• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Ayy hangi bi dediğinize cevap verim şaşırdım.naniknanik
Önceliklee banban hoşgeldiiinnnn
Sersaa sende hoşgeldin aramıza yeni burnuşunlahihoyyyt
Şimdi benim modem bozuldu oyüzden gelemedim dicem ama buna kim inanırr......kaydirigubbakcemile3
kendimi banlanmış gibi hissediyorum netsizlik çok fecii,düşman başınaa:delphin:

Valla Elapr'ında bamlanmıştan farkı yok. Sesi sedası çıkmıyo son günlerde CADIARZU öle arada bir girip geçiştiren cevaplar veriyo ayıp olmasın die, anlamıyoruz sanki :dilcikar:
Şimdi gelir yok ders çalışıyodum yok Tumena banlandı die gelmedim filan der.
Ama buna kim inanır, Kadir İnanır. Bu da Elapr'ın anısına, malum 20. yüzyılda bu espriyi hala yapanlar var dedirtti bize laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Aferin hayatt
yokluğumda beni unutturmamış, şahane espirimi yaşatmaya devam etmişsin.. opuyorumnanaktan

kadir inanir esprisini yasakliyorum burda...bu espriyi duya duya kanser olcam ben...:P

Sen kurban ol benim espirikimee.. Banbannaniknanik

kız yoksa bizi uyutup gece gezmelerine mi gidiyor -tatlicadiarzu- :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile4
tumenayı daha banlı sanıyo herhal kaydirigubbakcemile3

Hepiniz burnumda tüttünüzz inanınn buna
yoksa bi kadir inanır espiriki patlatırımm görürsünüzz:dilcikar:

Hoşgeldin Elapr opuyorumnanaktan evde yedek modem bulundur, bi daha bu kadar ihmal etme bizi :olmaz:
Resimlerini yüklemişsin Sersa, kaç yorum yazdığımı ben bile hatırlamıyorum. Tumenaya benzedim galiba ben de burun manyağı oldum. Yok mu başka resim ekleyen delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Hoşbuldukk canımm..opuyorumnanaktan ama şimdiden sölim sonra kızıyosunuzkafamçokkarıştı
hafta sonu yokum:delphin:,sizde fazla takılmayın buralarda çok dedikodu yapmayın döndüğümde sayfalarca yazı görmek istemiyorummnaniknanik

Hoşgeldin Elapr opuyorumnanaktan evde yedek modem bulundur, bi daha bu kadar ihmal etme bizi :olmaz:
Resimlerini yüklemişsin Sersa, kaç yorum yazdığımı ben bile hatırlamıyorum. Tumenaya benzedim galiba ben de burun manyağı oldum. Yok mu başka resim ekleyen delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kaydirigubbakcemile3 burun manyağı
elaprr sen az eklemişsin sıra sende canım şakkıdı

Hoşbuldukk canımm..opuyorumnanaktan ama şimdiden sölim sonra kızıyosunuzkafamçokkarıştı
hafta sonu yokum:delphin:,sizde fazla takılmayın buralarda çok dedikodu yapmayın döndüğümde sayfalarca yazı görmek istemiyorummnaniknanik

senin yasını mı tutalım elapr :gitme:
çabuk gelllllll o zaman sen yoksun diye bende girmem arkadaşım örgü örerim :hulya:

kaydirigubbakcemile3 burun manyağı
elaprr sen az eklemişsin sıra sende canım şakkıdı

senin yasını mı tutalım elapr :gitme:
çabuk gelllllll o zaman sen yoksun diye bende girmem arkadaşım örgü örerim :hulya:

ben az ama öz eklerimşakkıdı

evett işte budurzemuszemus

kimse girmesin oturun örgü örün,önümüz kış, iki üç çift çorap,üç beş tane kazak örseniz fenamı olur:hulya:

ben az ama öz eklerimşakkıdı

evett işte budurzemuszemus

kimse girmesin oturun örgü örün,önümüz kış, iki üç çift çorap,üç beş tane kazak örseniz fenamı olur:hulya:

bahane uydurmak yok tamam mı sende ekleyeceksin :oklava:

ben başladım bile :hulya::hulya::hulya:

Back