• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

canım ben de burnumu yanlardan çekiştirdiğimde daha rahat nefes alıyorum. Şişlikten heralde. Ama sabahları tıkanma olmuyo. Evet sen de bi gariplik var lülülülülülü

Saol canım çok açıksözlüsünnlaelaelaelaelae

aynen yanlardan çekiştirince bolbol hava girip çıkıyo..:lepi:
kontrole gidene kadar geçmezsee artık Emre Bey düşünsün gerisiniilülülülülülü

evet şu halinden çok daha iyi olcağı kesin :) ben googleden foto araştırıyım biraz yüzümle uyumlu yüzlerin :)

Foto götürüp şu burnu istiyorum deme bence çünkü o burun o yüzde çok güzel durmuş olabilir ama sende öyle durmayabilir.. Hayatcığımın dediği gibi kesinlikle istemediğin özellikler varsa ilk önce onu belirt.. ben mesela burun deliklerim büyük olmasın önden bakıldığında gözükmesin demiştim..

Şu anki halinden daha güzel olucaktır zaten ondan şüphen olmasın.. hele kemer falan varsa çok farkediyoyerimseniben

Foto götürüp şu burnu istiyorum deme bence çünkü o burun o yüzde çok güzel durmuş olabilir ama sende öyle durmayabilir.. Hayatcığımın dediği gibi kesinlikle istemediğin özellikler varsa ilk önce onu belirt.. ben mesela burun deliklerim büyük olmasın önden bakıldığında gözükmesin demiştim..

Şu anki halinden daha güzel olucaktır zaten ondan şüphen olmasın.. hele kemer falan varsa çok farkediyoyerimseniben

aslında çok şükür ki ne istemediğimi biliyorum anlatırım olur biter dimi çokta kasmıyım

Arkadaslar bende burun ameliyati olmak istiyorum ama bi türlü karar veremiyorum hangi doktor diye. Banada biraz yardimci olursaniz cok sevinirim. Emre Ilhan nasil biri teknigi falan nasil gercekten hepiniz cok mu memnunsunuz? Insan yurtdisinda olunca hangi doktora güvenecegini bilemiyorsun cünkü sadece burdan arastirdiklarinla kaliyorsun. Emre bey hangi hastanede ameliyat ediyor? Birde bana Fiyat ortalama ne kadar tutar söylerseniz ihya etmis olursunuz. Simdiden size cok tskler.

Canımcım burun ameliyatı olmak istiyorsan Emre ılhan konusunda çok emin olabilirisin..Bence kendisi burun estetiği konusunda Türkiye de neredeyse bir numara..hastasıyla iletişimi çok iyi, benim 2 yılı aştı ne nefes sorunu ne de estetikle ilgili hiç bir problelmim olmadı 2 yıl boyunca ücretsiz kontrollere gittim her gittiğimde aynı sıcaklık ile karşıladı , fotolarımı çekti, şikayetim olup olmadığı ile ilgilendi..ayrıca kendisine bir çok arkadaşımı ve akrabamı da yönlendirdim onlar da çok memnunlar Emre beyin farklarını saymam gerekirse:

*Emre bey herkese farklı burun tasarlıyor ve yapıyor...bu çok önemli ..bir çok doktor herkese aynı burnu yapıyor..
*Hastası ile çok ilgili ve her ameliyattan önce en az 2-3 saat görüşerek ve ameliyatla ilgili her şeyi anlatarak ameliyatlara giriyor..
*Ameliyatlarını hep tam teşekküllü hastanelerde yapıyor..kendi özel ameliyat aletleri ve kendi özel hemşiresiyle gidiyor tüm hastanelere..
*Aynı seansta hem burun içi problemlerini hem de estetik bozuklukları düzeltiyor ve bunun için ekstra ücret almıyor..yani içi ayrı dışı ayrı ücret uygulamıyor..
*Emre bey yapısal rinoplasti tekniğini kullandığını söylüyor..yani çökme düşme falan gibi riskler neredeyse sıfıra iniyormuş...
*Hastalarını çok uzun zaman izliyor...ücret almıyor..
*en önemlisi de Emre beyle ne konuştuysan sana o tarzda burun yapıyor yani..eğer senin istediğin tarzda burun senin yüzüne gidecekse sana o bunu yapıyor..gitmeyecekse sana bunu açıkça söylüor..
*Tasarım çalışmasında en az 3-4 burun şekli yapıyor ...bu çok önemli çünkü ben hasta olarak görmeden karar verememiştim..
*Başka doktorların kötü yaptığı burunlar konusunda usta ,kulaktan ve kaburgadan bile burun yapıyor..
*VE son olarakta ameliyat sonrasında problem çıkan hastasını görmedim..yani sana ne derse o çıkıyor..yani benim arkadaşıma 8 ayda inecek dedi,bana 6 ay demişti...ve doğru çıktı..
*Ayrıca bence en önemlisi Emre bey işini çok seviyor...gerçekten bunu hissedebiliyorsunuz...ben çok motive olmuştum ve çok rahat ve güvenerek girmiştim ameliyata..

Umarım yardımcı olabilmişimdir...Resimlerim profilimde mevcut..:)))

Arkadaslar bende burun ameliyati olmak istiyorum ama bi türlü karar veremiyorum hangi doktor diye. Banada biraz yardimci olursaniz cok sevinirim. Emre Ilhan nasil biri teknigi falan nasil gercekten hepiniz cok mu memnunsunuz? Insan yurtdisinda olunca hangi doktora güvenecegini bilemiyorsun cünkü sadece burdan arastirdiklarinla kaliyorsun. Emre bey hangi hastanede ameliyat ediyor? Birde bana Fiyat ortalama ne kadar tutar söylerseniz ihya etmis olursunuz. Simdiden size cok tskler.

canım emre beyin hastası olarak tavsiye ederim
açık teknik kullanıyo ama burna göre de değişebilir bişey diyemem
sayfalardaki tecrübeleri okumanda sana da yardımcı olur
bildiğim kadarıyla kozyatağı central hospital ve ataşehir acıbademde ameliyat yapıyor ben centralda oldum
4000 tlden başlıyo ama emre beyden sağlıklı bilgi alabilirsin bu konuda
inş. doğru kararı verirsin canım

Bildiğim kadarıyla açık teknik kullanıyor. Tekniğin ne olduğunun senin için bi önemi yokki. ıyileşme süreci aynı sonuçta. Ama açık teknikte burun üzerinde çalışmak daha kolay olduğu için modern doktorlar bunu tercih ediyomuş die duymuştum CADIARZU
ınsanoğlu hiç birşeyden çok memnun olmaz, eminim hepimizin içinde şurası böle olsaydı burası böle olsaydı düşüncesi mevcuttur. Böyle bir işe kalkıştığında mükemmelin değil olbileceğin en iyisi beklentisi içinde olunmalı bence. Çünkü ameliyatını ünlü profesörlerde yapsa senin kafandakinin %100 ünü tutturamıyor maalesef :olmaz:
Bu durumda burnunu senin beklentilerine en yakın hale getirecek, eski burnunu aratmayacak, hem doğal hem de düzgün ve yüzüne yakışan bir burnuna imza atacak bir doktor benim kriterlerime göre başarılıdır.
Bu anlamda Emre ılhan'ı sana gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Bence yüze yakışan burun yapma konusunda Türkiyenin önde gelen doktorlarından biri. Ben ne bu forumda ne de kontrollere gittiğimde gördüğüm hastaları arasında ondan şikayetçi kimseyi görmedim.
Haa bi de karizmatik bi doktor, o da bonusu... Narkostan uyanırken karşında kel ve göbekli bi adam görmeye tercih edilebilir. laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Son düzenleyen: Moderatör:
Haa bi de karizmatik bi doktor, o da bonusu... Narkostan uyanırken karşında kel ve göbekli bi adam görmeye tercih edilebilir. laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

bak en önemli özellik bulülülülülülü

koptum hayat ya:roflol:

kızlar bugün 1. ay kontrolüme gittim
emre bey beni görür görmez anormalliğimi farketti burnumun şişliğinden burnum uzun ve düşük gözüküyormuş masaj önerdi birdahaki kontrolüme kadar masaj yapacam şakkıdı
boğazımda kötüydü emre bey baktı farenjit olmuş gargara yapmamı söyledi :kahve:

emre bey beni görür görmez anormalliğimi farketti burnumun şişliğinden burnum uzun ve düşük gözüküyormuş masaj önerdi birdahaki kontrolüme kadar masaj yapacam şakkıdı

Geçmiş olsun canım. benim de burnum hala çok oynak. Birgün şişiyo bir gün iniyo, birgün düşüyo birgün kalkıyo. Bu oynaklık elbet birgün nihayet bulacaktır. Burnun şişman ve düşük olduğu bir günde nihayet bulmamasını umut ediyorum :Saruboceq:
faranjit için şiddetle bal tavsiye ederim. Gece bir kaşık yut ve yat. Çok iyi geliyo :kahve:

kızlar bu akşam yola çıkıyorum uzun süre giremeye bilirim nete geldiğimde görüşürüz artık çoookkk öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

canım geçmiş olsunumarım toparlarsın biran önce.ben fotolarına baktım evet şiş ama emin ol güzel duruyo hem daha 1 ay olmuş napalım sabretcez artık bide beni düşün dün gece rüyamda paso ameliyat oldu sırnaşık şeyyani benim iş daha başlamadı bile eminim burnun oturacak ve dahada iyi olucakopuyorumnanaktan

Back