Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

KIZLAR ACABA EMRE BEYDE AMELıYATTAN SONRA BURNA cok kalın bir alcı ve nerdeyse alnı bile içine alan sargı bezlerimi kullanıyor gecen sitede birini gördüm ayyyyyyy cok korktum valla eli yüzü siş siş ne kelime kanlı cok değişik gözüküyodu

cano ben buraya resim koymuyorum çünkü gerçek hayatta beni tanıyanlar falan var burda ve bilmiyorlar ameliyat olduğumu. o yüzden koymuyorum yani. hatta bu sebepten nickimi falan da değiştirdim. anlayışın için teşekkürler...

hayır sadece burnunun üstunde var ve yanağına kadar bile gelmiyor ..aslında ta burun alcılıken güzelleştiryor vala .. burnumum ucu sadece dışardaydı benim o halı bile süperdi görenler öle dıyordu .. resim varsa eklicem du :=)
ÖNDEN
[/URL
YANDAN [URL=http://img43.imageshack.us/my.php?image=yandanalci.jpg]

VEE ALTTA İLK 2 GUN SIZINTI İÇİN VAR O BİLE CIKIOR DÜŞÜN =) yani güzelleşmeye ta ameliyathaneden cıktığınız an başlıyosunuz =) kibar burunlar =)

SELAM RESMIN SÜPER HAMBOSPARA!ayrica coooook gecmis olsun darisi basima insallah!senin ve diger arkadaslarini yorumunu gördükten sonra bende yogun olarak Emre beyde ameliyata karar verdim,aslinda fatih dagdelen istiyordum kararliydim ama yorumlar cok ilgisiz bir doktor oldugunu söylüyor.yalniz bisey sorucam ben ameliyata almanyadan gelicem,aceba bu ameliyat süresini tek basima atlatabilirmiyim ,yanimda illede biri olmasi gerekirmi refakatci olarak ,sen bunu tecrübe ettigine göre bana en iyi sen yardimci olabilirsin.simdiden cevabin icin cooooook tesekkür ederim,Dilerim yeni burnun hayatina bircok yenilik ve güzellik katar,simdiden tesekkür ederim cevabin icin .mutlu yarinlaraaaaaaaalkisalkisalkis

bende almanyadanim...tek basima gelcem ve hastanede kalcam ameliyattan sonra...tek kalmakta bence bir sorun yok aslinda...daha önce iki kez ayni ameliyat gecirdim ve almanyada 7 gün tutuyorlar hastanede ama bana kalsa 2. gün eve giderdim... ama sen yinede hastanede kal refakatci falan yoksa yaninda...

zemuszemus

canım teşekkür ederim darısı senin başına.. emre beye ameliyat olupta kötu bır yorun okuyamassın bu adam işini cok sewerek yapıyor ve sonuçta cok başarılı ..gelelim senin ameliyat işine öle tek başına olmas cünkü kolun değilki tak boynuna dolaş .. yanında bir olmalı en azından ilk hafta biri olmalı .. birde bunye meselesi .. ama ne kadar az tepkide olursa olsun morluğun vs biri şart .. belki tansiyonun düştu ğözün karardı ilk ğünler böle anlık tepkilerd oluyor netıcede narkoz almış bir vucudun var ee bir kaç saat süren bir ameliyat .. öle oldum elimi kolumu sallayarak cıkmak yok ğözlerin cok şişebilir ve 1 en fazla 2 ğün bu şekilde olabilriisn .. burda kımı hiç morarmadım dedi kımıde ğözlerimi acamıyorum dedii.. ben 2 ğün arka sokaktakı arkadaşıma ğittim düşün ben bir kerede of yaa cok ağırıyor demedim .. cok kolaydı benim için .. kımı kolunu carpar mosmor olur kımınde bişi olmas azıcık sararma olur .. oyuzden tek başına olma sakın yardımcı olabildimse ne mutlu =)

cok sagol bilgilerin icin... tabikide yardimci oldun.madem tek olmaz diyorsun o zaman tanidik birileeerini ayarlamam sart oldu.kismet insallh buna da bir care buluruz.sevgilerimle...:uhm:

Sevgili Cerenh ve Demothy ikinizede gecmiş olsun..
Demothy burnun cok yakısmıs yuzune zaten estetiğin amacıda yuze uygun ölçülerde bişeylerin yapılabilmesi değilmi zaten.
Benimde sizlerle paylaşmak istediğim biraz uzun ve dramatik bi burun senaryom var,ben bugune kadar 2 kere ameliyat oldum ve 3. ameliyatımı Emre Bey'e yaptırmayı düşünüyorum,yaklaşık 6 aydır bunun için hazırlamaya calsııyorum kendimi psikolojık anlamda,ee kolay değil 2 başarısız ve zor ameliyat gecirmenin ardından tekrar masaya yatmak,Emre Bey ile ilk görüştüğümde ki tamamen tavsiye üzerine oldu bu hasta ve doktor arasındaki o iletişimi kurabilen genç yasına uzun yılların vermiş oldugu bi deneyim varmıs gibi beni rahatlatıp aklımdaki soru işaretleri kapıdan çıkarken beni kasmayı bırakmıstı daha rahattım,küçük yasta aldıgım buyuk bi darbe neticesinde 18 yasında uygun görülerek ilk ameliyatım yapıldı,kapalı ameliyattı full deviasyon septumlar eğri, yok yok !! ilk ameliyatımı oldum aradan bir yıl gecmeden burnumda kemer olustu burun ucu düştü,ikinci ameliyatta zorunluydu çünkü ilk ameliyat tutmamıstı,ikinci ameliyatımı oldum olmasına da olmaz olsaydım,ismini acıklamayı pekde etik bulmadıgım doktorlar 5 saat süren bi ameliyat sonrası enkaz halinde cıkmıs buldum kendimi ameliyattan, :1ninca: 35 gun raporluydum,fena morluk vardı çünkü doktorların gereken hassasiyeti göstermeyip birazda kaba davranmışlardı bu biraz oldukça birazdı..Bari çektiğim aciye değseydi,burnumu kısaltmıslar,üzerini oymuslar uc kısmı oldugu gibi ufaltılmadan duruyor,garip bi burun cıktı ortaya,fotograf cektirmekten yan profilden nefret ediyorum,aynaya bakıp yuz ifademin değiştiğini görüyorum kötu yönde,ve ben bu burunla yasamak istemiyorum!!!
benim için yeni bi hekime guvenmek pekte kolay değildi artık,Dün akşam Emre Beyle görüştüm kendileri kız arkadasımın burun ameliaytını yaptılar cumaretsi gunu,cok basarılı ve guzel gecti..Kolay değildir revüzyon ameliyatlarına el atmak,doktorlar genelde çekinirler bu durumdan neticede haklı olarak başkasının bozdugunun düzeltilmesi istenir kendilerinden,her doktor evet diyemez net bi şekilde,bu burun konusunu cok arastırdım,tüm samimiyetimle söylüyorum ben bu kadar bana guzen verebilen bi doktor daha görmedim,bu ay sonunda ameliaytımı olucam,bu süre içinde benim beklentilerim ortaya cıkabilecekler üzerine konusucaz sürekli..
Velhasıl burun ameliyatları konusunda oldukça bilinçli bi hasta olarak nerdeyse piyasadaki en ünlü denilen Doktorlarlada görüşüp fikir alan biri olarak Emre Bey takdirimi ve guvenimi aldı,ben 3. oldugu için zor ve cokta istenmeyen bi hastayım ama Emre Bey bu konuda cok yardımcı oldu,arkadsım bile aklında yokken oldu ameliyat..Okuma zahmeti gösteren herkese tesekkür ediyorum.. a.s.

cok gecmis olsun mehtapcim, hepsini okudum ve gercekten cok üzüldüm :çok üzgünüm:.. evet Emre bey insana fazlasiyla güven veriyor bunu her defasinda söylüyorum cok tatli cok iyi bi doktor... insallah bu ameliyatindan sonra mutlu olursun canim, dualarim seninle insallah hersey yolunda gider ve sonucta muhtesem olur:Saruboceq:

kötü tebrubeler yaşamışsın malesef son olması dileğimiz .. zor olan bir ameliyat gecireceksin ve inanıyorumkı mutlu bir sonla bitecek bu burun ameliyatı yolun..hersey cok guzel olucak ve sende aynalara cok ama cok mutlu bakacaksın sadece sabır ve zamana ihtiyacın var.. bu sürecte yanında olucaz arkadaşım gülümse ve son son bak burnuna yeni burnunla cok mutlu olucaksın ..

Çok doğru karar vermişsin mehtapcım, emre bey hem kiilik olarak hemde yetenek olarak muhteşemdir...ben nereeyse akraba oldum kendisiyle , o kadar gidip başını ağıttığım halde bir kere of demeden her sorumu cevapladı bu güne kadar...

kaydirigubbakcemile2 kizlaarrrr! xxx hakkinda bilgisi olan var mi? Yorumlariniza güveniyorum lütfen cevap yazinkaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
kaydirigubbakcemile2 kizlaarrrr!xxx hakkinda bilgisi olan var mi? Yorumlariniza güveniyorum lütfen cevap yazinkaydirigubbakcemile2

arkadaşım bu forumda emre ilhana ameliyat olmak isteyen yada olmuş yada karar aşamasında olanlar sorular bilğiler almak için soruolar .. arastırdığın dr için yeni bir başlık acarsan emre ilhan için bu foruma ğirenler daha cabuk bilğiye ulaşacaklar .. tam okurken başka bir konu olunca hop al baştan olur .. arastırdığın dr adında acarsan en azından başlığı okuyan ğirer daha cabuk bilğilerine ulaşırsın .. kolay ğelsin ..

Son düzenleyen: Moderatör:
bayanlarrr ben öncedende bi kaç mesaj atmıştım buraya
ve şimdi emre beyden randevu aldım 20 haziranda Allah izin verirse ameliyat oluyorum
ama korktuğum şeyler var hepinizin burunları yandan süper peki önden nasıl?
ya ben 17 yaşındayım ve bilmiorm çok tedirginim yanlış bişey mi yapıyorum diye.çünkü ailem pek destekklemedi ve şimdi onlarada kendimede mahçup olmak istemiyorum.önden nasıl burunlarınız ya bna yardım edin lütfennn

canımcım emre beyin kendisinin söylediği bir şey var "sadece yandan değil her açıdan güzel ve tekparça buru diye" ben bu sözünü çok beğenmiştim...ve iyi ki de emre beye ameliyat olmuşum..benim burnumun ucu önden daraltıldı ayrıca bir miktar da kaldırıldı..önden bakıldığında delikler görünmüyor ama burun kanatlarım çok hoş görünüyor..ayrıca yandan da çook güzel oldu..resmimi koyucam yakında...şu ana kadar koymamamın sebebi çalıştığım yerde bu konuyu çok yakın iki arkadaşım haricinde bilmiyorlar ve kimse de anlamıyor...bende çaktırmıyordum ama işten ayrılacağım ..o zaman resimlerimi koyacağım...ancak ameliyat öncesi fotolarımı emre beye kontrole gittiğimde isteyeceğim..çünkü onda burun ameliyatımdan öncesi ve sonrasında her ayın resimleri var...benim uzun zaman oldu meliyat olalı bu yüzden güvenerek ve gönül rahatlığıyla gidebilirsin emre beye...canım Emre İlhan şu ana kadar benim gördüğüm en ilgili ,işini özenle ve profosyonelce yapan doktorlardan birisi..buradan tanıştığım herkes biliyorum ki yine aynı duyguları kendisine besliyorlardır .benim ameliyatımın üzerinden baya uzun bir zaman geçmesine rağmen hala kontrollere gidiyorum halen o kadar ilgili ki ...herkese gerçekten yavsiye ederim...

Konuyla ilgisi açısından Emre beyin sitesi nden alıntı...

AMAÇ:SADECE YANDAN DEĞıL HER AÇIDAN GÜZEL BURUN....

Estetik burun ameliyatları bilim ve sanatın buluştuğu ameliyatlardır.Bu yüzden bu konudaki gelişmeler hem cerrahi tekniklerde hem de estetik görüşlerde olmaktadır.

Son yıllarda estetik burun ameliyatının felsefesinde bir çok değişiklikler olmuş,aşırı kemik ve kıkırdak çıkarılması teknikleri terk edilmiş,kendi içinde ve yüzün diğer parçaları ile dengeli ,yapısal olarak sağlam ve burun fonksiyonlarının korunduğu teknikler benimsenmiştir.

Yıllar boyunca bir burnun estetik açıdan güzel olup olmadığına 'profil' yani yandan bakarak karar verilirdi.Bu durum burun ameliyatlarını başarı kriterini sadece 2 boyutta sınırlıyordu.

Son yıllarda yapılan çalışmaların sonucunda; insanların günlük hayatları sırasında en sık olarak 'yüz yüze' oldukları ve birbirleri ile iletişim kurarken burunun ön görüntüsünün daha önemli olduğu belirtilmiştir.Estetik burun cerrahisine profil görünümünün yanına 3. boyut da eklenmiştir , böylece sadece yandan değil hangi açıdan bakılırsa bakılsın estetik ve doğal burun yapılması amaçlanmaktadır.

Artık muayeneler ve ameliyatın planlanması sırasında,burnun önden görünümüne ayrı bir önem veriyoruz.Buruna önden bakıldığında var olan en küçük bozukluğu bile ameliyat öncesinde tespit ederek ameliyat sırasında düzeltiyoruz.Böylece sadece 2 boyutta değil 3.boyutta da ideal burnu oluşturmaya çalışıyoruz...

ÇÜNKÜ HER ŞEY HASTANIN MUTLULUĞU ıÇıNDıR......

görüştüm görüşmesinede yaşımdan mıdır bilinmez korkuyorum kötü bişi çıkar die:S burdaa ameliyat olmuş arkadaşlar önden fotolarını rica etsem özelden gönderebilirmi?gerçekten çok ii gelicek bana .yamuk duran eğri duran çok kalkık olan fln burunlar varmı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…