• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Herkes neelerde yaw..? Tumena yine kapsama alanı dışında..???
Admin arkadaşlara sesleniyorum tumenasız kk çok sıkıcıııı...

ya bi gittim Tumenayı banlamışlar yine :1no2: burdan bi gün bile ayrılmaya gelmiyo. Noldu ki, niye banladılar tumeban'ı sersa :uhm:

hoşbulduk kaydirigubbakcemile5 evet görüşme süper geçti emre bey antalya da şuan alkisalkisalkis 6 kasım sabahı ablamla birlikte gelcez istanbul a 6 sı akşam yatış olcak 7 si sabah olcam ameliyatımı hala inanamıyorum 15 yıllık hayalim gerçek oluyohihoyyyt

15 yıldır hayal kuruyosan sonuçtan daha da memnun olacağın kesin. Ben her aynaya baktığımda eski burnumu hatırlıyorum , hatırladıkça yeni burnmu daha çok seviyorum. Bu değişikliğin insana güven verdiği kesin. Acı filan olmuyo zaten, o bakımdan endişen olmasın. 7 sine de bişi kalmadı, şimdiden geçmiş olsun :1hug:
gördün mü sersacığım sen de eskidin, aramızda yeni cik cikler var laelaelaelaelae

Asmin Emre bey doğru karar tebriklerra.s.

kızlar sabah kalktığımda özellikle çok tıkalı oluyo burnum sizdede öylemi
yoksa bendemi bi gariplik varr:delphin:

canım ben de burnumu yanlardan çekiştirdiğimde daha rahat nefes alıyorum. Şişlikten heralde. Ama sabahları tıkanma olmuyo. Evet sen de bi gariplik var lülülülülülü

15 yıldır hayal kuruyosan sonuçtan daha da memnun olacağın kesin. Ben her aynaya baktığımda eski burnumu hatırlıyorum , hatırladıkça yeni burnmu daha çok seviyorum. Bu değişikliğin insana güven verdiği kesin. Acı filan olmuyo zaten, o bakımdan endişen olmasın. 7 sine de bişi kalmadı, şimdiden geçmiş olsun :1hug:
gördün mü sersacığım sen de eskidin, aramızda yeni cik cikler var laelaelaelaelae

evet canım bende eskidim artık :jeyyar:

canım benim çok sağolopuyorumnanaktan

kızlar bişey sorcam
ben şimdi 6 akşamı yatcam ya ablam benle kalabiliyormu ve 7 si sabah olcak ameliyat o gecede kalabiliyormu?bide ne götüreyim yanımda ve son olarak ist.de hava nasıl burada sıcak ta fisfisfiskaban falan getireyimmi sizce?
bide tamponlar ve alçı ameliyattan sonra kaçıcı günler çıkıyor ameliyat ataşehir acıbademde olcak
haa çok önemli şey daha ben ist.de geldiğimde nasıl daha rahat bulabilirim emre beyin muayenesi ayyy 1 soru sorcaktım kaç tane oldu uzaktan geldiğim için çok tedirginim ya istanbulu da pek bilmiyorum offf:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bişey sorcam
ben şimdi 6 akşamı yatcam ya ablam benle kalabiliyormu ve 7 si sabah olcak ameliyat o gecede kalabiliyormu?bide ne götüreyim yanımda ve son olarak ist.de hava nasıl burada sıcak ta fisfisfiskaban falan getireyimmi sizce?
bide tamponlar ve alçı ameliyattan sonra kaçıcı günler çıkıyor ameliyat ataşehir acıbademde olcak
haa çok önemli şey daha ben ist.de geldiğimde nasıl daha rahat bulabilirim emre beyin muayenesi ayyy 1 soru sorcaktım kaç tane oldu uzaktan geldiğim için çok tedirginim ya istanbulu da pek bilmiyorum offf:

canım kaç gün kalıyorsan ablanda kalabilir yanında
burda havalar çok soğudu kaban şal atkı bere ne bileyim kışlıklarını al yanına işte :hulya: üşütmeyin
tamponlar alçı falan benim 5.günde çıktı tekrar bantlıyo ama göstermiyo haberin olsun bantta 10 gün kadar kalıyo eğer burdaysan o süre zarfında bantını 10 gün içinde 2-3 sefer daha açıp tekrardan bantlıyo
valla ben avrupa yakasında oturuyorum hep özel arabayla gidiyoruz anadolu yakasındaki arkadaşlar yolu daha iyi tarif eder
hastane içinde rahat şeyler getir ben geniş yakalı tişört, hırka ve eşorfman altı almıştım yanıma sende havaları göz önüne al fermuarlı üstelerde alabilirsin giyinmesi kolay olur

tatlım çok sağol ben o zaman baya kışlık getireyim üşütmemem lazım haklısın yardımın için çok sağolyerimseniben

tatlım çok sağol ben o zaman baya kışlık getireyim üşütmemem lazım haklısın yardımın için çok sağolyerimseniben

benim nerdeyse ben 1 ay olacak ve nezle oldum habire hapşuruyorum
bu arada bende ayın 7 sinde olmuştum tam 1 ay var aramızda

benim nerdeyse ben 1 ay olacak ve nezle oldum habire hapşuruyorum
bu arada bende ayın 7 sinde olmuştum tam 1 ay var aramızda
aa canım ne güzel bi tesadüf acaba bende görcekmiyim o günleri 1 ay oldu diyebilcekmiyim
yaa canım istediğim gibi olmaz diye çok korkuyorum ve benim anlatım problemim var dün eşimle konuştuk
ohhh sen emre bey e de böyle anlatırsan işi var dedisırnaşık şeysen fotograf falan götürdünmü hiç?

aa canım ne güzel bi tesadüf acaba bende görcekmiyim o günleri 1 ay oldu diyebilcekmiyim
yaa canım istediğim gibi olmaz diye çok korkuyorum ve benim anlatım problemim var dün eşimle konuştuk
ohhh sen emre bey e de böyle anlatırsan işi var dedisırnaşık şeysen fotograf falan götürdünmü hiç?

yok canım foto falan götürmedim hasta fotolarından gösterdim
pek bişey anlatmadım bende ucunda sorun vardı düşüktü
çok iyi anlat istediğini foto iyi olur
mesela şimdi şişlik indikçe ucu düşüyo gibi geliyo daha kalkık olabilirmiş
çok doğal olsun falan deme kendini gösteren burun olsun
benimde yarın kontrolüm var

kızlar bişey sorcam

Canım ben de Ataşehir Acıbademde ameliyat oldum. Hastane çok güzel bi defa. Ablan seninle 24 saat kalabilir :) odanda onun da yatabilmesi için bi yatak olacak. Zaten hemşireler, sağlık görevlileri filan habire odaya dalıyolar tansiyon kontrolü için, buz getirmek için vs. Yani uyuma işini ikiniz de unutun :) Yanına sadece bi eşofman bi de hastaneden çıkarken giyecek bişiler alman yeterli. Alacağın kıyafetlerin üst kısımlarına dikkat et. Mümkünse kafadan çıkarmayacağın önden düğmeli tarzda bişeyler olsun, ya da kafa kısmı çok geniş olsun. Havalar soğuk burda yanına mutlaka bi mont bulundur hastane çıkışı için. Ha bi de şapka al yanına. Çıkarken insanların bakışlarından korunmak için takarsın. Emre Beyin yazacağı spreyinde(deniz suyu) yanında olması lazım. Emre Bey ilk ziyaretinde onu burnuna boca ediyo :delphin:
Tamponlar ve alçı 1 hafta sonra çıkıyo genelde, 1 hafta da burnun sargılı geziyosun. İki hafta sonra herşey çıkıyo ve ilk aynaya baktığında akannehir oluyosun. Sonra burun güzelleşmeye başlıyo :lepi:
Emre beyin muayenehanesini burdan anlatsamda anlamazsın İstanbul'u iyi bilmiyosan. Özelden sana cebimi yazıyorum. Geldiğinde ararsın canlı yayın yaparız sen oraya varıncaya kadar. 24 saat açıktır cebim :kahve:
Amma yazmışım ha, Emre Beyin bana maaş ödemesi lazım laelaelaelaelae

yok canım foto falan götürmedim hasta fotolarından gösterdim
pek bişey anlatmadım bende ucunda sorun vardı düşüktü
çok iyi anlat istediğini foto iyi olur
mesela şimdi şişlik indikçe ucu düşüyo gibi geliyo daha kalkık olabilirmiş
çok doğal olsun falan deme kendini gösteren burun olsun
benimde yarın kontrolüm var
umarım kontrolün iyi geçer canım ben foto götüreyim zaten ben biraz kalkık istiyorum sana katılıyorum biraz kendini göstermeli burun ama doğalda durmalı bide ben ucu yuvarlak istemiyorum bakalım nasıl olcak inş.istediğim gibi olur benim ve herkesin tabi:1rolleyes:

Valla dediğim gibi ben ameliyata girmeden 10 dk önce bile şöle olsun böle olsun diyodum. :bbo: Sen Emre beye özellikle ne istemediğini belirt. Emre bey zaten güzel burun yapıyo ama mesela kalkık istemiyosan ya da ne bilim kısa istemiyosan onları vurgula. Çünkü burun güzel de olsa istemediğin şeyler batar ilerde sana. Ya istediğim gibi olmazsa korkusu herkeste oluyo. Şöyle düşün istediğin gibi olmazsa bile şimdiki burnundan daha düzgün ve güzel olacağı kesin. Tabi bu cümleyi doktorun Emre bey olduğu için gönül rahatlığıyla kuruyorum. Yoksa ameliyat olduğuna pişman olan bir çok insan var...

:1no2:
Canım ben de Ataşehir Acıbademde ameliyat oldum. Hastane çok güzel bi defa. Ablan seninle 24 saat kalabilir :) odanda onun da yatabilmesi için bi yatak olacak. Zaten hemşireler, sağlık görevlileri filan habire odaya dalıyolar tansiyon kontrolü için, buz getirmek için vs. Yani uyuma işini ikiniz de unutun :) Yanına sadece bi eşofman bi de hastaneden çıkarken giyecek bişiler alman yeterli. Alacağın kıyafetlerin üst kısımlarına dikkat et. Mümkünse kafadan çıkarmayacağın önden düğmeli tarzda bişeyler olsun, ya da kafa kısmı çok geniş olsun. Havalar soğuk burda yanına mutlaka bi mont bulundur hastane çıkışı için. Ha bi de şapka al yanına. Çıkarken insanların bakışlarından korunmak için takarsın. Emre Beyin yazacağı spreyinde(deniz suyu) yanında olması lazım. Emre Bey ilk ziyaretinde onu burnuna boca ediyo :delphin:
Tamponlar ve alçı 1 hafta sonra çıkıyo genelde, 1 hafta da burnun sargılı geziyosun. ıki hafta sonra herşey çıkıyo ve ilk aynaya baktığında akannehir oluyosun. Sonra burun güzelleşmeye başlıyo :lepi:
Emre beyin muayenehanesini burdan anlatsamda anlamazsın ıstanbul'u iyi bilmiyosan. Özelden sana cebimi yazıyorum. Geldiğinde ararsın canlı yayın yaparız sen oraya varıncaya kadar. 24 saat açıktır cebim :kahve:
Amma yazmışım ha, Emre Beyin bana maaş ödemesi lazım laelaelaelaelae
ataşehir iyi demekki zaten acıbademi çok övüyorlar kime desem çok iyi bir hastane diyorlar ki emre bey de demişti.ben bunları listeliyim bugün de yanıma almayı unutmıyim hiç birini.tatlım aldım cebini sana sms attım cebimden.ararım büyük ihtimalle bulabilcemi sanmıyorum :1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla dediğim gibi ben ameliyata girmeden 10 dk önce bile şöle olsun böle olsun diyodum. :bbo: Sen Emre beye özellikle ne istemediğini belirt. Emre bey zaten güzel burun yapıyo ama mesela kalkık istemiyosan ya da ne bilim kısa istemiyosan onları vurgula. Çünkü burun güzel de olsa istemediğin şeyler batar ilerde sana. Ya istediğim gibi olmazsa korkusu herkeste oluyo. Şöyle düşün istediğin gibi olmazsa bile şimdiki burnundan daha düzgün ve güzel olacağı kesin. Tabi bu cümleyi doktorun Emre bey olduğu için gönül rahatlığıyla kuruyorum. Yoksa ameliyat olduğuna pişman olan bir çok insan var...
evet şu halinden çok daha iyi olcağı kesin :) ben googleden foto araştırıyım biraz yüzümle uyumlu yüzlerin :)

Back