Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

tşkkürler arkadaşlarr buraya memnuniyetimi yazıyorumm benim gibi doktor arayıpta şükür dogru doktoru bulun pişman olmayın diye... ınş herkesin istedigi gbi olur...

Emre beyle görüştüm gerçekten çok ilgili bir dr anlattığınız kadar varmış oldukçada deneyimli zaten en önemliside bu ameliyatı sık yapıyor olması ve işini severek yaptığı aşikardı bir saatden fazla hiç sıkılmadan sorularımı sabırla yanıtladı ayrıca bekleme salonunda dört tane yeni yapılmış burun estetiği görme fırsatı buldum üç tanesi çok güzel ve doğaldı biri benim zevkime uymadı ama gördüğüm kadarıyla yaptıran oldukça memnun ve mutluydu zevk meselesi tabi biri öyle beğenir diğeri böyle
görüştüğüm dr lardan biri daha oldukça tecrübeliydi yaptığı burunlarda güzeldi ama emre bey kadar ilgili değildi bu iki dr arasından bir seçim yapacağım umarım doğru seçim yaparım herkese sağlıklı ve güzel burunlar dilerim :kahve:

Bir saatten fazla ne konuştunuz yaw..:) ne kadar güzel bu şekilde ilgileniyor olması..gerçekten işini sevmese bu kadar ilgili olmaz diye düşünüyorum..bende görüşmeye gideceğim ve burada paylaşacağım...Beraycıım bence içine hangisi siniyorsa ona ol..ama ilgi ve alaka çok önemli ..burada bazı doktorların ameliyat sonrasında hastaları ile hiç ilgilenmediği yazıyor..çok vahim bir durum, Emre beyin bu ilgisi bence işine de yansıyordur..ki buradan tanıdığım tüm hastaları emre beyi ne kadar çok seviyorlar..demek ki hem işini iyi yapıyor hem de gerekli güveni hastasına veriyor...Bence en önemli kriter bu ...sen canlı olarak da görmüşsün hastalrını hepsi mutluymuş...bu çook önemli bir kriter..sonuçta herkes resim gösteriyor hastasına ama canlı olarak hastaları görmek ve doktorun ilgisini hissetmek benim için en önemlisi..

Bende olmak istiyorum çok ama bir türlü iki yakam bir araya gelmedi...:)

herkese slm kızlar 23 mayıs c.tesi günü bnde emre beye ameliyat oldum bugün 2. günüm şişliklerim maksimum seviyede ama hiç ağrım yok daha çok yeni ameliyat olmama rağmen hiç bi aksilikle karşılaşmadım ve iiki emre beye ameliyat olmuşum=))

slm...nihayet bende ameliyat olcam...ücüncü ameliyatim olcak...ve emre beye cok güveniyorum...umarim sonunda istedigim gibi bir buruna kavusacagim...:teytey:

yurtdisindan geleneler nerde kaldilar merak ediyorum...bana otel önerebilirmisiniz o taraflarda...

Aah kızlar bende inşallah Eylül gibi olucaam..bakalım...para biriktirmeye devam ama daha çook açığım var..acaba tv ye çıkıp kampanya başlatsam nasıl olur..??kaydirigubbakcemile3

Başlat vala biz de gelir çıkarız ...burun estetiği kampanyası düzenler sponsor ararız..Kesin gazetelere 1. sayfaya çıkarsın...hihoyyyt

slm...nihayet bende ameliyat olcam...ücüncü ameliyatim olcak...ve emre beye cok güveniyorum...umarim sonunda istedigim gibi bir buruna kavusacagim...:teytey:

yurtdisindan geleneler nerde kaldilar merak ediyorum...bana otel önerebilirmisiniz o taraflarda...

Emre Bey anadou yakasında yapıyor ameliyatlarını , bu yüzden sana anadolu yakasında otel lazım, emre bey le görüş o ayarlatır sana güzel bir otel..bu arada fiyat aralığı da belirle...şu fiatlar arasında diye belirtirsen...yalnız mı geliceksin yoksa biri olacak mı yanında...bunları belirt...

evet canim sali günü aramistim...asistan numarami aldi ve sonra emre bey beni aradi...nezaman gelmek istedimi sordu vs.
bugün yine aradi ve carsamba görüsecegiz...persembe ameliyat olcam...emre bey gercekten cok süper bir doktor...cok ilgileniyor...henüz ameliyat olmadigim halde...:D daha önce iki kez ameliyat gecirdim ve ilgi sifirdi...bes dakkalik görüsme ve aylar sonra ameliyat...
cok heyecanliyim...ve en dogru secimi yaptigimi düsünüyorum...:)alkisalkisalkis

emre bey canım doktorum beniiim:) çok mutluyum sayesinde:)) süper süper süper oldu :)

KIZLAR birsürü doktor arastırdım biçoğu kafama yatarken biçoğunuda eledim bide emre beyi arastırıyım dedim masallah herkes memnun LOLABUNNY ameliyat öncesi sonrası resimlerini paylasırmısın paylasırsan cok memnun kalırım ...........

Aah kızlar bende inşallah Eylül gibi olucaam..bakalım...para biriktirmeye devam ama daha çook açığım var..acaba tv ye çıkıp kampanya başlatsam nasıl olur..??kaydirigubbakcemile3

ahhhhhhhhhh bu para olayı kızlar aynı dertten muzdaribim ama emre bey ameliyatları ne kadara yapıyor (burun ameliyatını)bilmiyorum BENİMLEDE PAYLASIN

Back