Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

ameliyattan sonra 3.ayda tam önden çekilen fotom var...bakalım ekleyebilecek miyim? kıslar?profilime ekliyorum çünkü buraya ekleyemedim..

canım şimdi kk sayfası acıkolsun sen gogleye imageshack yazınca bu link cıkıcak.. ImageShack® - Image Hosting sende sağda brose var ona tıkla resim sececeğin yer cıkıcak seç resmi altat kutu içinde start upload var ona tıkla..yukarda zate ğörcen resim tarancak ekran dolunca altta 4 kutucuk 2si böle daha dolu olan kutu oluşacak include details dir bi yazı var onun altındaki
sen ilk kutudakını koptalayıp kk sayfasında yazı yazdığımız kısma yapıştıracan ..umarım yardımcı olmuşumdur .. bende senle yaparken bir resim koyayım bari dün akşamdan =)

hambospara yaa senin burnun cokk güzel masallahh, insallah benmki de güzel olur

canım benim saol seninkide güzeldir ama inan inince tamamen böle olcak eskıdi burnum benim 6 ay oldu =)

Son düzenleme:
ikinizinde burnu çok güzel olmuş bayanlr :)hambosparanın burnunu emre bey göstermişti zaten bana:Dbende aaa kadınlr kulübünden demiştim hihi :) yalnız serenades senin burnunun önden 3 ayı var odaa şiş pek belli olmuyor yeni zamanda çektirdiğin bir foto yok mu önden? fazla oluorum sanırım ama içim rahat etsin istiyorum ya:S kusuruma bakma

Selam arkadaşlar,forumda yeniyim ben de.
20 haz. Emre Bey'le randevum var,22 haz da da ameliyat olacak büyük ihtimal şehir dışında yaşadığım için.Burnumda tıkanıklık da var ,o yüzden kbb uzmanı Emre Bey'i tercih ettim buradaki yorumlarında etkisiyle;ama hala estetik açıdan da plastik cerrah mı olsaydı acaba diyorum.
Fiyat merak edenler varsa ortalama 4000 lira ama öğretmen olduğum için biraz indirim olacağını söyledi dr. bey.
Umarım doğru seçim yapmışımdır,Barış Bey Naci Bey derken Emre Bey de karar kıldım.Emre Bey 2 kere aradı görüştük ,şimdi resimlerim üzerindeki düzenlemelerini bekliyorum.
20 haz. iple çekiyorum.ameliyattan sonra daha net bilgiler vereceğim faydalı olmak adına çünkü ben KK dan çok faydalandım karar verme aşamasında.görüşmek üzere

CAnım geçmiş olsun .. emre beyle yuz yuze görüşüncede ameliyat sonrasındada iyki emre beyi tercih ettim diyeceksin .. tekrar geçmiş olsun resimlerini 4 gözle beklioruz .. şafak 12 =)

ben ilk görüştüğümde fiyatlar 4000 den başlıyodu..central hospital,medical park,şifa hastanesi,acıbadem hastanesi vardı seceneklerde de..a.s.

canım benim saol seninkide güzeldir ama inan inince tamamen böle olcak eskıdi burnum benim 6 ay oldu =)

seker epeydir giremiyordum ya senin su ameliyatın olduğu günkü fotoğrafında beni biraz korkuttu gözlerinin altı falan kan toplamıs elin yüzün cok sis gibi göründü simdi burnun cok güzel ama ameliyattan sonra öyle olacağını düşünmek korkutuyor

ulkuss ben de cok morardım sistim ama ücüncü günden sonra hızla iyilesti, alcı cıktıgında da ne kadar hala cok sarı olsa da ben dısarı bile cıktım, makyajla da kapanmayacak gibi olmuyor yanii, morluklar kisiye göre de degisiyor belki senin o kadar olmaz

CANIM benim zate ameliyattan cıkar cıkmaz öle olmuyorsun ..ilk 48 saat şişior ve morarıyorsun ve 48 satten sora aynı hızla ğidior..düşün 10 ğün ben işe başladım ve ğözlerimde bişi yoktu okadar cabuk ğecti .. ve herkes aynı olmuyorku belkide sen minumum derecede az olucak morluğun .. aslında bana burda ğördüğüm mor resimler moral olmuştu cünkü bende moraracağımı sanmamıştım .. ayna da kendime bakarken kk de ğördüğüm mor resimler ğeldi ayy iykı kk dedim ya o zaman .. aynaya bakıp ewet ğecicelk 2 ğün sora dedim ve ölede oldu düşün bide ben bayramdan bir ğün önce oldum bayramda gelen ğiden o halimi ğördü uahaha .. umrumda bile değilki okadar istediğim bir ameliyattıkı gözüme ne mor ne şiş nede etraftakıler ğeldi .. oldum iykıde emre beye oldum ameleiuyat öncesi sonrası her sürecte yanımdaydı ... bence asla korkma ve nekadar şanslı olduğunu düşün ve şükret =)

Bişey soracağım kızlar ya,Emre Bey e düzenleme yapması için resim gönderdiğinizde kaç günde cevap yazdı?randevuya 1 hafta kaldı,amasyadan gideceğim ve hala mail gelmedi,çatlamak üzereyim meraktan.eve gelince ilk iş maillerime bakmak.
Hambospara ve Gamzei nin burunları çoh hoş olmuş,bi de benim tasarım gelse de baksam ya.sekreterine arayıp söylemiştim gönderdim diye halbuki,hala cevap yok.Gitmeyeceğim doktorlardan mail geldi,benim dr dan cevap yok hala:)

Bişey daha sormak istiyorum,şu resimler çekilip tasarım yapılan aşama varya orda neler yaşıyorsunuz?ne şişlik ne morluk onlar umrumda değil,en çok merak ettiğim ve zorlanacağım yer orası sanırım.kafamçokkarıştı

AAY canım az kaldı heyacanını anlıyorum inan seninde .. canım benim maili almamış olabilir birde tasarım yapsada senin cektiğin resime olucak neticede ..ğelince o sana kendi makınasıyla poz poz resimler cekicek ve senide yanına alıcak neler olucağını beraber konuşak yapacaksınız .. emre bey bu konuda cok basarlı kendi doğallıkyan yana ZATEN .. YA tasarım işi gercekten heyacanlı yaa .. böle ekranda ilk sen varsın sorada başka biri sankı inanamıyorsun bu benmiyım .. biz ucunu kaldırdık ama önden bakınca ğözükmeyecek gibi sadece bunu sna söleyebilirm bence sende azda olsa kaldır ucunu bence daha havalı oluyor .. inan tasarımdan sorası koaly canım .. ameliyat olunca zaman okdar cabuk ğeciorkı bakmışın aylar olmuş sabretneyı öğrenmen lasım senin = ) o kısım cok zor gercekten ama onuda alışıyorsun .. senin adına cok sewindim doğru tercih yapmışın pişman olmayacaksın =)

Son düzenleme:
Back