• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

sis oldugundan dolayi büyük gelir basta burun...ama sisler indikce kücülür...tabi mini minnacik olcak degil ama simdikinden biraz daha kücük olur canim...en az 2-3 ay sonra bu fark görülür...en azindan bende öyleydi...:)

Sersacığım ilk bir ay burun ciddi anlamda büyük görünüyor şişlikten dolayı. En az 1 ayın bitmesini beklemen lazım küçülmeye başlaması için, panik yapma koca burunlu kalmayacaksın laelaelaelaelae Ben Emre beye burnum çok büyük olmuş dediğimde sana burun ekledik deyip dalga geçmişti benimle :utangac: Benim bugün 48.günüm. İlk haftalara nazaran baya inceldi ama hala eski burnumdan daha büyük. Cidden burun eklemediyse düzelecek naniknanik

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim 23.günüm bugün canım ucu oldukça şiş bu halde bile kimse anlamıyo ya akannehir
bu arada bayadır yoktun kaçak nerelerdeydin bakim :jeyyar:

222 sayfayı okumayı bitirdim :)
sanki hepiniz arkadaşım oldunuz biranda,öncelikle;
sersa_24,demothy,tumene,deryaa,sezosss,elapr,hayat77,balea,serenades ve hatırlayamadığım herkes deneyimlerinizi paylaştığınız için çok çok teşekkürler.
bugün emre bey le ilk görüşmem olucak sayenizde ameliyattan hiç kormuyorum emre beye güveniyorum
sadece şekiline karar veremedim inş.o konudada konuşunca çözülür
bugün 4-5 gibi ilk görüşmemizi yapıcaz tarihte belirlenir umarım
tekrar yazıcam :lepi:

aramıza hoşgeldin canım alkisalkisalkis vereliniortak
inş. görüşmen istediğin gibi geçer
bende burdaki deneyimlerle hiç korkmadım ameliyata girmeden kendimi ameliyat olmuş gibi hissediyordum
emre beye güvende çok önemli
aklına takılan herşeyi bizlere sorabilirsin emre beyin asistanları sayılırız artık zemuszemus
antalyadan mı geldin canım ne kadar kalacaksın burda

222 sayfayı okumayı bitirdim :)
sanki hepiniz arkadaşım oldunuz biranda,öncelikle;
sersa_24,demothy,tumene,deryaa,sezosss,elapr,hayat77,balea,serenades ve hatırlayamadığım herkes deneyimlerinizi paylaştığınız için çok çok teşekkürler.
bugün emre bey le ilk görüşmem olucak sayenizde ameliyattan hiç kormuyorum emre beye güveniyorum
sadece şekiline karar veremedim inş.o konudada konuşunca çözülür
bugün 4-5 gibi ilk görüşmemizi yapıcaz tarihte belirlenir umarım
tekrar yazıcam :lepi:

aramiza hosgeldin asmin...:)

ameliyattan hic korkmana gerek yok zaten canim...ben nazli biri olarak bile üc kez olduysam siz bin kere olursunuz...:P emre beye fazlasiyla güvenebilirsin...:lepi:
sekline zaten tasarimlarla karar vermek daha kolay olur canim...neyse simdi zaten seklinede karar vermisinizdir...:)
güzel haberlerini bekliyoruz canim...zemuszemus

sositososito

Son düzenleyen: Moderatör:
bende burdaki deneyimlerle hiç korkmadım ameliyata girmeden kendimi ameliyat olmuş gibi hissediyordum
aklına takılan herşeyi bizlere sorabilirsin emre beyin asistanları sayılırız artık zemuszemus

evet maaşşsiz asistanlarız...:P

Suna Dumankaya'nın bi formülü varmış. birer çay kaşığı bal, limon suyu ve tuzsuz tereyağını karıştırıp günaşırı göz altına sürüyosun. 20 dk. bekletip yıkıyosun. Ablamın arkadaşı denemiş çok memnun kalmış. Ben de deniycem bu günlerde.
Benim morluklar çok kötü görünüyor, herkesin dikkatini çekmeye başladı :sinifsinif:
Bu tuzsuz yöntemden sonra senin adını verdiğin tuzlu kremi alcam Tumena. Bu aralar pek tuz yok da bende. :delphin:

hersey ok ama su tereyağı olmadi...tereyağı duydum an midem bulanio...o kremi artik sürerken neler olur bilmem...:D

tuzsuzu ise yaramassa canim tuzlusunu dene artik...istanbula geldimde verim sana benim tuzluyu...öylesine duruo evde...:P

Aramıza hoşgeldin canım opuyorumnanaktan 222 sayfayı okuma azmine hayran kaldım :bbo: Merak etme burda her konuda bilgi alabilirsin bizden. Sersa biliyo, bu sayfa sayesinde ameliyata girmeden ameliyat olmuş kadar oluyosun kaydirigubbakcemile3
şekil konusunda endişelenmene gerek yok. Resimlerini çekcek Emre Bey, senin tam olarak ne istediğini anlamadan ameliyat etmiyo zaten.
Gerçi ben son ana kadar yok şöle olsun, yok böle olsun deyip durmuştum. Ameliyata yarım saat kala Emre bey gelmişti yanıma. Ben hala üstü şöle olsun altı böle olsun deyip duruyodum :delphin: Sonra hemşire iğne yaptı bana, ameliyathaneye götürüldüğüm anı bile hatırlamıyorum. Emre bey beni susturamayacağını anlayıp, hemşireye "ameliyatı beklemeden uyutun şu gevezeyi" komutu vermiş olabilir laelaelaelaelae Gerçi annem odadan çıkarken hala konuşuyodun diyo ama o kısımları ben hiç hatırlamıyorum. Kesin ameliyat sırasında da konuşmuşumdur naniknanik

amma cenesi düsükmüsün sen kizim...hemsire bakti bunun susacagi yok basti sana igneyi...oda pek ise yaramamis ama en azinda yüzde elli daha az lag laglamisindir...:P

hersey ok ama su tereyağı olmadi...tereyağı duydum an midem bulanio...o kremi artik sürerken neler olur bilmem...:D

tuzsuzu ise yaramassa canim tuzlusunu dene artik...istanbula geldimde verim sana benim tuzluyu...öylesine duruo evde...:P

canım o zaman biz senin yerine de deneriz kaydirigubbakcemile5

kızlar yeni geldim eve emre bey antaya da ilk randevumuz bura oldu veee süpeerrr haber 7 kasım ameliyat günümdelikafadulden çok mutlu yum yaaa en erken tarih bu oldu bana kalsa emre beyin istanbul a dönüş tarihinde peşine takılacaktım ancak ajandası dolu artık nasıl beklicem bilmiyorum bu arada emre bey diyorum başka bişey demiyorum çok ama çok doğru bi karar verdiğime şimdiden eminim sağolun kızlar yaa hepinize çok şey borçluyumhihoyyyt

Aramıza hoşgeldin canım opuyorumnanaktan 222 sayfayı okuma azmine hayran kaldım :bbo: Merak etme burda her konuda bilgi alabilirsin bizden. Sersa biliyo, bu sayfa sayesinde ameliyata girmeden ameliyat olmuş kadar oluyosun kaydirigubbakcemile3
şekil konusunda endişelenmene gerek yok. Resimlerini çekcek Emre Bey, senin tam olarak ne istediğini anlamadan ameliyat etmiyo zaten.
Gerçi ben son ana kadar yok şöle olsun, yok böle olsun deyip durmuştum. Ameliyata yarım saat kala Emre bey gelmişti yanıma. Ben hala üstü şöle olsun altı böle olsun deyip duruyodum :delphin: Sonra hemşire iğne yaptı bana, ameliyathaneye götürüldüğüm anı bile hatırlamıyorum. Emre bey beni susturamayacağını anlayıp, hemşireye "ameliyatı beklemeden uyutun şu gevezeyi" komutu vermiş olabilir laelaelaelaelae Gerçi annem odadan çıkarken hala konuşuyodun diyo ama o kısımları ben hiç hatırlamıyorum. Kesin ameliyat sırasında da konuşmuşumdur naniknanik

evet zor oldu ama 222 sayfada 222 bilgi aldım çok sağolun.canım inş.herşey çok güzel olur çok mutluyum yaaa :)

kızlar yeni geldim eve emre bey antaya da ilk randevumuz bura oldu veee süpeerrr haber 7 kasım ameliyat günümdelikafadulden çok mutlu yum yaaa en erken tarih bu oldu bana kalsa emre beyin istanbul a dönüş tarihinde peşine takılacaktım ancak ajandası dolu artık nasıl beklicem bilmiyorum bu arada emre bey diyorum başka bişey demiyorum çok ama çok doğru bi karar verdiğime şimdiden eminim sağolun kızlar yaa hepinize çok şey borçluyumhihoyyyt

hadi gözünaydin...:) canim o günler hemencik gecer...yada ajandasindaki tüm randevulari silseydin takilsaydin pesine...:P
nasil bir burun istedigine karar verdinmi...:)

bosuna demiyoruz...emre ilhan is the best...forget the rest...:P sositososito

hoşbulduk kaydirigubbakcemile5 evet görüşme süper geçti emre bey antalya da şuan alkisalkisalkis 6 kasım sabahı ablamla birlikte gelcez istanbul a 6 sı akşam yatış olcak 7 si sabah olcam ameliyatımı hala inanamıyorum 15 yıllık hayalim gerçek oluyohihoyyyt

aramiza hosgeldin asmin...:)

ameliyattan hic korkmana gerek yok zaten canim...ben nazli biri olarak bile üc kez olduysam siz bin kere olursunuz...:P emre beye fazlasiyla güvenebilirsin...:lepi:
sekline zaten tasarimlarla karar vermek daha kolay olur canim...neyse simdi zaten seklinede karar vermisinizdir...:)
güzel haberlerini bekliyoruz canim...zemuszemus

sositososito
hoşbuldukk canım sayenizde güvenerek gittim ve boşa çıkmadı ne sorsam bıkmadan cevap verdi sağolsun seminerinin arasında bide benle uğraştı:kedi:
inş.çok güzel burnumla tekrar yazıcam size çokkk sağolopuyorumnanaktan

çok sevindim canım hadi gözün aydın zemuszemus
1 hafta var şurda çabucak geçer kaydirigubbakcemile4

Asmin Emre bey doğru karar tebriklerra.s.

kızlar sabah kalktığımda özellikle çok tıkalı oluyo burnum sizdede öylemi
yoksa bendemi bi gariplik varr:delphin:

Asmin Emre bey doğru karar tebriklerra.s.

kızlar sabah kalktığımda özellikle çok tıkalı oluyo burnum sizdede öylemi
yoksa bendemi bi gariplik varr:delphin:

canım bende de hiç tıkanıklık yok
her vakit çok rahat nefes alıyorum
şu aralar biraz nezleyim üstelik

Back