Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

çok teşekkür ederim hepinizeea.s.
aslında boğazıma kadar şiştim gıdım bile şişmişti ama cildim cok hassas olmasına ragmen cok az morardım ona cok şaşırdım..
ilk 3 gün kötüye gidiş oluyo saatten saate şiştiğimi farkediyodum
ama iileşme dönemi de en az okadar hızlı oluyo,ağrı neredeyse 0.
nefes alamamak sıkıntılı oluyo ama ben bile katlandıysam (panik atağım :) ) herkes katlanır.

sinem ve dutpekmez umarım ameliyatlarınız cok güzel geçer:emir_bebek:

aslında boğazıma kadar şiştim gıdım bile şişmişti ama cildim cok hassas olmasına ragmen cok az morardım ona cok şaşırdım..
nefes alamamak sıkıntılı oluyo ama ben bile katlandıysam (panik atağım :) ) herkes katlanır.

çok teşekkrler hayatım öptümm (::1hug:

a.s.tşkler cnm hayılırlısı inş....

buyuk oldu anlamadım kocaman koyamdım diğer yönü ::(

Son düzenleme:
inşallah canım yaa inşallah emin ellerdesin seninkide gusel olcak .. buğün deseler yıne olurdum cok kolay ama sabır işi azıcık okdar =) ee olcak okdar güzellik başa bela hıh =)

kızlar bugün emre beyin kliniğine giden varmı 11 mayıs saat 6 gibi bi konuşma sırasında k. klübünün adı geçtide o yüzdn soruyorum???

Emre Beyi uzman tv de seyrettim...burun estetiği ile ilgili bilgiler veriyor...ilgililere...naniknanik

Yaw bu topiği açan cerenh nin burnu nasıl oldu acaba çok merak ediyorum..bilen var mı? O da yeni resim eklese de görsek..

kimse bakmıyor artık bu topiğe anlaşılan ..kıslaaaaarrr neredesiniz..

meraba arkadaşlarrr bgn 11 günüm ameliyat olalı bu siteyee iyiki girip emre beyi bulmuşum.. doktorumdan burnumdan çok memnunumm burdan okuyuncaa inanmamıştım doktor hakkında yazlıanlara ama görüşmeden anlayamam dedim ama kesinliklee dogru Emre beyden çokk memnunummm.. şunu da sölemeliyimkii çizimlee birebir aynı burun olduuu:):) yardımcı olan arkadaşlarada çok tşk ediyorum...:dance::dance:

sinemcim herzaman sor tatlım elimden ğeldiğince yazamaya calışırım tabe .. fiyatı burda yazmak etik olmas ama sen zate 1 kere ğitmişinsna fiyatlandırma hakkında zate bişiler sölemiş olmalı .. ben 4 ay önce ameliyat oldum ama ameliyattan bir kaç ay önce ğitmiştim toplam 3 ğöürş yapıyorsun ..ilk olan tanışma faslı sorunlar felan .2 cide resimler tasarımlar 3 tede son ameliyat hakkında felan ğdiiyosun ewraklar felan var imzalıyosun .. bu 3 ğörüşme adına bir muayane ücreti ödüyosun .. tabi şimdi de bölemi bilmiyorum ama bunu en iyisi asistanı ara sor .. cekınme sakın neticede bilmen ğerekiyor özelden yazarım sana şekerim ..

cnm sana tşk etmeliyimmm kesinliklee emree beyden çok memnun kaldım...ameliyatttan sonra hiç agrım olmadıı ve çizimle birebir aynı burun olduu en önemlisii nefess alabiliyorum mutluyumm sositososito

ben bugüne kadar yaklaşık bi 6 plastik cerrahla görüştüm içlerinde profesör olan vede 2 türkiye güzelinin burunlarını ameiyat etmiş olanda vardı yarın akşamda emre beyle görüşeceğim baya dikkatli davranıyorum konu hakkında bilgi alıyorum bu işte yanlış seçimin dönüşü yok sonra ah buna değilde şuna olsaydım diye kafamı duvara vurmak istemiyorum. birçok insan senin burun ameliyatı olmana ne gerek var diye itiraz ediyor ama ben burnumun bundan daha iyi olabileceğini biliyorum aslında seçim yapmadan önce birde memorial hastanesi cerrahı ve onur erollada görüşmek isterim ama tahmin ediyorum onur erolun fiatı uçuktur oralara param yetmez eğer isterseniz serüvenimi sizle paylaşmak isterim .
:kahve:

Back