• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Merhaba,
İspat edemeyeceğiniz ithamlarda bulunmayın. Bunu bir kez daha tekrar etmeyeceğim... Bazı kişiler buradaki kişilerin 2. 3. üyeliklerini bulup bilerek Emre Beyi karalama yaptıklarını söylüyormuş. Merak ediyorum kullanıcı bilgilerini nereden alıyorlar. Biz bu bilgileri veriyormuşuz gibi böyle ithamlarda bulunmayın. Mesajım doğru yere gitmiştir...

Ya özür dilerim ama yazmadan dayanamayacağım. Ben bahsettiğiniz yazıların hiç birinde sizlere karşı bir ithamda bulunulduğunu zannetmiyorum ki öyle olsa bile göz korkutma kısmı "bir daha tekrar etmeyeceğim" ağzınıza biber sürerim tarzında olmuş biraz.
Kadınlar kulübü gibi bir siteden daha profesyonel bi uyarı beklerdim.

Hayatcımm böyle şeyler oluyo ne yazık ki..yönetici ne yapsın sonuçta çok büyük bir forum sitesi burası...bir şekilde düzen olmalı...zaten bir doktoru karalamak için veya kötü iyetliler belli oluyor her zaman ..yani olumsuz şeyler varsa onlar da yazılmalı ama iş kavga boyutuna uzamamalı

Hayatcımm böyle şeyler oluyo ne yazık ki..yönetici ne yapsın sonuçta çok büyük bir forum sitesi burası...bir şekilde düzen olmalı...zaten bir doktoru karalamak için veya kötü iyetliler belli oluyor her zaman ..yani olumsuz şeyler varsa onlar da yazılmalı ama iş kavga boyutuna uzamamalı

tamam herkez onu kinadi kizdi emre beyi karalamak kimsenin haddine degil. bence su mesele kapansa iyi olur. zaten o konuyla alakali mesajlar silindi, yeniden körüklemeye gerek yok. bundaan sonra sadece paylasim ve yararli seyler hakkinda konusulsa iyi olur.bahsi bile gecmesin adminler yapacagini yapti zaten....tumena nin banlanmasini bi türlü anlayamadim,yanlis anlasildi kendisi, ama o ayri konu. is isten gecti ne desek bos

Tumena banlandımı cidden mafoldumben ne dediki ya hepimiz bişeyler yazdık ozaman bizide banlasalarmış anlamadım ben bu işi.....

Son düzenleme:
elaprcim burnun ne alemde. 17 inci gün bile cok güzelse simdi harika olmustur:D

Son düzenleme:
Balea canımm birazcık inmeye başladı şişliklerim eklerim bugün yarın yeni foto..opuyorumnanaktan

Serenades tumena geri gelir inş. sen nereye yaa herkes bir bir gidiyomuuu:uhm:

kızlar bugün emre beyle 1. görüşmemi yaptım
çarşamba günü ameliyat oluyorum :) alkisalkisalkis:içelim:

evet ya bende anlamadim haksizlik bu:(

insallah öyledir canim

laelaelaelaelae

ingilizcesi kit olan lütfen sikayette bulunmadan önce yazilani en az yüz kere okusun...yanlis anlasilmalardan dolayi ban yedim...:P neyseki kazen bey saolsun dayanamadi aci verdi...laelaelaelaelae

Back