Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim 23.günüm bugün canım ucu oldukça şiş bu halde bile kimse anlamıyo ya akannehir
bu arada bayadır yoktun kaçak nerelerdeydin bakim :jeyyar:

aramıza hoşgeldin canım alkisalkisalkis vereliniortak
inş. görüşmen istediğin gibi geçer
bende burdaki deneyimlerle hiç korkmadım ameliyata girmeden kendimi ameliyat olmuş gibi hissediyordum
emre beye güvende çok önemli
aklına takılan herşeyi bizlere sorabilirsin emre beyin asistanları sayılırız artık zemuszemus
antalyadan mı geldin canım ne kadar kalacaksın burda

aramiza hosgeldin asmin...:)

ameliyattan hic korkmana gerek yok zaten canim...ben nazli biri olarak bile üc kez olduysam siz bin kere olursunuz... emre beye fazlasiyla güvenebilirsin...:lepi:
sekline zaten tasarimlarla karar vermek daha kolay olur canim...neyse simdi zaten seklinede karar vermisinizdir...:)
güzel haberlerini bekliyoruz canim...zemuszemus

sositososito

Son düzenleyen: Moderatör:

evet maaşşsiz asistanlarız...

hersey ok ama su tereyağı olmadi...tereyağı duydum an midem bulanio...o kremi artik sürerken neler olur bilmem...

tuzsuzu ise yaramassa canim tuzlusunu dene artik...istanbula geldimde verim sana benim tuzluyu...öylesine duruo evde...

amma cenesi düsükmüsün sen kizim...hemsire bakti bunun susacagi yok basti sana igneyi...oda pek ise yaramamis ama en azinda yüzde elli daha az lag laglamisindir...

canım o zaman biz senin yerine de deneriz kaydirigubbakcemile5

kızlar yeni geldim eve emre bey antaya da ilk randevumuz bura oldu veee süpeerrr haber 7 kasım ameliyat günümdelikafadulden çok mutlu yum yaaa en erken tarih bu oldu bana kalsa emre beyin istanbul a dönüş tarihinde peşine takılacaktım ancak ajandası dolu artık nasıl beklicem bilmiyorum bu arada emre bey diyorum başka bişey demiyorum çok ama çok doğru bi karar verdiğime şimdiden eminim sağolun kızlar yaa hepinize çok şey borçluyumhihoyyyt

evet zor oldu ama 222 sayfada 222 bilgi aldım çok sağolun.canım inş.herşey çok güzel olur çok mutluyum yaaa :)

hadi gözünaydin...:) canim o günler hemencik gecer...yada ajandasindaki tüm randevulari silseydin takilsaydin pesine...
nasil bir burun istedigine karar verdinmi...:)

bosuna demiyoruz...emre ilhan is the best...forget the rest... sositososito

hoşbulduk kaydirigubbakcemile5 evet görüşme süper geçti emre bey antalya da şuan alkisalkisalkis 6 kasım sabahı ablamla birlikte gelcez istanbul a 6 sı akşam yatış olcak 7 si sabah olcam ameliyatımı hala inanamıyorum 15 yıllık hayalim gerçek oluyohihoyyyt

hoşbuldukk canım sayenizde güvenerek gittim ve boşa çıkmadı ne sorsam bıkmadan cevap verdi sağolsun seminerinin arasında bide benle uğraştı:kedi:
inş.çok güzel burnumla tekrar yazıcam size çokkk sağolopuyorumnanaktan

çok sevindim canım hadi gözün aydın zemuszemus
1 hafta var şurda çabucak geçer

Asmin Emre bey doğru karar tebriklerra.s.

kızlar sabah kalktığımda özellikle çok tıkalı oluyo burnum sizdede öylemi
yoksa bendemi bi gariplik varr

Asmin Emre bey doğru karar tebriklerra.s.

kızlar sabah kalktığımda özellikle çok tıkalı oluyo burnum sizdede öylemi
yoksa bendemi bi gariplik varr

canım bende de hiç tıkanıklık yok
her vakit çok rahat nefes alıyorum
şu aralar biraz nezleyim üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…