara falan katilmicam...ki zaten katilmamistim...kafamçokkarıştı

yaşlımıı hani nerdee:uhm:
burası çıtırdan geçilmiyoo bikeremm:dilcikar:

yanlış anlaşılmaları hiç sevmem ya amannn neysee bidaha uslu duralım yoksa topumuz ban yicez korkarımkii:sinifsinif: bende bize kim kazak örcek diye üzülüyodum haydiin devam boş durmak yook:hulya::hulya: :dance:

yaşlımıı hani nerdee:uhm:
burası çıtırdan geçilmiyoo bikeremm:dilcikar:

yanlış anlaşılmaları hiç sevmem ya amannn neysee bidaha uslu duralım yoksa topumuz ban yicez korkarımkii:sinifsinif: bende bize kim kazak örcek diye üzülüyodum haydiin devam boş durmak yook:hulya::hulya: :dance:

ben citirin citiriyim...:P

zaten kazaklar yarida kaldi diye nerdeyse aglicaktim...elapr kis geldimi napar diye agladim...:P:hulya:

ben citirin citiriyim...:P

zaten kazaklar yarida kaldi diye nerdeyse aglicaktim...elapr kis geldimi napar diye agladim...:P:hulya:

sayende kışı sıcacık geçircezz,ellerin dert görmesin canımvereliniortak

ben kimsenin yaşına bakmıyorum burda ya kusura bakmayın saygısızlık olarakta algılamayın ama herkes çok tatlı çok samimi napimm:utangac:

sayende kışı sıcacık geçircezz,ellerin dert görmesin canımvereliniortak

ben kimsenin yaşına bakmıyorum burda ya kusura bakmayın saygısızlık olarakta algılamayın ama herkes çok tatlı çok samimi napimm:utangac:

Şeniz

burun nasil bu arada?...

oh beee tumena geri döndüüü..efsane geri döndü:D
evet acaip bi yanlis anlasilma olmus. ingilizce yazildigi icin biri yanlis anladi belli. bir ingilizce ögretmeni olarak su kadarini söyleyebilirim ki cok zararsiz birseydi. emre beyi övmüstü sadece.

oh beee tumena geri döndüüü..efsane geri döndü:D
evet acaip bi yanlis anlasilma olmus. ingilizce yazildigi icin biri yanlis anladi belli. bir ingilizce ögretmeni olarak su kadarini söyleyebilirim ki cok zararsiz birseydi. emre beyi övmüstü sadece.

lol efsane...ama bensiz olmuyo dimi...nekadar senin basini facebookta devam sisirsemde...:D

bencede cok zararsizdi...f-word var diye neden hep kötü oldugunu düsünüyorlarki...
oysa masum bir sekilde emre beyden iyisi yok dedim...:utangac:
ama onun icin banlanmaya bile raziyiz...:P şakkıdı

aslında bugün eklemeyi düşünmüyodumda baktım özlemişsin beni uğraştım çalıştım çabaladım didindim ekledimmsırnaşık şey

aslında bugün eklemeyi düşünmüyodumda baktım özlemişsin beni uğraştım çalıştım çabaladım didindim ekledimmsırnaşık şey

Şeniz ah canim benim...:) dedim herseyi yapcanmi özledin diye...ona göre baska isteklerimde olabilir...:P

lol efsane...ama bensiz olmuyo dimi...nekadar senin basini facebookta devam sisirsemde...:D

bencede cok zararsizdi...f-word var diye neden hep kötü oldugunu düsünüyorlarki...
oysa masum bir sekilde emre beyden iyisi yok dedim...:utangac:
ama onun icin banlanmaya bile raziyiz...:P şakkıdı

yazdiklarin colloquial english,günlük konusmalarda skca kullanilir. bu f kelimesi de nasil anlatsam sakiz gibidir, neree ceksen anlam ona göre degisir. seni sikayet eden bunu okusunda biraz ögrensin:D

aaaa ne bas sisirmesiiii. hicte bileeee. senle konusmak güzel ;)

aferin ekleyin resimleri:D cekin koyun cekin koyun:D bn amelyatimdan sonraki ilk haftalarda deli gibi resim cekerdim:D iki yan araflarda, bi önden, bi burnun altini:D ben cekmekten bikmadim ama annemler bikmadinmi derlerdi. ha birde aynayi elimden düsürmüyom. bu seferde narsist mi oldun diyor kardesim. bu ne kendini begenmislik bööle diye dalga geciyor :D

Son düzenleme:
Şeniz ah canim benim...:) dedim herseyi yapcanmi özledin diye...ona göre baska isteklerimde olabilir...:P

hıımmm düşünmem lazımmşakkıdı
+ foto altına yorum yapamıyorm henüz 100 mesajım olmadığından dolayı..

saçım boya nerde bende öyle renk ahh ahh:çok üzgünüm:

yazdiklarin colloquial english yani günlük konusmalarda skca kullanilir. bu f kelimesi de nasil anlatsam sakiz gibidir, neree ceksen anlam ona göre degisir.

aaaa ne bas sisirmesiiii. hicte bileeee. senle konusmak güzel ;)

aferin ekleyin resimleri:D cekin koyun cekin koyun:D bn amelyatimdan sonraki ilk haftalarda deli gibi resim cekerdim:D iki yan araflarda, bi önden, bi burnun altini:D ben cekmekten bikmadim ama annemler bikmadinmi derlerdi. ha birde aynayi elimden düsürmüyom. bu seferde narsist mi oldun diyor kardesim. bu ne kendini begenmislik bööle diye dalga geciyor :D

fb de bir video gördüm f-word hakkinda...izletmek lazim herkese...:P
seninlede konusmak güzel hatun...:)

bize cekin koyun diosun ama sen resimleri kaldirmisin...:P nereye gitti o resimler cabuk söyle...:oklava:
aynalar bizden bikar ama biz asla onlardan bikmicaz...artik seviyoruz aynalari...bu arada su büyüten aynalar varya...eskiden nefret ediodum ondan...simdi cok seviom...:utangac: her burun ameliyati olan acaba benim gibimi...şakkıdı

hıımmm düşünmem lazımmşakkıdı
+ foto altına yorum yapamıyorm henüz 100 mesajım olmadığından dolayı..

saçım boya nerde bende öyle renk ahh ahh:çok üzgünüm:

bitane gereksiz msj yaz...oldu sana 100 msj...:D
bende boyatmak istiyorum...ama hangi renk karar veremiom...bide almanyada boyatmak istemiorum...trde zamanim olmadi...pöfff...

Back