ehehehe yok sanmam...daha dogrusu üzerime alinmam cünkü hepimizin güsel...:)
tabi ki emre beyin farkı diyelim hepimizin güzel ama senin fotoların açık özel albüm değil bence seninkine baktı opuyorumnanaktan Şeniz
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ehehehe yok sanmam...daha dogrusu üzerime alinmam cünkü hepimizin güsel...:)
tabi ki emre beyin farkı diyelim hepimizin güzel ama senin fotoların açık özel albüm değil bence seninkine baktı opuyorumnanaktan Şeniz
bir mahsun "MOR" menekşe ağlıyor mu ne??? 3-1 :)))) :içelim::teytey:
üzülme canım ya napalım galatasarayın kaderi bu yer kadıköy olunca :lepi:
kontrole gittim geldim
emre bey önemli bişey değil dedi
çok şiş sanmış o da enfoksiyon vardır diye çağırmış
ama gidene kadar inmişti zaten kaydirigubbakcemile3
aaaa kaşıncak göbek mi var bende gelirim o zaman yardıma :roflol:
tumena yandın sen cokacimcoook
İlginçtir, hastalıklar hep böle doktorun kapısına vardığında kendiliğinden iyileşmiş olur zaten kaydirigubbakcemile3 Ciddi bişi olmamasına çok sevindim canım opuyorumnanaktan
Sersacığım, Tumenanın göbeğiyle çatal bıçak arasında bi bağlantı kuramadım :bbo: Sadece göbeğini kaşımayı planlıyoduk, sen Tumenayı yemeğe hazırlanır gibisin naniknanik Elaprdan sonra bi vahşi daha katıldı aramıza, Tumena nedir senin bu KK'den çektiğin
pis fenerli...
pis cinconlu lülülülülülü
saol canım ama şu an yine de hafifde olsa gözüm şiş ve altları mor kafamçokkarıştı
tumenanın göbeğini kaşımakla kalmayalım demek istedim canım biz yanımıza çatal bıçak alalım da gidelim cokacimcoook Şeniz
oda sensin... i bak iii bak ne yaziyor profilimdeeeeeeeeeee...:mymeka: lmaztomato:klava: neyse bukadar tokat vs. den sonra bir Şeniz verelim...
göbegimi rahat birakin lütfen...illa bisi yapcaksaniz...liposuction yapin bana...
Canım benim resmin altında Tumenayla yazışmalarımıza bak istersen benim nerdeyse 2 ay olcak hala gözlerimin altı çok mor. O ciltle alakalı sanırım.Ama geçecektir. Geçmezse yemeğe boğazda yiyelim, sonrasında elele verip atlarız aşşağıya laelaelaelaelae
Canım benim resmin altında Tumenayla yazışmalarımıza bak istersen benim nerdeyse 2 ay olcak hala gözlerimin altı çok mor. O ciltle alakalı sanırım.Ama geçecektir. Geçmezse yemeğe boğazda yiyelim, sonrasında elele verip atlarız aşşağıya laelaelaelaelae
Ben de beşiktaşlıyım ve bana kardeş takım diyeni vururum :mymeka: Ne bu ya, nie kimse rakip olarak görmüyo bizi klava:
o da olur, sersayla elele verirsek güzel yaparız :jeyyar:
boğazda tumenanın göbeği var mı varsa gelirim yemeğe önce tumenayı yeriz sonra atlarız cokacimcoook
afiyet olsun...artik ölebilirim...güzel bir burundu hep istedigim...onada sahip oldum...sahip olamadigim bir iki seydende vazgecerim...öldürün beni...yiyin...sonra denize atin...:sinifsinif: arkamdanda cok iyi biriydi demeyi unutmayin...
afiyet olsun...artik ölebilirim...güzel bir burundu hep istedigim...onada sahip oldum...sahip olamadigim bir iki seydende vazgecerim...öldürün beni...yiyin...sonra denize atin...:sinifsinif: arkamdanda cok iyi biriydi demeyi unutmayin...
men deldiim
herkesler iyi mi, kaçırdığım bişey varmı,dedikodu falanlülülülülülü