Canımcım burun ameliyatı olmak istiyorsan Emre ılhan konusunda çok emin olabilirisin..Bence kendisi burun estetiği konusunda Türkiye de neredeyse bir numara..hastasıyla iletişimi çok iyi, benim 2 yılı aştı ne nefes sorunu ne de estetikle ilgili hiç bir problelmim olmadı 2 yıl boyunca ücretsiz kontrollere gittim her gittiğimde aynı sıcaklık ile karşıladı , fotolarımı çekti, şikayetim olup olmadığı ile ilgilendi..ayrıca kendisine bir çok arkadaşımı ve akrabamı da yönlendirdim onlar da çok memnunlar Emre beyin farklarını saymam gerekirse:
*Emre bey herkese farklı burun tasarlıyor ve yapıyor...bu çok önemli ..bir çok doktor herkese aynı burnu yapıyor..
*Hastası ile çok ilgili ve her ameliyattan önce en az 2-3 saat görüşerek ve ameliyatla ilgili her şeyi anlatarak ameliyatlara giriyor..
*Ameliyatlarını hep tam teşekküllü hastanelerde yapıyor..kendi özel ameliyat aletleri ve kendi özel hemşiresiyle gidiyor tüm hastanelere..
*Aynı seansta hem burun içi problemlerini hem de
estetik bozuklukları düzeltiyor ve bunun için ekstra ücret almıyor..yani içi ayrı dışı ayrı ücret uygulamıyor..
*Emre bey yapısal rinoplasti tekniğini kullandığını söylüyor..yani çökme düşme falan gibi riskler neredeyse sıfıra iniyormuş...
*Hastalarını çok uzun zaman izliyor...ücret almıyor..
*en önemlisi de Emre beyle ne konuştuysan sana o tarzda burun yapıyor yani..eğer senin istediğin tarzda burun senin yüzüne gidecekse sana o bunu yapıyor..gitmeyecekse sana bunu açıkça söylüor..
*Tasarım çalışmasında en az 3-4 burun şekli yapıyor ...bu çok önemli çünkü ben hasta olarak görmeden karar verememiştim..
*Başka doktorların kötü yaptığı burunlar konusunda usta ,kulaktan ve kaburgadan bile burun yapıyor..
*VE son olarakta ameliyat sonrasında problem çıkan hastasını görmedim..yani sana ne derse o çıkıyor..yani benim arkadaşıma 8 ayda inecek dedi,bana 6 ay demişti...ve doğru çıktı..
*Ayrıca bence en önemlisi Emre bey işini çok seviyor...gerçekten bunu hissedebiliyorsunuz...ben çok motive olmuştum ve çok rahat ve güvenerek girmiştim ameliyata..
Umarım yardımcı olabilmişimdir...Resimlerim profilimde mevcut..:)))