Sevgili Cerenh ve Demothy ikinizede gecmiş olsun..
Demothy burnun cok yakısmıs yuzune zaten estetiğin amacıda yuze uygun ölçülerde bişeylerin yapılabilmesi değilmi zaten.
Benimde sizlerle paylaşmak istediğim biraz uzun ve dramatik bi burun senaryom var,ben bugune kadar 2 kere ameliyat oldum ve 3. ameliyatımı Emre Bey'e yaptırmayı düşünüyorum,yaklaşık 6 aydır bunun için hazırlamaya calsııyorum kendimi psikolojık anlamda,ee kolay değil 2 başarısız ve zor ameliyat gecirmenin ardından tekrar masaya yatmak,Emre Bey ile ilk görüştüğümde ki tamamen tavsiye üzerine oldu bu hasta ve doktor arasındaki o iletişimi kurabilen genç yasına uzun yılların vermiş oldugu bi deneyim varmıs gibi beni rahatlatıp aklımdaki soru işaretleri kapıdan çıkarken beni kasmayı bırakmıstı daha rahattım,küçük yasta aldıgım buyuk bi darbe neticesinde 18 yasında uygun görülerek ilk ameliyatım yapıldı,kapalı ameliyattı full deviasyon septumlar eğri, yok yok !! ilk ameliyatımı oldum aradan bir yıl gecmeden burnumda kemer olustu burun ucu düştü,ikinci ameliyatta zorunluydu çünkü ilk ameliyat tutmamıstı,ikinci ameliyatımı oldum olmasına da olmaz olsaydım,ismini acıklamayı pekde etik bulmadıgım doktorlar 5 saat süren bi ameliyat sonrası enkaz halinde cıkmıs buldum kendimi ameliyattan, :1ninca: 35 gun raporluydum,fena morluk vardı çünkü doktorların gereken hassasiyeti göstermeyip birazda kaba davranmışlardı bu biraz oldukça birazdı..Bari çektiğim aciye değseydi,burnumu kısaltmıslar,üzerini oymuslar uc kısmı oldugu gibi ufaltılmadan duruyor,garip bi burun cıktı ortaya,fotograf cektirmekten yan profilden nefret ediyorum,aynaya bakıp yuz ifademin değiştiğini görüyorum kötu yönde,ve ben bu burunla yasamak istemiyorum!!!
benim için yeni bi hekime guvenmek pekte kolay değildi artık,Dün akşam Emre Beyle görüştüm kendileri kız arkadasımın burun ameliaytını yaptılar cumaretsi gunu,cok basarılı ve guzel gecti..Kolay değildir revüzyon ameliyatlarına el atmak,doktorlar genelde çekinirler bu durumdan neticede haklı olarak başkasının bozdugunun düzeltilmesi istenir kendilerinden,her doktor evet diyemez net bi şekilde,bu burun konusunu cok arastırdım,tüm samimiyetimle söylüyorum ben bu kadar bana guzen verebilen bi doktor daha görmedim,bu ay sonunda ameliaytımı olucam,bu süre içinde benim beklentilerim ortaya cıkabilecekler üzerine konusucaz sürekli..
Velhasıl burun ameliyatları konusunda oldukça bilinçli bi hasta olarak nerdeyse piyasadaki en ünlü denilen Doktorlarlada görüşüp fikir alan biri olarak Emre Bey takdirimi ve guvenimi aldı,ben 3. oldugu için zor ve cokta istenmeyen bi hastayım ama Emre Bey bu konuda cok yardımcı oldu,arkadsım bile aklında yokken oldu ameliyat..Okuma zahmeti gösteren herkese tesekkür ediyorum.. a.s.