Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

hambospara'm canım benim yazmadan geçemedim çok güzel bir değişim oldu senin için ,ayrıca saç baş makyaj yakıosun ne diyim :utangac: bu arada özelden mesaj yağdıranlar dönüşüm muhteşem olucak bekleyiniz ..çok yakında kötükedihüso

Hambospara canım uzun süredir takıp edememıstım sıteyı yenı fotonu sımdı gordum cook ciciii olmussunn...janımm acayıp bır degısım saclarrr,makyajj vay be kım tutar seniiiiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile4

harika ne diyiim ben sana , bu arada princess senin resimleri de merak ediyoruz.....

Serenades,albumume son resımlerimi koymustum ama albumu kaldırdım,yakın zamanda yeni fotolar cekip eklemeye calısırım cnm:smiley-cool: Kıslarrr buarada benimde 1.5 ay oldu ucu hala şiş tabii ama alıştım artık, yavas yavas inişini seyrediyorum... cok memnunum burnuşumdan Allaha sükür bir sorun yok Emre beyin ellerine saglık:1rolleyes: herkesten cok iyi yorumlar alıyorum,amelyattan cok korkan arkadaslarım bile bu işin dogru doktor tarafından yapıldıgında cok rahat geçicegini anladılar.Emre bey bu kadar dogal çalıstıgı için yeni tanıstıgım insanlara burnuşumun estetik oldugunu söledğimde inanamıyorlar hehe buda tabii keyfime keyif katıyookaydirigubbakcemile3 Dilerimmm olmak isteyen herkes hayallerindeki gusell burnuşa kavusurrrrrr yerimseniben:enbuyukkk:

saolun kızlarr dedim bu kdar olmuşken sacıda yapam =) sinirimi önden resim koysan yok önden güzelolmuyor felan diyenler sıkmıştı o yuzden kapak olsun istedim =)

teşekkür ederim canım .. ewet zor bi sürectı .şimdi yazdıklarımı okuyunca . bide güven bambaşka bişi ya ben sadece 1 kez görüşmeye gittim ve ewet bu dr dedim ve içim cok rahattı .. burda okumuştum hep sabır die hep inan aklıma onlar geldi kömür gibi gözlerim şiş yuzume bakınca.. şimdi anlıyorum ama ne demek istenildiğini ..

mrb bişey ögrenmek istiyorum sürekli sana yazıyorum seni kendime yakın gördügüm için... emre bey muane ücreti ne kadar alıo acaba haftaya çizim yapcass sanırım onda ücret alınıomuşşşş bunuda sitede yeni okudumm..ben aldıgım fiyatta herşey dahil die biliodumm ???????

Princess senin de son durumunu merak ediyorum...çook..emre beyle 2. görüşmee gitmeye karar verdimm..

Marieclarie, yeni fotolar cekip yakın zamanda koyarım canım..istersen özelden msn adresini yaz msndende 2 hafta once falan cektıgım fotolar vardı burnumu daha evel görmediysen gösteririm cnm o fotoları:smiley-cool:

sinemcim herzaman sor tatlım elimden ğeldiğince yazamaya calışırım tabe .. fiyatı burda yazmak etik olmas ama sen zate 1 kere ğitmişinsna fiyatlandırma hakkında zate bişiler sölemiş olmalı .. ben 4 ay önce ameliyat oldum ama ameliyattan bir kaç ay önce ğitmiştim toplam 3 ğöürş yapıyorsun ..ilk olan tanışma faslı sorunlar felan .2 cide resimler tasarımlar 3 tede son ameliyat hakkında felan ğdiiyosun ewraklar felan var imzalıyosun .. bu 3 ğörüşme adına bir muayane ücreti ödüyosun .. tabi şimdi de bölemi bilmiyorum ama bunu en iyisi asistanı ara sor .. cekınme sakın neticede bilmen ğerekiyor özelden yazarım sana şekerim ..

hambospara saçların çok hoş olmuş tatlım :)güle güle kullan

ay saol kuş =) sacım burnumu ğeçecek kuaförmüde mi yassak acaba =) ay reklam parasıda alıırm bu ara zate züğürtum =)

herkese merhaba,
17.04.2009 da Emre İlhana rinoplasti oldum,aynı ameliyatta burun etlerimde radyofrekansla küçültüldü..resimlerimi ekliyorum şimdi..

*yalnız alıntı yapmazsanız sevinirim :1ninca:

my.php

my.php

my.php

my.php

bu şekilde ekleyebildim öbür türlü olmuyo nedense sayfada hata varmış..neyse üzerine tıklarsanız görüntü büyür.
göründüğü üzere ilk ve 2.resim operasyon öncesi:smiley-cool:
diğer 5 resimde ameliyattan 10 gün sonra çektiklerim..

Son düzenleyen: Moderatör:
canim gecmis olsun öncellikle cok güzel duruyor bantlar daha cikmamis ama simdiden cok tatli duruyo insallah istedigin gibi olmustur burnun a.s

ImageShack® - Gallery

bu şekilde ekleyebildim öbür türlü olmuyo nedense sayfada hata varmış..neyse üzerine tıklarsanız görüntü büyür.
göründüğü üzere ilk ve 2.resim operasyon öncesi:smiley-cool:
diğer 5 resimde ameliyattan 10 gün sonra çektiklerim..

canım geçmişş olsun ne güzel hemencecik düzelmiş şiş falan durmuyo hiç morluğunda yok maşallah:lepi:

Back