E
EU3
Ziyaretçi
Hakkaten haa :uhm:
nekadar akilli oldumu söylemene gerek yok canim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkaten haa :uhm:
Valla Elapr'ında bamlanmıştan farkı yok. Sesi sedası çıkmıyo son günlerde CADIARZU öle arada bir girip geçiştiren cevaplar veriyo ayıp olmasın die, anlamıyoruz sanki :dilcikar:
Şimdi gelir yok ders çalışıyodum yok Tumena banlandı die gelmedim filan der.
Ama buna kim inanır, Kadir İnanır. Bu da Elapr'ın anısına, malum 20. yüzyılda bu espriyi hala yapanlar var dedirtti bize laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kadir inanir esprisini yasakliyorum burda...bu espriyi duya duya kanser olcam ben...
kız yoksa bizi uyutup gece gezmelerine mi gidiyor -tatlicadiarzu- :ecrin_bebek:
tumenayı daha banlı sanıyo herhal kaydirigubbakcemile3
şükür kavuşturuna elapr :1hug:
Sersa boş durma
foto yükleeehihoyyyt
canım yükledim bile hihoyyyt
gördüm bilealkisalkisalkis
yorumumu bilem yaptımm,çok hızlıyımdır
Hoşgeldin Elapr opuyorumnanaktan evde yedek modem bulundur, bi daha bu kadar ihmal etme bizi lmaz:
Resimlerini yüklemişsin Sersa, kaç yorum yazdığımı ben bile hatırlamıyorum. Tumenaya benzedim galiba ben de burun manyağı oldum. Yok mu başka resim ekleyen delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Hoşbuldukk canımm..opuyorumnanaktan ama şimdiden sölim sonra kızıyosunuzkafamçokkarıştı
hafta sonu yokum,sizde fazla takılmayın buralarda çok dedikodu yapmayın döndüğümde sayfalarca yazı görmek istemiyorummnaniknanik
kaydirigubbakcemile3 burun manyağı
elaprr sen az eklemişsin sıra sende canım şakkıdı
senin yasını mı tutalım elapr :gitme:
çabuk gelllllll o zaman sen yoksun diye bende girmem arkadaşım örgü örerim :hulya:
ben az ama öz eklerimşakkıdı
evett işte budurzemuszemus
kimse girmesin oturun örgü örün,önümüz kış, iki üç çift çorap,üç beş tane kazak örseniz fenamı olur:hulya:
bahane uydurmak yok tamam mı sende ekleyeceksin klava:
ben başladım bile :hulya::hulya::hulya:
tamam apla kızmaa:ecrin_bebek:
:hulya::hulya:
niye, bize mi gelicenCADIARZU
Kadıköy.. Bekliyorum cicim