Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Bişey soracağım kızlar ya,Emre Bey e düzenleme yapması için resim gönderdiğinizde kaç günde cevap yazdı?randevuya 1 hafta kaldı,amasyadan gideceğim ve hala mail gelmedi,çatlamak üzereyim meraktan.eve gelince ilk iş maillerime bakmak.
Hambospara ve Gamzei nin burunları çoh hoş olmuş,bi de benim tasarım gelse de baksam ya.sekreterine arayıp söylemiştim gönderdim diye halbuki,hala cevap yok.Gitmeyeceğim doktorlardan mail geldi,benim dr dan cevap yok hala:)

Emre bey kongreye gitmiş ondan cevap veremiyor olabilir...

Son düzenleme:
hello...,

en sonunda bende ameliyat olabildim...3. ameliyatimdi ve su an herhalde benden mutlusu yoktur bu dünyada...Emre beyin sihirli elleri sayesinde artik bende güzel bir burun sahibiyim...eminim kolay degildi onun icin 2 kez ameliyat edilmis burunu bu hale getirmeye...allah bilir ameliyattan sonra bir hafta dinlenmistir...:P

Isinde oldugu gibi kisilik olarakta cok muhtesem biri...yurtdisinda yasadigim icin ameliyattan sonra 5 gün hastanede kaldim ve saolsun hergün ugradi yanima...sanmamki baska bir doktor böyle yapar...:)

öve öve bitiremem cünkü beni gercekten cok mutlu etti...burun ameliyati olmak isteyen herkese doktorumu siddetle tavsiye ederim...

zemuszemussositososito:nazar:

hello...,

en sonunda bende ameliyat olabildim...3. ameliyatimdi ve su an herhalde benden mutlusu yoktur bu dünyada...Emre beyin sihirli elleri sayesinde artik bende güzel bir burun sahibiyim...eminim kolay degildi onun icin 2 kez ameliyat edilmis burunu bu hale getirmeye...allah bilir ameliyattan sonra bir hafta dinlenmistir...:P

Isinde oldugu gibi kisilik olarakta cok muhtesem biri...yurtdisinda yasadigim icin ameliyattan sonra 5 gün hastanede kaldim ve saolsun hergün ugradi yanima...sanmamki baska bir doktor böyle yapar...:)

öve öve bitiremem cünkü beni gercekten cok mutlu etti...burun ameliyati olmak isteyen herkese doktorumu siddetle tavsiye ederim...

tumenacim cokkk büyük gecmis olsun, mutlu olmana cok sevindimhihoyyyt,

Tahmin ettiğim gibi resimler ulaşmamış,saolsun asistan hanım ilgilendi,dr beye gitti resimler.Şimdi merakla bekliyorum.
Valla son haftaya girdim artık,heyecan başladı ama bi yandan da inanamıyorum hala ameliyat olacağıma.
Gün geçtikçe dr konusunda Emre Bey'i seçmekle doğru bir karar verdiğime olan inancım artıyor.Hambospara gerçekten saol yardımların için:)

offf benmde 20 hazirnda ameliyat var hayırlısıyla.. 18de tasarım fln bitcek :)
İnşallah hiç bi zaman yaptırdığıma pişman olmıyacağım bir ameliyt olur ve burnum hayallerimdekinden bile güzel olur :)

pisman olmicandan emin olabilirsin canim hersey cok güzel gecicektir merak etme hic korkmayerimseniben ALLAH yardimcin olsun canim insallah hersey süper gecer ve sonuctan cok mutlu olursunsırnaşık şey

hello...,

Cok gecmis olsun canim hihoyyyt :nazar: Mutlu olmana cok sevindimmm kaydirigubbakcemile5

hello...,

tumena selam. böyle revizyon olanların mutlu haberlerini alınca ekstradan seviniyorum . ben de 2. ameliyatımı olucam. bu geçirdiğim 1 sene inanılmaz zordu. iyi bir doktor arıyorum. mutlu olmana çok sevindim eminim ki senin mutluluğun ilk kez burnunu yaptıranlardan çok daha fazla oluyor çünkü biz hayal kırıklığı da yaşıyoruz öncesinde. tekrar geçmiş olsun. moral oldun bana ve benim gibilere. inşallah benim burnum da güzel olur da mutlu haberlerimi paylaşırım burda.:Saruboceq:

ne demek tumenaaa .. mutlusun ; mutluyuzz ; en kısa zamanda ekle yeni burnunu eskileri ne var neyok ekle iştee .. ama yanına nazar boncuğuda koy kı nazar değmesin :=) ben yapabilsem sna burda koycaktım ama beceremiorum onu =)

tumena selam. böyle revizyon olanların mutlu haberlerini alınca ekstradan seviniyorum . ben de 2. ameliyatımı olucam. bu geçirdiğim 1 sene inanılmaz zordu. iyi bir doktor arıyorum. mutlu olmana çok sevindim eminim ki senin mutluluğun ilk kez burnunu yaptıranlardan çok daha fazla oluyor çünkü biz hayal kırıklığı da yaşıyoruz öncesinde. tekrar geçmiş olsun. moral oldun bana ve benim gibilere. inşallah benim burnum da güzel olur da mutlu haberlerimi paylaşırım burda.:Saruboceq:

tskler canim...seni cok iyi anliorum canim...sen bir senedir yasiorsun o burunla bense en az 12 senedir...resim cekmek isteyenlere bagiriordum...kendim cekerdim ve burun belli olmicak sekilde...artik bu konuda profi olmusum...lol
Emre bey sayesinde artik kimseye bagirmam resim cekmek istedinde...-tatlicadiarzu-
umarim hersey istedigin gibi olur canim ve sende sonunda benim gibi bir cici buruna kavusursun...zemuszemus
xxx

valla resim ekleme konusunda benden beceriksizi yok galiba...profil resimi bile henüz ekliyemedim...lol :lepi:

arkadaslar ben kulübe bugün katıldım.ben bugüne kadar birçok estetik ameliyat oldum ve hepsi berbat.ama burnumdan saglık açısından olmam gerekiyo inanın artık kimseye güvenim kalmadıve emre ilhanı tv de izledim nasıl bana nolur bilgi verin.... tşk:kedi:

arkadaslar ben kulübe bugün katıldım.ben bugüne kadar birçok estetik ameliyat oldum ve hepsi berbat.ama burnumdan saglık açısından olmam gerekiyo inanın artık kimseye güvenim kalmadıve emre ilhanı tv de izledim nasıl bana nolur bilgi verin.... tşk:kedi:

yagmurcum gecmis olsun canim öncelikle, Emre bey inanilmaz iyi ve ilgili, bence onunla görüsüp buna sen karar vericeksin... ne tür ameliyatlar oldunki bugüne kadar??

yağmurcum bu forumun coğu emre beye ameliyat olmuş insanlarla dolu .. zor bir sürec dr aşaması oyzuden sayfa sayfa okuyacaksın kımınde rsim ğöreceksin .emre bey ğercekten işinde başarılı bir dr insna olarakta çok iyi bir insan .. öle ameliyatı oldun seni unutanlardan değil.. emre beyı sana nekadar anlatırsak anlatalaım onu tanıman ğerekir.. hiç bişiyapamıorsan bence bir ön ğörüşme ayarla zate ücretsiz hem sıkıntıalrını hemde emre beyı ve ameliyat hakkında sorularının butun cewaplarını alırsın ..

Tumenaa burnun çok hoş olmuşş...çok beğendim..şimdi böyle ise oturunca nasıl güzel olur hem yandan hemde önden çok doğal ve estetik olmuş...bu senin 2. ameliyatındı değil mi?? Ona rağmen çok iyi ..yaa..harika..

Sorunun burunla ilgiliyse , Emre İlhan ı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsin, hem sağlık açısındn hem de estetik açısından bir numara bence..kesinlikle güven ..bizim reimlerimize bak hemen hemen herkese yapılabilecek en güzel ve doğal burnu yaptı emre bey sağolsun..ayrıca gerçkten çoook ilgili...ve çoook da gzeven veren br doktor...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back