bitane gereksiz msj yaz...oldu sana 100 msj...
bende boyatmak istiyorum...ama hangi renk karar veremiom...bide almanyada boyatmak istemiorum...trde zamanim olmadi...pöfff...
fb de bir video gördüm f-word hakkinda...izletmek lazim herkese...
seninlede konusmak güzel hatun...:)
bize cekin koyun diosun ama sen resimleri kaldirmisin...nereye gitti o resimler cabuk söyle... klava:
aynalar bizden bikar ama biz asla onlardan bikmicaz...artik seviyoruz aynalari...bu arada su büyüten aynalar varya...eskiden nefret ediodum ondan...simdi cok seviom...her burun ameliyati olan acaba benim gibimi...şakkıdı
100. mesajım yehuuuuuzemuszemus
bu tonlara boyat baleanında saç rengi çok hoş seviyorum bu tonlarıı:lepi:
100. mesajım yehuuuuuzemuszemus
bu tonlara boyat baleanında saç rengi çok hoş seviyorum bu tonlarıı:lepi:
evet o ton bisi yaptircam ama iste...ama burdaki kuaförlere teslim etmek istemiorum saclarimi...bidaki tr gidisi artik...
baleanin saclarini zaten birgün kescem...perük yapcam kendime...
o sisip morarmis resimlerle herkezi korkutuon deidn bende hemen kaldirdimamelait olmayanlar war, korkarlar yaa hakkaten de. hm yeni resimler koyacam
o fb deki video yu burya koymak lazim.. sen salla anlaminda kullanmis oluyorsun. f..up salla, bos anlama geliyor. salla gitsin, gerisi bos
bende o büyüten aynadan aldim bitaneelimde gezrdiom evin icinde burnuma bakiom
evet o ton bisi yaptircam ama iste...ama burdaki kuaförlere teslim etmek istemiorum saclarimi...bidaki tr gidisi artik...
baleanin saclarini zaten birgün kescem...perük yapcam kendime...
her uclarini aldirdigimda biriktiricem sana vericem
Eyvahh baleanın saçlar tehlikede..
Balea canım al bi kutu boya git tumenanın saçlarına bi el at.. zira kel kalabilirsinnakannehir
ayy tsk ederim fistik senin sac renginde cok güzelll sakin bozma buu rengi
Eyvahh baleanın saçlar tehlikede..
Balea canım al bi kutu boya git tumenanın saçlarına bi el at.. zira kel kalabilirsinnakannehir
Karşılıklı kopartın burunları.. Emre Bey yenisini yapar nasıl olsaakaydirigubbakcemile3
evet tehlikedeyim bentumena nin saclarini güzel boyyucam ya benim saclari kesip kafana taksan, yenisi uzamazki en iisi kendi sacina bu renkten yapalim.
sen beni kel birakirsan bende snein burnunu kopartirim eheuheue
mirmirmirmir
size doyum olmaz ama uyku vaktim geldi:ecrin_bebek:
İyi gecelerr güzel saçlı bayanlarrr:lepi:
mirmirmirmir
size doyum olmaz ama uyku vaktim geldi:ecrin_bebek:
İyi gecelerr güzel saçlı bayanlarrr:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?