• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

sizden bi konuda şikayetçim kızlar az msjı olanlara hiç cvp yazmıosunuz kaale bile almıyosunuz anca paso geyik burayı bilği amaçlı bi okumak için açan olsa 100 50 si geyik sayfa israfı burnunuzu ısırmim zemuszemus

aaaa aşkolsun melisam ya öyle şey olur mu ben daha önce buraya yazdığını hatırlamıyorum :kedi:
ne sormak istersen sorabilirsin cevaplarız tabiki bak benim henüz 3.haftam tazeyim daha her soruna cevap verebilirm kaydirigubbakcemile5
fazla bilgi almak isteyen şu aralar yok bizde boş bırakmayalım irtibatı koparmayalım burundaşlarla diye sohbet ediyoruz işte :hulya:

bu arada bugün kimse burnumu anlamadı :kedi:
bende bi değişiklik var mı diye sordum görümcem beni inceledi inceledi çevirdi evirdi anlamadı ben söyledim artık :emir_bebek:
amcamlara gittik yine kimse anlamadı onlara söylemedim ama
üstelik 21.günüm bu halde bile anlamadılar ya hihoyyyt

pek bişey kaçırmadın canım tumenanın göbeğini boğazda yemeye karar verdik ama sensiz yapamadık cokacimcoook
bide şey sen yoksun diye ben hep örgü ördüm :hulya: :utangac:

Tumenada göbekmi varmışş bak bunu kaçırmışımmakannehir
oyy canımm kıyamam örgü örmüş hani nerde benim kazağım gönder hemen giycem havalar soğudu,üşüyorumm:sinifsinif:

sizden bi konuda şikayetçim kızlar az msjı olanlara hiç cvp yazmıosunuz kaale bile almıyosunuz anca paso geyik burayı bilği amaçlı bi okumak için açan olsa 100 50 si geyik sayfa israfı burnunuzu ısırmim zemuszemus

Şimdi güzelim sen burda hiç bişey sormamışsın ki cevap verilmediğini düşündüren şey nedir acaba?
Mesaj sayısına bakılmıyo ayrıca öyle olsa ilk mesajdan sonra herkes kaçar giderdi kimsecikler kalmazdıı dimi yerimseniben

+ geyik yapmaktan çok büyük keyif alıyorumm:icecream:

bu arada bugün kimse burnumu anlamadı :kedi:
bende bi değişiklik var mı diye sordum görümcem beni inceledi inceledi çevirdi evirdi anlamadı ben söyledim artık :emir_bebek:
amcamlara gittik yine kimse anlamadı onlara söylemedim ama
üstelik 21.günüm bu halde bile anlamadılar ya hihoyyyt

Evet ya kimse anlamıyo.
nezaman biri çıkıpta
aa senin burnuna nolmuşşş
dicek acaba yada dicekmiiCADIARZU

+ benim yüzüm çok sivilcelendii önceden bukadar değildii..cildiyeye gittim,ilaç verdi inş geçer

Tumenada göbekmi varmışş bak bunu kaçırmışımmakannehir
oyy canımm kıyamam örgü örmüş hani nerde benim kazağım gönder hemen giycem havalar soğudu,üşüyorumm:sinifsinif:

ya evet göbişi varmış o kaşımaktan bahsetti ama ben yemeği düşündüm cokacimcoook

Evet ya kimse anlamıyo.
nezaman biri çıkıpta
aa senin burnuna nolmuşşş
dicek acaba yada dicekmiiCADIARZU

+ benim yüzüm çok sivilcelendii önceden bukadar değildii..cildiyeye gittim,ilaç verdi inş geçer

şimdiye kadar kimse burnuna nolmuş demediyse daha da demezler kuşum

inş. sivilcelerin geçer canım :Saruboceq:

şimdiye kadar kimse burnuna nolmuş demediyse daha da demezler kuşum

inş. sivilcelerin geçer canım :Saruboceq:

bilmiyorum ya Emre bey 2 3 ay sonra farkedilir dedi bakalım bekleyip görücezz

umarım geçer ya bi ilaç sürüyorum bembeyaz kireç gibi yani şu halde biri görse beni helede karanlıkta arkasına bakmadan kaçar herhalde:1ninca:

senin burnuşun ne alemde canım

bilmiyorum ya Emre bey 2 3 ay sonra farkedilir dedi bakalım bekleyip görücezz

umarım geçer ya bi ilaç sürüyorum bembeyaz kireç gibi yani şu halde biri görse beni helede karanlıkta arkasına bakmadan kaçar herhalde:1ninca:

senin burnuşun ne alemde canım

senin kaçıncı ayın oldu canım
benim ucu şiş işte ama sanki hiç ameliyat olmuş gibi hissetmiyorum kendimi
normal hayata döndüm artık burnumdan nefes almaya hapşurmayada başladım
canım senin şekil olarak ilk haftalarla şimdiki hali arasında ne gibi değişiklik oldu

senin kaçıncı ayın oldu canım
benim ucu şiş işte ama sanki hiç ameliyat olmuş gibi hissetmiyorum kendimi
normal hayata döndüm artık burnumdan nefes almaya hapşurmayada başladım
canım senin şekil olarak ilk haftalarla şimdiki hali arasında ne gibi değişiklik oldu

benim 1,5 ay oldu
ameliyattan sonrada hapşırıyodum ama nefesim hala düzelmedi..
şekil olarakta şişliği indi tabi ilk zamanlardaki gibi değil ama ucu ah o uç kısım yokmuu hala şiş:sinifsinif:

benim 1,5 ay oldu
şekil olarakta şişliği indi tabi ilk zamanlardaki gibi değil ama ucu ah o uç kısım yokmuu hala şiş:sinifsinif:

canım peki ilk günlere göre şuan küçüldümü burnun
sanki bana biraz büyük gibi geliyo şuan burnum

sis oldugundan dolayi büyük gelir basta burun...ama sisler indikce kücülür...tabi mini minnacik olcak degil ama simdikinden biraz daha kücük olur canim...en az 2-3 ay sonra bu fark görülür...en azindan bende öyleydi...:)

benim 1,5 ay oldu

en son burun ucu inio...benimki hala sis...yada bana öyle geliyor...:) ama cok istiyorsan gel burnunu biraz mincikliyim belki iner sislik...:P

simdiye kadar sorusu olan herkese kesin birileri cvp vermistir canim...kimse cvpsiz kalmamistir...en azindan kimse öyle bir sikayette bulunmadi...seninde sorun varsa eminim en az bir kisi sana cvp verir...:)

geyige gelince kimse kimseye birsey yasaklayamaz...ancak emre ilhan gelir siteyi dolasir ve geyik yasakliyorum der bu baslikta...öyle belkiii ama sadece belki geyige son veririz...biz hem bilgi veririz hemde egleniriz...

sigara icen smiley nerdeeeeeeeeeeeeeee...kötükedihüso

Son düzenleyen: Moderatör:

Benimle birklikte bu 4. cevaplanışın... Bu geyiğe girmek yerine bilgi amaçlı bir şey sormuş olsaydın elinde 4 tane hazine gibi bilgi olcaktı demekki :kahve:
Burayı okumak için bir çok kişi açıyor zaten. Bizler sayesinde, bu alan kişilerin "birileri yazdığımı okuyup cevap verir mi" acaba diye beklemeden 24 saat bilgi alabilecekleri güncellikte. % 50 olayı biraz abartı gibi geldi bana, esprili bir dille yazılıyor da olsa paylaşımın çoğunda burunla ilgili bilgiler bulunabilir yasakkelime

Sersacığım ilk bir ay burun ciddi anlamda büyük görünüyor şişlikten dolayı. En az 1 ayın bitmesini beklemen lazım küçülmeye başlaması için, panik yapma koca burunlu kalmayacaksın laelaelaelaelae Ben Emre beye burnum çok büyük olmuş dediğimde sana burun ekledik deyip dalga geçmişti benimle :utangac: Benim bugün 48.günüm. İlk haftalara nazaran baya inceldi ama hala eski burnumdan daha büyük. Cidden burun eklemediyse düzelecek naniknanik

benim 1,5 ay oldu

Uçtaki şişlikle daha uzun süre yaşıycaz gibi bir his var içimde :sinifsinif:
Elaprcığım benim nefes düzeldi, artık ağzım kapalı dolaşabiliyorum :utangac:
Sen Emre beyle konuştun mu bu konuyu? Artık nefes alman gerekiyo gibi geliyo bana CADIARZU

222 sayfayı okumayı bitirdim :)
sanki hepiniz arkadaşım oldunuz biranda,öncelikle;
sersa_24,demothy,tumene,deryaa,sezosss,elapr,hayat77,balea,serenades ve hatırlayamadığım herkes deneyimlerinizi paylaştığınız için çok çok teşekkürler.
bugün emre bey le ilk görüşmem olucak sayenizde ameliyattan hiç kormuyorum emre beye güveniyorum
sadece şekiline karar veremedim inş.o konudada konuşunca çözülür
bugün 4-5 gibi ilk görüşmemizi yapıcaz tarihte belirlenir umarım
tekrar yazıcam :lepi:

benimde ameliyattan sonra ilk aylar cok mordu...zamanla oda yok oluyor ve ameliyattan önceki morluk kaliyor sadece...keske oda tamamen yok olsa...:(

Suna Dumankaya'nın bi formülü varmış. birer çay kaşığı bal, limon suyu ve tuzsuz tereyağını karıştırıp günaşırı göz altına sürüyosun. 20 dk. bekletip yıkıyosun. Ablamın arkadaşı denemiş çok memnun kalmış. Ben de deniycem bu günlerde.
Benim morluklar çok kötü görünüyor, herkesin dikkatini çekmeye başladı :sinifsinif:
Bu tuzsuz yöntemden sonra senin adını verdiğin tuzlu kremi alcam Tumena. Bu aralar pek tuz yok da bende. :delphin:

222 sayfayı okumayı bitirdim :)
sanki hepiniz arkadaşım oldunuz biranda,öncelikle;
sersa_24,demothy,tumene,deryaa,sezosss,elapr,hayat77,balea,serenades ve hatırlayamadığım herkes deneyimlerinizi paylaştığınız için çok çok teşekkürler.
bugün emre bey le ilk görüşmem olucak sayenizde ameliyattan hiç kormuyorum emre beye güveniyorum
sadece şekiline karar veremedim inş.o konudada konuşunca çözülür
bugün 4-5 gibi ilk görüşmemizi yapıcaz tarihte belirlenir umarım
tekrar yazıcam :lepi:

Aramıza hoşgeldin canım opuyorumnanaktan 222 sayfayı okuma azmine hayran kaldım :bbo: Merak etme burda her konuda bilgi alabilirsin bizden. Sersa biliyo, bu sayfa sayesinde ameliyata girmeden ameliyat olmuş kadar oluyosun kaydirigubbakcemile3
şekil konusunda endişelenmene gerek yok. Resimlerini çekcek Emre Bey, senin tam olarak ne istediğini anlamadan ameliyat etmiyo zaten.
Gerçi ben son ana kadar yok şöle olsun, yok böle olsun deyip durmuştum. Ameliyata yarım saat kala Emre bey gelmişti yanıma. Ben hala üstü şöle olsun altı böle olsun deyip duruyodum :delphin: Sonra hemşire iğne yaptı bana, ameliyathaneye götürüldüğüm anı bile hatırlamıyorum. Emre bey beni susturamayacağını anlayıp, hemşireye "ameliyatı beklemeden uyutun şu gevezeyi" komutu vermiş olabilir laelaelaelaelae Gerçi annem odadan çıkarken hala konuşuyodun diyo ama o kısımları ben hiç hatırlamıyorum. Kesin ameliyat sırasında da konuşmuşumdur naniknanik

Back