• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Kızlar benim burnum oturmaya başladı galiba. Şirkette burnundan memnun olmayan herkes doktorun kim diye sormaya başladı. Numara isteyen, web adresi isteyen :lepi: Bence başarılı bir ameliyatın en önemli göstergesi bu. Bizim şirkette 4 ayrı doktora burun estetiği olan 4 kişi var. Hem de isimleri duyulmuş doktorlara, hatta aralarından biri de profesör. Ama herkes benim peşimde doktorumu öğrenmek için :dilcikar: :teytey:
Bir kez daha doktor olarak Emre Beyi seçtiğime çok mutlu oldum yaa :nazar:

Emre ilhan farki...onun yaptigi burunu gören baska burun pesinde kosmaz...:) proflari bile sollar bizim doktor...:lepi:

bencede emre bey bi cok kisi icin en iyi secimdi...

Ben telepati kuruyorum seninle çaktırmadan, çaktırmadan kurulur mu acaba CADIARZU
neyse, gelcek misin gerçekten? Gel al beni kollarının arasına... Sonrası +35 :jeyyar:

Sen de hala orda burda gez Elapr, Tumena elinden gitti laelaelaelaelae

+35 oha...napcan sen bana...:P korktum simdi...

Son düzenleyen: Moderatör:
çekirdek çıtlayıp, film izliycez canım, arada bir de göbeğimizi kaşırız lülülülülülü

cekirdek alerji yapio bende...bi kez yedimde heryerim kirmizi olmustu...mafoldumben
ben cips yerim...:P kocaman göbegim var benim kasi kasi bitmez...:kedi:

Bence kesinlikle regl döneminde olduğun içindir. Benim de ameliyattan sonra malum dönemlerde yüzüm gözüm şişiyo sonra normale dönüyorum:) E hormonlar değişti, burun değişti bu kadarına hiç bir vücut dayanmaz lülülülülülü Ama gene de Emre Beyi arayabilirsin için rahatlasın diye. Kendisi terapist gibidir :kahve:

kızlar ya bu sabah tekrar şişti
emre beyi aradım hormanel durumda olabilir gel görelim dedi
bugün kontrole gidecem inş. kötü bi durum yoktur :bbo:

cekirdek alerji yapio bende...bi kez yedimde heryerim kirmizi olmustu...mafoldumben
ben cips yerim...:P kocaman göbegim var benim kasi kasi bitmez...:kedi:

Böle bi vücutta kocaman göbek pek inandırıcı gelmedi ama CADIARZU sen yorulursan ben kaşırım senin göbeği canım merak etme laelaelaelaelae

kızlar ya bu sabah tekrar şişti
emre beyi aradım hormanel durumda olabilir gel görelim dedi
bugün kontrole gidecem inş. kötü bi durum yoktur :bbo:

Yoktur canım hiç sıkma canını boşyere. Regl dönemin bitince bişeycik kalmıycak bak gör opuyorumnanaktan

Yoktur canım hiç sıkma canını boşyere. Regl dönemin bitince bişeycik kalmıycak bak gör opuyorumnanaktan

kontrole gittim geldim
emre bey önemli bişey değil dedi
çok şiş sanmış o da enfoksiyon vardır diye çağırmış
ama gidene kadar inmişti zaten kaydirigubbakcemile3

Böle bi vücutta kocaman göbek pek inandırıcı gelmedi ama CADIARZU sen yorulursan ben kaşırım senin göbeği canım merak etme laelaelaelaelae

aaaa kaşıncak göbek mi var bende gelirim o zaman yardıma :roflol:
tumena yandın sen cokacimcoook

merhabalar,
Ben bu konuda merak ettiğim birkaç şeyi sormak için üye oldum.
bende Emre beyin hastasıyım 17/05de burun ameleyatı için randevum var central hospital da yapılacak.
sadece öğrenmek istediğim ameleyatlarımızın üstünden geçince nekadar fark oluyor ve int okuduğum kadarıyla bunun sonucunda %10 gibi bir değerde tekrar yenilemek gerekiyormuş ameleyatları doğrumudur bunu yaşayan varmı.
sadece tekrar aynı tereddütleri yaşamak.bilgilendirirseniz sevinirim hoşçakalın.....:uhm:

Merhaba,

burunun cok guzel olmus, bende ere ilhana burun ameliyati olmak istiyorum aralik ayinda, fakat merak etigim bi konu fiyati nekadar, bu burundan buruna degisiyor diyolar ama benim ufak bi islem olucak. bide yurtdisindan gidicem icin fiyat haakinda bilgilendirirseniz beni cok memnun olurum.

tessekureler....

Merhaba,

burunun cok guzel olmus, bende ere ilhana burun ameliyati olmak istiyorum aralik ayinda, fakat merak etigim bi konu fiyati nekadar, bu burundan buruna degisiyor diyolar ama benim ufak bi islem olucak. bide yurtdisindan gidicem icin fiyat haakinda bilgilendirirseniz beni cok memnun olurum.

tessekureler....

benim bildigim 4000 tlden basliyor ve hastaneye göre fiyat degisiyor canim...:)

kontrole gittim geldim
emre bey önemli bişey değil dedi
çok şiş sanmış o da enfoksiyon vardır diye çağırmış
ama gidene kadar inmişti zaten kaydirigubbakcemile3

şiş emre beye gittigini anladigi an korkudan inmistir...kafamçokkarıştı

Back