• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

ehehehe yok sanmam...daha dogrusu üzerime alinmam cünkü hepimizin güsel...:)

tabi ki emre beyin farkı diyelim hepimizin güzel ama senin fotoların açık özel albüm değil bence seninkine baktı opuyorumnanaktan Şeniz

Son düzenleme:
kontrole gittim geldim
emre bey önemli bişey değil dedi
çok şiş sanmış o da enfoksiyon vardır diye çağırmış
ama gidene kadar inmişti zaten kaydirigubbakcemile3

İlginçtir, hastalıklar hep böle doktorun kapısına vardığında kendiliğinden iyileşmiş olur zaten kaydirigubbakcemile3 Ciddi bişi olmamasına çok sevindim canım opuyorumnanaktan

aaaa kaşıncak göbek mi var bende gelirim o zaman yardıma :roflol:
tumena yandın sen cokacimcoook

Sersacığım, Tumenanın göbeğiyle çatal bıçak arasında bi bağlantı kuramadım :bbo: Sadece göbeğini kaşımayı planlıyoduk, sen Tumenayı yemeğe hazırlanır gibisin naniknanik Elaprdan sonra bi vahşi daha katıldı aramıza, Tumena nedir senin bu KK'den çektiğin :delphin:

İlginçtir, hastalıklar hep böle doktorun kapısına vardığında kendiliğinden iyileşmiş olur zaten kaydirigubbakcemile3 Ciddi bişi olmamasına çok sevindim canım opuyorumnanaktan

Sersacığım, Tumenanın göbeğiyle çatal bıçak arasında bi bağlantı kuramadım :bbo: Sadece göbeğini kaşımayı planlıyoduk, sen Tumenayı yemeğe hazırlanır gibisin naniknanik Elaprdan sonra bi vahşi daha katıldı aramıza, Tumena nedir senin bu KK'den çektiğin :delphin:

saol canım ama şu an yine de hafifde olsa gözüm şiş ve altları mor kafamçokkarıştı

tumenanın göbeğini kaşımakla kalmayalım demek istedim canım biz yanımıza çatal bıçak alalım da gidelim cokacimcoook Şeniz

göbegimi rahat birakin lütfen...illa bisi yapcaksaniz...liposuction yapin bana...:P

saol canım ama şu an yine de hafifde olsa gözüm şiş ve altları mor kafamçokkarıştı

tumenanın göbeğini kaşımakla kalmayalım demek istedim canım biz yanımıza çatal bıçak alalım da gidelim cokacimcoook Şeniz

Canım benim resmin altında Tumenayla yazışmalarımıza bak istersen benim nerdeyse 2 ay olcak hala gözlerimin altı çok mor. O ciltle alakalı sanırım.Ama geçecektir. Geçmezse yemeğe boğazda yiyelim, sonrasında elele verip atlarız aşşağıya laelaelaelaelae

oda sensin...:P i bak iii bak ne yaziyor profilimdeeeeeeeeeee...:mymeka: :olmaz:kaydirigubbakcemile:tomato::oklava: neyse bukadar tokat vs. den sonra bir Şeniz verelim...:P

Ben de beşiktaşlıyım ve bana kardeş takım diyeni vururum :mymeka: Ne bu ya, nie kimse rakip olarak görmüyo bizi :oklava:

göbegimi rahat birakin lütfen...illa bisi yapcaksaniz...liposuction yapin bana...:P

o da olur, sersayla elele verirsek güzel yaparız :jeyyar:

Canım benim resmin altında Tumenayla yazışmalarımıza bak istersen benim nerdeyse 2 ay olcak hala gözlerimin altı çok mor. O ciltle alakalı sanırım.Ama geçecektir. Geçmezse yemeğe boğazda yiyelim, sonrasında elele verip atlarız aşşağıya laelaelaelaelae

benimde ameliyattan sonra ilk aylar cok mordu...zamanla oda yok oluyor ve ameliyattan önceki morluk kaliyor sadece...keske oda tamamen yok olsa...:(

boğazda tumenanın göbeği var mı varsa gelirim yemeğe önce tumenayı yeriz sonra atlarız cokacimcoook

Ben de beşiktaşlıyım ve bana kardeş takım diyeni vururum :mymeka: Ne bu ya, nie kimse rakip olarak görmüyo bizi :oklava:

o da olur, sersayla elele verirsek güzel yaparız :jeyyar:

kardeş takım değilmiyiz gel bugünlük kardeş takım olalım vereliniortak

boğazda tumenanın göbeği var mı varsa gelirim yemeğe önce tumenayı yeriz sonra atlarız cokacimcoook

afiyet olsun...artik ölebilirim...güzel bir burundu hep istedigim...onada sahip oldum...sahip olamadigim bir iki seydende vazgecerim...öldürün beni...yiyin...sonra denize atin...:sinifsinif: arkamdanda cok iyi biriydi demeyi unutmayin...:P

afiyet olsun...artik ölebilirim...güzel bir burundu hep istedigim...onada sahip oldum...sahip olamadigim bir iki seydende vazgecerim...öldürün beni...yiyin...sonra denize atin...:sinifsinif: arkamdanda cok iyi biriydi demeyi unutmayin...:P

vazgeçme son dileğini yerine getirelim sonra yeriz cokacimcoook
hem daha elapr yok ortalıkta onsuz yiyemeyiz seni sonra bize kızar Çok üzgünüm çoook

men deldiim:emir_bebek:
herkesler iyi mi, kaçırdığım bişey varmı,dedikodu falanlülülülülülü

men deldiim:emir_bebek:
herkesler iyi mi, kaçırdığım bişey varmı,dedikodu falanlülülülülülü

pek bişey kaçırmadın canım tumenanın göbeğini boğazda yemeye karar verdik ama sensiz yapamadık cokacimcoook
bide şey sen yoksun diye ben hep örgü ördüm :hulya: :utangac:

Back