Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Emre ilhan farki...onun yaptigi burunu gören baska burun pesinde kosmaz...:) proflari bile sollar bizim doktor...:lepi:

bencede emre bey bi cok kisi icin en iyi secimdi...

+35 oha...napcan sen bana... korktum simdi...

Son düzenleyen: Moderatör:
çekirdek çıtlayıp, film izliycez canım, arada bir de göbeğimizi kaşırız lülülülülülü

cekirdek alerji yapio bende...bi kez yedimde heryerim kirmizi olmustu...mafoldumben
ben cips yerim... kocaman göbegim var benim kasi kasi bitmez...:kedi:

kızlar ya bu sabah tekrar şişti
emre beyi aradım hormanel durumda olabilir gel görelim dedi
bugün kontrole gidecem inş. kötü bi durum yoktur :bbo:

cekirdek alerji yapio bende...bi kez yedimde heryerim kirmizi olmustu...mafoldumben
ben cips yerim... kocaman göbegim var benim kasi kasi bitmez...:kedi:

Böle bi vücutta kocaman göbek pek inandırıcı gelmedi ama CADIARZU sen yorulursan ben kaşırım senin göbeği canım merak etme laelaelaelaelae

kızlar ya bu sabah tekrar şişti
emre beyi aradım hormanel durumda olabilir gel görelim dedi
bugün kontrole gidecem inş. kötü bi durum yoktur :bbo:

Yoktur canım hiç sıkma canını boşyere. Regl dönemin bitince bişeycik kalmıycak bak gör opuyorumnanaktan

Yoktur canım hiç sıkma canını boşyere. Regl dönemin bitince bişeycik kalmıycak bak gör opuyorumnanaktan

kontrole gittim geldim
emre bey önemli bişey değil dedi
çok şiş sanmış o da enfoksiyon vardır diye çağırmış
ama gidene kadar inmişti zaten kaydirigubbakcemile3

Böle bi vücutta kocaman göbek pek inandırıcı gelmedi ama CADIARZU sen yorulursan ben kaşırım senin göbeği canım merak etme laelaelaelaelae

aaaa kaşıncak göbek mi var bende gelirim o zaman yardıma :roflol:
tumena yandın sen cokacimcoook

Merhaba,

burunun cok guzel olmus, bende ere ilhana burun ameliyati olmak istiyorum aralik ayinda, fakat merak etigim bi konu fiyati nekadar, bu burundan buruna degisiyor diyolar ama benim ufak bi islem olucak. bide yurtdisindan gidicem icin fiyat haakinda bilgilendirirseniz beni cok memnun olurum.

tessekureler....

benim bildigim 4000 tlden basliyor ve hastaneye göre fiyat degisiyor canim...:)

kontrole gittim geldim
emre bey önemli bişey değil dedi
çok şiş sanmış o da enfoksiyon vardır diye çağırmış
ama gidene kadar inmişti zaten kaydirigubbakcemile3

şiş emre beye gittigini anladigi an korkudan inmistir...kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…