• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Yeni foto koymadığım için olabilir mii naniknanik

kaydirigubbakcemile ablaya nasil nanik yaparsin sen...:olmaz: burundan sonra dilide koparirim...sahsen buruna dokunmak istemem...senden önce emre ilhan dava acar bana...kötükedihüso

kaydirigubbakcemile ablaya nasil nanik yaparsin sen...:olmaz: burundan sonra dilide koparirim...sahsen buruna dokunmak istemem...senden önce emre ilhan dava acar bana...kötükedihüso

pardon aplaların gülühihoyyyt

burnuma elleşme naparsan yapp:sinifsinif:

ya hepiniz de karşıda oturuyorsunuz
kızlar ya benim bugün sol gözüm şişti regl oldum bugün ondan olabilir mi
sizde de oldu mu
yoksa emre beyi arasam mı

ya nerdesiniz kızlar örgüye mi başladınız :hulya:
soruma cvp istiyorum :ecrin_bebek:

sizde de oldu mu

hmmm regl olduktan sonrami oldu...ilginc...:uhm: pek anlamam ama sanamki onla alakali birseydir...ama ayni günde olduysa belkide alaka vardir...:S

hmmm regl olduktan sonrami oldu...ilginc...:uhm: pek anlamam ama sanamki onla alakali birseydir...ama ayni günde olduysa belkide alaka vardir...:S

canım gece regl olmuşum sabahta uyandım baktım sol gözüm şişmiş ama şimdi biraz daha iyiyim
inş. yarına bişeyim kalmaz :Saruboceq:

canım gece regl olmuşum sabahta uyandım baktım sol gözüm şişmiş ama şimdi biraz daha iyiyim
inş. yarına bişeyim kalmaz :Saruboceq:

insallah canim...ama belkide uyurken sinek falan isirmistir...:) reglde olunca onunla alakali sandin...:1hug:

sizde de oldu mu

Bence kesinlikle regl döneminde olduğun içindir. Benim de ameliyattan sonra malum dönemlerde yüzüm gözüm şişiyo sonra normale dönüyorum:) E hormonlar değişti, burun değişti bu kadarına hiç bir vücut dayanmaz lülülülülülü Ama gene de Emre Beyi arayabilirsin için rahatlasın diye. Kendisi terapist gibidir :kahve:

Kızlar benim burnum oturmaya başladı galiba. Şirkette burnundan memnun olmayan herkes doktorun kim diye sormaya başladı. Numara isteyen, web adresi isteyen :lepi: Bence başarılı bir ameliyatın en önemli göstergesi bu. Bizim şirkette 4 ayrı doktora burun estetiği olan 4 kişi var. Hem de isimleri duyulmuş doktorlara, hatta aralarından biri de profesör. Ama herkes benim peşimde doktorumu öğrenmek için :dilcikar: :teytey:
Bir kez daha doktor olarak Emre Beyi seçtiğime çok mutlu oldum yaa :nazar:

senin kokunumu aliom ne...sen online oldunmu bende oluom...:P
gelcem bidaki ay...alcam seni kollarimin arasina...bundan sonrasi +27...:Pşakkıdı

Ben telepati kuruyorum seninle çaktırmadan, çaktırmadan kurulur mu acaba CADIARZU
neyse, gelcek misin gerçekten? Gel al beni kollarının arasına... Sonrası +35 :jeyyar:

Sen de hala orda burda gez Elapr, Tumena elinden gitti laelaelaelaelae

Back
X